Corvo Mask från vanäradnär jag först såg omslaget för den nyligen släppta spel vanärad, jag visste att jag var tvungen att göra Corvo's mask som en Instructable. De flesta av de punkter som krävs kan erhållas enkelt på din lokala järnaffär, som Home Depot; Halloween butiker; och konst utbudet. Det är inte rekommenderat att denna mask faktiskt bäras eftersom det är ganska tungt och besvärligt. Jag hade svårt att poserar med det på eftersom den var så tung och höll glida ner mitt ansikte. I stället kan det användas som en dekoration runt hem eller ens bifogas dummy draperad i en svart mantel. Eller bara låta det sitta och vara kusliga allt på egen hand! (Corvo tatuering ingår ej)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Tillbakadragen - Corvo's Mask (uppdaterad)

detta är en mask som jag gjorde till Halloween. Baserat på huvudpersonen från Bethesda spelet "Vanärad".Problemet jag har sett med att göra denna mask är sidan bitar är vansinnigt detaljerade, men när du bär huven kommer det helt skymmer det, så...

Starry Eyed Laser skär läder Mask (inga sew, nej redskapen krevad)

För att inte skrämma dig, men det är inte din typisk läder mask. Inspirerad av Mardi Gras mer än Halloween, denna metod för att skapa läder masker av laserskärare kommer att ställa dig gratis till en helt ny värld av skapelsen.STJÄRNOR är enligt min...

2 i 1 virka Baby tossor med benvärmare

Detta projekt handlar om en 2 i 1 virka Baby tossor och benvärmare. Nu när vårt klimat blir cool, ville jag göra för min 6 månader gamla brorsdotter en söta tossor med benvärmare. Detta skulle göra henne att känna sig bekväma, varma. Det såg bra på h...

Kabelstickad tröja (storlek liten för tonårsflicka) (skriven för hand stickning)

KÄRA LÄSARE ELLER POTENTIELLA TRÖJA BESLUTSFATTARE! DETTA MÖNSTER ÄR ABSOLUT INTE PERFEKT SÅ OM DU HITTAR ETT MISSTAG BEHAGA TALA MIG SÅ JAG KAN FIXA DET! Dessutom är detta den hand-stickning versionen av detta mönster, om du är intresserad av full m...

Hur att sticka en sjal av triangeln

Vill du lära dig att sticka något sådant? Se.https://www.youtube.com/watch?v=kmgzA2rvISASteg 1: Hur att sticka en sjal av triangeln Titta på videon!Kasta på 3 sts.Rad 1: 3pRad 2: 1 k, 1 garn över, 1k, 1 omslag, 1kRad 3: 1p, 1 korsade avig maska, 1 p,...

Enkelt stickad disktrasa

Jag har nyligen blivit besatt av stickning disktrasor och tvättlappar. Jag har experimenterat med att skapa mina egna mönster, men sedan tänkte jag skulle prova något enkelt. Detta är ett mycket grundläggande stickade disktrasa mönster som är bra för...

Tillbakadragen Rune

jag spelade vanärad för 23 minuter och jag ville ha en souvenir. Du satsar din valolja jag gjorde en.Steg 1: Vad du behöver Olja lera, gips, färg, fake läder, varmt lim, kniv, klarlack och en markörSteg 2: Göra en form Split the clay in two. En del ä...

Lätt virka täckning för en inomhus-/ kruka växt, vas eller burk!

Om du har en ful kruka/vas/burk som du inte gillar att titta på, har då du hittat rätt Instructable! Detta är super lätt att göra och kan göra vasen slut ser mycket attraktiv!Jag sätta en burk med jord i den med en Aloe Vera växt i min och jag har de...

Stickning lektioner: Avm (gjutning)

Bindande Off: när din gjort stickning du binda, eller gjutna, off så ditt garn inte riva upp när du tar bort det från din nål. För att maska av på aviga rad, använda samma instruktioner men med aviga maskor istället.Sticka två maskor som du normalt s...

Ninja tag

detta är min första instructable så vara trevligt. Ninja tagg är ett spel som jag gjorde upp som spelas i mörker och det är mycket roligt att spela. Det är en kombination av etiketten och ninja awesomeness.Steg 1: spelare Du behöver minst 6 personer...

Dart observation stöd från skrot

Välkommen till min första Instructable! Senaste fars dag min underbara fru fick mig en professionell Winmau darttavla. Jag har varit lite besatt, spela någon chans jag få. Desperat att förbättra mitt spel, jag kom över denna observation stöd. Det hjä...

Odjuret-svarvning en Paintball pistol i en Airsoft prickskyttegevär

du spelar Airsoft? Vill du spela paintball?Har du någonsin velat en av dessa vansinnigt kraftfulla Airsoft sniper gevär, men hade inte råd med 300$ + prislapp? Är du trött på paintball, och vill komma in i Airsoft, men inte vill punga ut stora pengar...

Corvo's Mask - tillbakadragen

jag ska cosplay som Corvo Attano nästa år och varför inte dela framsteg?Ursäkta min fruktansvärda engelska.Vad du behöver:En maskMassor av lim (som på allvar)SaxSvart, guld, silver färgDator ledningarCrafting skumSvart tygSteg 1:Hitta/köpa en gammal...

Mask att göra (Voodoo Baby)

detta var en kommission för en Montreal konstnär. Det var en enkel typ av mask och jag vill använda den som en steg för steg exempel för att ge alla en grundläggande förståelse för hur de görs.Vad du behöver:Skum: Isolering skum (jag använder en rosa...

Tamiya 72004 mask växellåda hastighetssensor

jag ville exakt kontrollera hastigheten på motorn i en Tamiya 72004 mask växellåda för en robot som jag bygger. För att göra detta måste du ha något sätt att mäta den aktuella hastigheten. Detta projekt visar utvecklingen av hastighetssensorn. Som ni...

Vit van husbil omvandling

Denna husbil omvandling är mycket enkelt. Vår plan var att köpa en van, konvertera det och sedan köra runt om i Europa under sommaren på en förlängd semester. Vi planerade bara på med van att sova i och lagra våra saker. Vi gjorde inga försök att iso...

Deadpool Mask

I detta Instructable kommer jag att visa dig hur man gör en deadpool maskkom ihåg att jag siktar på en mask någonstans mellan film mask och serietidning mask.ledsen jag har inte så många bilder. Jag meddelanden här efter att jag avslutat det Septembe...

Chuck Greene Cosplay (med Servbot Lego Mask)

Jag ursprungligen planerat detta Halloween, men kunde inte avsluta den i tid. Jag blev klar ungefär en vecka efter så att det kan användas för framtida Comic nackdelar.Den ikoniska Chuck Greene kostym består av en nyhet giant Lego-liknande huvud (Ser...

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...