Cool USB-enhet modifiering (min första Instructable)detta är en cool ändring med hjälp av en packe av kort, lite skum och naturligtvis en USB-enhet. Även om det är lite klumpig, kommer dina kamrater fortfarande tror att det är ganska cool.
Se Steg
Relaterade Ämnen

K'NEX svärd (namn det kanske?)--min första Instructable

för min första Instructable, jag kommer att göra ett svärd. Jag skulle älska det om du vill kommentera vad du tycker om det, och vad jag kunde ändra.Fördelar:Ser coolBladet är robustSågtandade kanter är BANackdelar:Handtaget är lite klumpigLite tunn...

Armborst (min första instructable!)

Hej alla! Välkommen till min första instructable! Idag vi kommer att bygga en billig, lätt och ack så kraftfull handhållna armborst. Jag ber om ursäkt i förväg om du hittar bilderna lite dålig men syrran lil är borta på skolresa och tog min 7.1 megap...

Knex ballistiska kniv... Min första instructable!

yays, min första instructable.väl vad du väntar, bygg det!Fördelar:snyggt utseendeKraftfull 25-30 ftBehöver inte en massa bitarlåses ammunition på platsNackdelar:blocket triggerSteg 1: Ammo Pic 1: byggaBild 2: se till att skära eller det fungerar int...

Retro-stil Indy Car (min första instructable)

här är en replik av k'nex av en retro stil Indy Car. Detta är min första instructable, så Vänligen respektera. Rallybil kommer snart......

MIN FÖRSTA INSTRUCTABLE! ☺: Knex pistol ammo

det är nästan samma storlek.Steg 1: Steg ett Som ni ser har jag en knex pin pistol kula. Jag kommer att göra en annan typ av kula.Steg 2: Steg två Detta + dettaSteg 3: Steg tre Är lika med detta! ☺Steg 4: epilog de är nästan samma storlek! ☺Steg 5:Ja...

Hexbug spider morrhår sensorer / min första Instructable

min yngsta son har ett gäng av dessa Hex fel (och fick ett gäng mer i julklapp) och gav mig en att jag hade reparerat ett brutet ben på flera gånger. Jag hittade men det fanns inte någon kod och jag fick just en Arduino Uno för jul men ingen Ultrason...

Enkla anfallare bow förhandsgranskning (armborst)... och min första instructable

detta är en förhandsvisning av min båge och några bilder av dess funktionerKommentera gärnaSteg 1: hela bågen 1-lossas2 - loadedSteg 2: trigger avtryckaren mycket enkelSteg 3: hantera handtaget också mycket enkelSteg 4: pump pumpen en ytterligare sak...

Steampunk högtalarlåda - min första Instructable

jag vet det är verkligen inte steampunk nog för vissa, men jag gillade rutan som det var så jag inte måla den. Jag gillar den rustika känslan som den har. Jag har fyra dollar i detta projekt eftersom jag hade låda och trä bitar, handtagen, neopren (f...

Min första instructable!!!

Nakamura låset är enkel men awesome hör jag hur u kan göra låsa.Jag tog bilder på natten. ledsen om de är oklart. :(:) Inga negativa kommentarer. (JK)Mina vänner berättade för mig att göra det så... Jag gjorde det!Steg 1: Vik en bit av US letter papp...

Hur göra och lösa en SIAMESISK Rubiks kub (min första instructable)

Läs dettaHur göra och lösa en SIAMESISK Rubiks kub (typ B), du kommer att behöva2 Rubiks kuber (du vill förmodligen använda billiga kuber för första gången)starkt limtiden klämma (valfritt)Jag skulle rekommendera att du använder samma färger som mig...

Knex Assassins creed dolda blad 3 in 1 (detta är min första instructable!)

dess infällbar men du har att skjuta den. Tripplar som en pistol och kniv.kom ihåg detta är en mycket enkel designSteg 1: Bladet Bara en svart lång kontakt.Steg 2: HandtagetTitta bara på bilden.Steg 3: Den plats där bladet går. jag kunde inte tänka p...

MINI KNEX spel maskin (min första instructable någonsin)!

Röda stavar: 8Blå stavar: 14Gula kontakter: 21Gröna anslutningsdon: 8Lilla gröna stavar: 26Orange anslutningar: 18Grå 1 hål kontakten: 18Grå 2 stiftskontakt: 2Blå anslutningar: 2Lila kontakter: 2Röd anslutningar: 7Vita anslutningar: 2Gula stavar: 6Vi...

Master Samuel B.F. Morse underverk! (Min första Instructable)

Hey guys,Idag kommer jag visa dig hur man gör en enkel telegraf för under $10. Detta är ett enkelt koncept för en enda person telegraph knapp och klickern. Tanken är att använda en klädnypa för att göra knappen och ett batteri pack med hjälp av en Su...

Läger spel (min första instructable)

SPEL ATT SPELA NÄR DU ÄR PÅ EN CAMPOUT1. smugglerDetta spel tar 3 eller fler spelare.Steg 1. Valde en vaktSteg 2. Få en tillräckligt stor objekt att springa förbi och ta. Det kan vara en pinne stowed i marken eller en vattenflaska, bara något du kan...

Skapa en bootbar USB-enhet med VistaPE

USB-enheter har blivit en allestädes närvarande handelsvara. Många människor har en och några bär sina USB-enhet på deras nyckelring. Detta ger lätt tillgång till praktiska uppgifter som lösenord, spel, bilder, etc.VistaPE är förinstallera miljön för...

USB-enhet från en USB-kabel

har jag en liten USB-enhet som jag håller i min plånbok, bara i fall. Det naturligtvis stå inte sig genom tiderna. En lördag moring, letar du efter något nytt att göra, jag har mindes någon få en USB-enhet inuti en trasig USB-kontakten. Här är min an...

Hur till stöveln Fönstren 7 i en USB-enhet (Windows PE LiveCD eller LiveUSB)

Windows-förinstallationsmiljön (kallas även Windows PE och WinPE) är en lätt version av Windowsanvänds för utbyggnaden av datorer, arbetsstationer och servrar eller felsöka ett operativsystem när det är offline. Det är avsett att ersätta MS-DOS start...

Munspel USB-enhet

Hej gott folk, detta är min första instructable med ett harmonium och en liten USB-enheten genom att koppla USB-enhet till din musikaliska instrument kan du spela ditt instrument så bra som du kan använda du USB-enhet....

Hur man använder PS3 intern minneskortläsare som en USB-enhet på din dator

först och främst detta är min första Instructable (yippie!), jag är säker det kommer finnas gott framöver.Så jag hade en trasig PS3 och ville göra några användning av de arbetande komponenterna. Första jag gjorde var att dra databladet för converter...