Cool Pool kakan!jag gjorde denna tårta till min sons 4: e födelsedag i sommar. Vi hade en luau/tropiska tema för sitt parti och detta var en perfekt tårta för den. Tyvärr har jag inte så många detaljerade bilder på denna tårta som jag gjorde med min pirat tårta men jag tänkte jag skulle lägga till den på något sätt. Detta är en rolig lätt kaka att göra som är så bra.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Minecraft PE Pool

Hej alla! Detta är min allra första Minecraft tutorial! Jag kommer att visa dig hur man gör en pool på Minecraft PE Version 9.0. Det är en mycket lätt, kul sak att bygga och jag använda den när jag behöver för att bygga en pool. Jag hoppas du gillar...

Förbered dig på att parkera din Pool polacker på pinnar!

Det är ingen hemlighet. De allra flesta hem pooler i Florida har en skärmad låda! Och för en myriad av skäl. De hjälper till att hålla ut myggor, löv, skräp, hundar, objudna simmare och läskiga grannar. De två sista skäl tjäna "pool buren" en gu...

Biljardbord bänk

Jag såg detta biljardbord på sidan av vägen i en hög med kasserade möbler och jag trodde jag skulle komma med den hem, fixa det upp och har en riktigt cool pool tabell att öva mina knep skott. Det visade sig vara alltför skadade för att återställa de...

Baby block Shower kaka

om du tittar noga, ser du att jag är en komplett amatör. Med tiden och rätt verktyg, kan du helt göra detta. Det kommer inte att imponera på Ace av kakor men det kommer att imponera på fan av dina vänner som inte har en aning hur man gör något av det...

Hur man gör en Cool Minecraft Pool!

I den här videon kommer jag visa dig hur man gör en awesome minecraft pool. Som ser bra ut i alla världen. Det tillför en touch av fin natur till din minecraft sfären....

Hur man gör en cool tårta kniv

I dagens video jag ska visa dig en bra idé hur man gör en tårta kniv hemma. Detta är inte en vanlig kniv. Du kan klippa inte bara en bit av kakan med det, men också klippa plats på tallriken eller gästers tallrik. Det är mycket lätt att göra en tårta...

Cool Minecraft kaka som är lätt att göra, och kommer du mest diehard Minecraft spelare.

Min steg-dotter är mycket i Minecraft. Och med hennes födelsedag snabbt närmar sig, bestämde jag mig att försöka göra något speciellt för henne. Jag är konstnär, men inte tårta dekoratör... så jag tänkte jag skulle skapa en kaka som jag kunde faktisk...

Pool nivågivare

För några år sedan flyttade vi in i ett hus med en fin liten pool. Det är en gammal en, byggd någon gång på 70-talet. Jag ersatte pumpar och uppgraderade pool handkontrollen men att hålla poolen på rätt nivå var, väl, hit och missa. Och med alla de p...

Star Wars ljus-saber (Pool noodle)-Prop

Hej alla, här kommer jag visa dig hur du gör din egen star wars ljus-saber Boffer vapen. Detta är ungefär $7-10 i material. om $25 om du köper alla helt nya saker.Steg 1: Material 1 star wars ljus sabel. de som har stora handtag och med färgad plast...

Den Bundt Cake av Barad-Dur (en Sagan om ringen-tema kakan)

Ravingchilds födelsedag är några dagar före Halloween och hans födelsedagsfest har vanligen samma tema som hans Halloween kostym. Halloween var Gimli dvärgen i år, behövde vi för att komma med en LOTR-tema kaka. Efter viss diskussion beslutades att k...

Heliga Hand Grenade av Antiochia kakan

som inte gillar den heliga Hand Grenade av Antiochia1 och vad bättre form än i en kaka? Men innan vi få baka låt oss säga tillsammans en läsning från boken rustningar:Sedan tog han upp på hög den heliga Hand Grenade Antiochia säger "välsigna detta, O...

DIY Ice kakan Push dyker! Läckra varianter!

Det tryckande hett! och det enda som skulle cool du upp är något kallt!Nåväl, låt mig cool du upp med dessa dessa läcker och söt driva dyker :-DSteg 1: is goody essentials Nedan ingredienser finns för alla varianterglass för att förstora - vanilj var...

DIY Cupcake & kakan står och apotekare burkar!

Älskar du kakan står och liten cupcake står...?Apotekare burkar? Lite omfattas cookie står???Om du gör detta är för dig... om inte, skanna igenom det och rösta på mig i gör det Stick tävling! :)Okej, älskar jag cakestands. Milt besatt, tror jag.Men j...

Göra en lap steel-gitarr ur en pool cue fall

jag gjorde denna tre stränginstrument, elektrisk lap steel gitarr från en gammal pool cue ärende jag köpte på en op-butik. Ljudet är ganska rå, som typ av passar hela rökig, krasslig pool hall känslan av det. Plus, när du är klar spelning för pengar...

Pool solfångare eller synvilla för underhållning

kommersiella solar pool värmeelement är dyra, speciellt om du behöver multples. Här är hur du kan snickra ihop en samlare/solfångare för din pool och skapa intressanta 3D-optiska illusioner för att underhålla (eller skrämma) dina grannar och vänner.D...

Hur man gör en luftpistol från en Pool Soaker

detta en snabb tutorial om hur man gör en pool soaker in en luftpistol! Skjut kulor, nerf Dart, äpple kärnor och mycket mer från denna cool grej!Beräknad tidsåtgång för bygga: 5 minuterVerktyg som behövs: pool soaker, skruvmejsel eller borr och ammun...

Monster Monkey Fist med Pool bollen

Hur du gör en jätte Monkey Fist med Pool bollen:En paracord monkey fist är fördelaktigt att bära på dig för överlevnad och självförsvar ändamål. Det är super lätt att dölja och bär tillräckligt med kraft för att sakta ner eventuella angripare.I denna...

Omvandla Pool Cue resten

så som mina anhängare kanske vet, jag får mer till att spela pool (två lite ' ibles i krita hållare, länkar längst ned ok sidan). Så i denna anda som jag har tänkt kanske största stickrepliken vila trott! Jag presentera omvandla cue resten. Det fälls...

Uppvärmd pool i Minecraft

För Minecraft tävlingen byggde min lilla hjälpare (hon är 4, och besatt av Minecraft!) och jag en härlig pool. Till skillnad från de flesta av poolerna ser du om platsen, är detta en uppvärmd för din komfort. Golvvärme och en varm sandstrand läge gör...