Cross Knut Paracord LogobandDetta instructable kommer att visa hur man gör en paracord Logoband med arga Knut och orm knut. Logoband kan användas som en plånbok kedja, för att säkra en Nyckelknippa, nyckelring, kniv, multiverktyg, ficklampa, mobiltelefon, kamera, kikare, kompass, och andra diverse pocketable anordning, redskap och gizmos... Fler projekt, länkar, Knut referenser kan ses i min blogg, Stormdranes blogg.

Arga Knut kan också hittas under olika namn från andra online och boka referenser, som: kinesiska krona knuten, kinesiska Cross, japanska Crown Knut, japanska framgång Knut, Rustler's Knot, vänskap Knut och Knut #808 i "The Ashley Book of knop".

Loop slutet av snodden kan du bifoga den till ditt objekt och Använd klipp änden för att säkra att ett bälte loop, väska, pack, etc... Eller köra ett bälte genom den snodd slinga och använda tillbehöret att klämma på din gadget, redskap, gizmo, etc... Längre versioner kunde användas som en sällskapsdjur koppel för din hund, katt, pot belly pig, iguana, iller, eller andra diverse leashable gnagare och varmints.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cross Knut nyckelring Fob

jag har sett många sätt att göra en nyckelring fob och tänkte "Hey jag kan göra en också." Så detta är min första instructable hantera paracord och jag hoppas du njuter. : DSteg 1: Samla ditt material Behöver du en eller två färger paracord, en...

Cross-Knut Cross

Stämningen i semestern bestämde jag mig att skriva detta. Jag hade utvecklat detta kors en stund efter den första versionen, och jag äntligen publicera denna version för att främst ge människor en mer praktisk fjärrkontroll. Det har en renare känsla...

Fyrkantiga paracord Logoband

Fyrkantiga paracord LogobandSteg 1: Ta 57 in på paracord. skär den på mitten och ta inre sträng utSteg 2: På en sladd hitta center och knyt en slinga i det såhär.Steg 3: Hålla slingan uppochner placera andra sladden på avsnittet loop i cord.and cross...

Reviderade paracord Logoband

här är en förbättrad version av min tidigare Logoband, en kombination av stickning och cobra väva. Istället för att använda en trippel sticka, använde jag en dubbel väv som skapade en mycket smalare snodd.Här är Svaren på det gör att lära ungdomar tä...

Hur man gör glöden i den mörka paracord Logoband

Hej alla, detta är instruktionerna på hur till göra en glöd i mörka duct tape paracord Logoband. Du kan använda denna samma teknik för att göra glöden i de mörka paracord halsband. Här är en länk till denlåter bli att göraSteg 1: Här är listan över l...

En två-strand paracord Logoband Knut

Som Knut #802 i "The Ashley Book of knop", Ashley säger att den har ".. .somewhat karaktären av diamond knut.", på sidan 145 i boken och är en två-strand version av Knut #758, kapten Charles W. Smith Sinnet knut.Ett par exempel som jag...

Två Bight Turks huvud Paracord Logoband

mer knotiga grejer på min blogg: http://stormdrane.blogspot.comDenna video tutorial om hur man knyter en två-Bight Turk's-Head snodd med ca 5,5 fot av 550 paracord. Turks huvud del av Knut som beskrivs i "The Ashley Book of knop", Knut #595. Jag...

Ringlar Paracord Logoband

Steg 1: Detta instructable är för en ringlar snodd att passa på mitt bälte från en tidigare instructable med bollen knut i ena änden. Denna ringlar Logoband kan göras med någon form av loop eller knut i vardera änden att passa vad du kommer att använ...

Bryta bort Paracord Logoband med sida spänne för frikoppling och vridning snap spänne (4-färg)

jag ville göra en snodd att visa min team färger på jobbet i uniform. Jag satte ihop flera flätor och tekniker som jag hade lärt mig här på insructables men med några vändningar som jag föredrar.Steg 1: leveranser Bilden topp över går nerScrapGutted...

Justerbar Paracord Logoband

Steg 1: Steg 1Vad du behöverTvå 9' längder av paracord.En nyckelring/karbinhake.TidSteg 2: Steg 2 Centrerar paracord och arrangera på karbinhake som dennaSteg 3: Steg 3 Föra den tillbaka strand till höger på framsidanSteg 4: Steg 4 Upprepa på vänster...

Dubbel Cobra Knut Paracord bälte

min man brukade bära flätad läder kuter, men hade problem med dem bära ut efter bara några månader. Han försökte en solid läderbälte, men var missnöjd med stelheten. I sökandet efter en lösning för honom, kom jag över Jake22's instructable för att gö...

Enkla överlevnad Paracord Logoband

Här är två av min rygg av Logoband som jag har liggandes. Båda innehåller drygt 8ft 550 lb Paracord använder en cobra väva, inte till dålig att ha med dig när i en överlevnad situationen....

Spiral Paracord Logoband

här är en cool nyckelring stil, som kan användas som ett armband också här jag har gjort en i blått och den andra i grönt. Vänligen är kommentera det, och några tips, problem eller tummen ups välkomna med öppna armar.Steg 1: Saker du behöver Så saker...

Paracord Logoband

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en paracord lina som kan användas för att hänga nycklar eller något annat.Jag uppmuntrar dig att göra en bättre version av denna guide, jag vet dess ganska dåliga till någon som inte är bra med...

Tre bit Cross Knut - träpussel

detta träpussel eller Knut görs med röda trä. Pusslet är förvånansvärt gamla och väl dokumenterad, så om du gillar videon jag rekommendera söka för mätningarna och gör en....

Spool sticka paracord Logoband

detta är min första instructable så låt mig veta hur jag gör. Innan jag fortsätter måste jag nu ge kredit till eschmunk som kom på idén men inga instruktioner och Noreen Crone-Findlay på youtube som hade den video som visade mig hur man gör den stick...

Cobra Knut paracord nyckelring

Steg 1: Använda oavsett nyckelring du önskar loop paracord genom och bestämma hur länge du vill att det ska sedan knyta den vid basenSteg 2: Steg 2 Efter att du har basen bundna dra en del av binda med rep över slinganSteg 3: Steg 3Ta den andra slut...

Paracord kors-Knut Cross

Jag fick idén av Stormdrane's instructable cross Knut paracord Logoband, det finns ett kors med samma Knut som visas att han sprang en annan bit av sladden under vertikalt av sitt kors att skapa horisontella armar och ben.Jag ville gå om ett paracord...

Vävda etniska halsband

Över och över igen minns jag detta citat "något värt att göra är värt överdrift".Så mina vänner, här är jag igen med en annan DIY smycken idé för dig:). Jag kallar det etniska halsband eftersom det liknar indiska etniska smycken som är populära...