CR-Tutorials Special-Star Wars 3/3-andra effekter

Adam's tutorial på andra star wars effekter t.ex. Force-effekter. Se till att du titta på de andra delarna av denna speciella

Besök vår hemsida CRTutorials.co.nr

Vänligen prenumerera, lägga till oss som vänner, berätta för en vän, lämna en kommentar, Betygsätt detta video och håll å tittar

Relaterade Ämnen

CR-Tutorials Special-Star Wars 1/3-två ljussabel rekvisita

Adam's tutorial på två ljussabel Props.Make säker på att du titta på de andra delarna av denna speciellaBesök vår hemsida CRTutorials.co.nr...

CR-Tutorials Special-Star Wars 2/3-ljussabel verkan

Adam's tutorial på en gratis ljussabel effekt! Se till att du titta på de andra delarna av denna speciellaBesök vår hemsida CRTutorials.co.nr...

Rey (Star Wars: The Force vaknar) gratis serietidning dag 2016

Hälsningar en gång Instructable-keteers!Som vanligt, jag är sömnbrist och över koffeinhaltiga igen när jag sitter ner för att skriva upp en annan kostym äventyr.I början var det en komisk butikJag vet jag har tidigare nämnt att jag har en vän (s) som...

Titta på ASCII-STAR WARS MAC/WINDOWS

Hej stötarna där, Välkommen till TechHead Tutorials:Idag kommer jag visa dig hur man titta på ASCII-Star Wars via "Befalla snabb" (Windows) eller "Terminal" (Mac, Apple). Jag har separerat handledning i två halvor: avsnittet"Mac&q...

Q5 en Star Wars tema Astromech Driod

Så du är ett fan av Star Wars-universum och du vill bygga din egen representation av en arbetande Astomech Driod. Om du inte är berörda med noggrannhet men vill bara något som ser bra ut och fungerar då detta Instructable är för dig. Genom att söka g...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...

Heathkit hjälte Jr - Retro Fit- och en nick till Star Wars för

Heathkit hjälte Jr gjordes i mitten av 1980 (85 eller 86 tror jag). Jag fick detta en kanske 2005. Och lång historia kort... Han hade ett hårt liv, jag hittade honom på en loppmarknad, han hade varit lagras i en lada för minst 20 år, och hade små lur...

Baby Star Wars mobil maskin

min fru gjorde flera amigirumi Star Wars karaktärer för en mobil för vår snart-att-vara-born sonson. Prinsessan Leia, Yoda, R2D2 och Chewbacca, med Millenium Falcon som centrum bit. Mitt jobb var att montera mobilen. Därför, förutom amigirumi, använd...

Skapa animerade Star Wars öppna titlar!

Hej allaI några dagar, kommer den nya Star Wars-filmen att släppas. Jag ville göra något för detta. Jag fick idén att använda min favorit 3D-rendering programvara för att skapa något som jag kunde dela här.I detta Instructable, jag ska visa dig hur d...

Star Wars Sith Acolyte fin kostym

För att börja saker, vet jag det inte är normalt att vilja klä upp som en hotfull figur i spandex och skum pansar. Detta inlägg är för dem som driva igenom normalitet på jakt efter en massa galna roliga. Så här går du!--------------------------------...

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...

Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stil

detta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en st...

AT-STand - en Star Wars pennhållare

uppdatering: detta projekt deltar i fandom tävlingen. Om Enjoy, glöm inte att ge din röst!uppdatering 2: lagt till pdf-versionen av ritningarna.Fortsätter vår rundtur i Star Wars universum, vill jag presentera ännu en av mina leksaker. AT-stativet är...

BB8 byggde med Lego Star Wars delar... Och ändå moves i slutet av denna handledning

Jag har skickat in denna modell till Lego idéerhttps://Ideas.LEGO.com/projects/127584Om du gillar denna Lego version av BB8, rösta för det här projektet.Logga in med kontot sociala medieroch rösta för det.Tack själv en miljonen!Jag såg "Ett nytt hopp...

Vuxen Star Wars part

min man är alltid häftigt för mig, så jag använda sina födelsedagar för att visa honom hur fantastisk han är, i gengäld. Han är en Star Wars mutter och alltid har varit, så jag ville göra sin födelsedag minnesvärd sista November.Sammanfattningsvis gj...

Mask av Darth Nihilus - Star Wars

"Han är ett sår i kraft, mer närvaro än kött, och i sitt vakna liv dör... att offra sig själv till hans hunger." ―Visas MarrEn annan mer lätt igenkännliga Sith-Lords av Star Wars franchise är Darth Nihilus, och jag ville ha hans mask (för mig oc...

BB-8 och R2-D2 - Star Wars småbarn Halloween kostymer

Kanske är droiderna du letar efter? Vi avslutade bara att göra dessa för våra barn (i åldrarna 5 och 3). Min dotter är en sann prinsessa. Jag gifte mig med en tom pojke så det är definitivt en natur över nurture situation. Allt hon äger är rosa och g...

BB-8 snögubbe, Star Wars

Inget säger god jul som en BB-8 snögubbe. OLAF... äta ditt frusna hjärta ut!Steg 1: Rulla upp lite snö och få några tillbehör Rulla honom: försök att få som runt en boll som du kan få för kroppen. Sedan dyker en halv boll på toppen för huvudet. Märka...

DIY Star Wars flipperspel

Främsta anledningen varför jag började detta projekt var att jag ville lära sig att göra elektronik för mina projekt. Så började jag gräva internet hur saker fungerar som transistorer, motstånd, kondensatorer, dioder osv...Sedan beställde jag små sta...