Cykel hållare i bil stammenJag ger dig min prototyp av cykel hållare i stammen.

Varför inuti?
Eftersom;

-Det är mycket mer billigare än alla andra innehavare utanför bilen

-Det är inte problemet om jag glömde att jag har något på taket:)

-Jag gillar inte innehavare de baseras på bakrutan

-Jag har inte dragkrok

Vad är mina krav;

-har fortfarande en plats på baksäte

-har fortfarande någon plats för bagage i stammen

-det lätt att använda

Se Steg
Relaterade Ämnen

En annan 0$ cykel flaskhållare, pipe baserat

Du vill inte ge bort surt förvärvade pengar för en cykel flaskhållare och inte överväga andra metoder vara styv, tålig eller multifunktionella nog? (dvs. tråd + svetsning eller coathanger)Då kan min pipa-baserad lösning vara värt en titt.Vad jag gill...

6-pack cykel hållare

Hur många gånger har du slut drycker på BBQ och hittade själv farligt fumlande med ett 6-pack medan Cykling tillbaka från hörnet butiken? Du behöver en 6-Pack cykel hållare! Med 5 dollar och 10 minuter, kan du göra en tålig lätt rem som kommer att bä...

Enkel bil stammen arrangör

Skapa en enkel bil stammen organisatör med Bokstöd och 3M Command bild hängande remsor. Detta är en remix baserat på detta instructable: Steg 1: SvåraTa 3M remsan och lägger det till bokstödet.Steg 2: Du är klar!Phew!...

En starkare Mini-u cykel hållare

här är min första instructables.Jag har nyligen köpt en mini-u cykel lås, mycket praktiskt, kompakt, men levereras med en dålig hållare.Jag beslutade att ersätta denna cykel hållare. Här är resultatet.Steg 1: Den ursprungliga en Ursprungliga u-bike i...

DIY bil stammen täcka

Jag har en stor hund (Grand Danois) och jag älskar att ha ren bil:) Uppdrag (im) möjligt:)!Eftersom jag inte hittade något liknande för acceptabelt pris beslöt jag att gjorde det av mig själv! Som vanligt :))Detta är tillverkad av truck - trailer pre...

Hur man Skitch på en cykel (hastigt på en bil i rörelse)

"Varning: ingenting i detta instructable föreslår att du faktiskt gå ut och prova detta. Skitching kan vara extremt farligt och av ingen omständighet bör någon någonsin göra det period. Cigaretts finns också bad, Drick inte om din gravida och hålla k...

Cykel mugghållare för stora drinkar

ett par år tillbaka började jag rida en cykel att pendla till och från arbetet. Jag gillar att dricka stora koks och iced teer så kände jag behovet av en mugghållare som skulle passa min 64oz cup. Ingen av sport flaskhållare jag såg var ens i närhete...

DIY cykel mobilhållare

Någonsin velat bygga din egen cykel smartphone innehavaren? Här är något du kan prova och det kommer inte kosta för mycket!Steg 1: Vad behöver du?Skaffa en billig mobiltelefon hållare för bilar. Det slag som du helt enkelt placera på din dash med dub...

Cykel batterihållare - 3 x AA

följande instructable visar hur man gör en 3 x AA-batterihållare för montering på en cykelram. För att bygga det behöver du följande:Material:1 våren material1 av plåt 3 1/16 "x 3"1 1/2" PVC bröstvårtan 6" längd2 1/2" PVC gängade...

Cykel pakethållare bak

efter söker en kraftig bakre bärare för min cykel, och inte att hitta en, jag tittade i min "skräp låda" för några lämpliga slangen med rätt kurvor. Kunde komma med några stol rör och svetsade det alla tillsammans, som visas i den första bilden....

Bambu cykel pakethållare bak

bara ha kul att göra grejer-povSteg 1: Material plocka ut bambu var enkel lokal maskinvara har dem. Jag använder a1/2 tums bambu för trädgårdsskötsel och skär den ner till storlek. Instant självhäftande garn skärande verktyg och eld jag ska förklara...

Cykel styret telefonhållare

Här är en enkel och elegant cykel telefonhållare som kan fås att passa nästan alla typer av smartphone ute. Ja, det finns redan ett stort antal telefonhållare på marknaden idag, men majoriteten av dem är antingen telefon-specifika, för stor, för dyrt...

DIY 0$ cykel flaska & flaskhållare

Hej alla! Denna gång vill jag dela hur jag gjorde flaskhållare & flaska för min cykel. Jag saknade verkligen denna enheter och jag ville inte köpa dem. Så, jag bestämde mig att göra det själv. Nu är jag nöjd med resultatet.Här är några fördelar:Flask...

Cykel Trailer Hitch (till pakethållare)

här är hur jag gjorde en stark och permanent hitch för min Cykelkärra.Trailern är en Bellelli Eco Trailer Maxi som jag modifierade (med lite träbearbetning) att en bagagehylla nivå hitch. Varför? Den ursprungliga plats post hitch justera inte tillräc...

Extremt högt tåg Horn cykel

Så vill du vara högt? Vill du göra ett uttalande? Vill du skrämma skiten ur människor? Ett tåg horn kommer att göra susen. Vill du sticka ut i processen? Än en cykel med ett tåg kommer horn fäst trotsigt göra susen!Så kanske du frågar dig själv varfö...

Cykel fender tillverkad av en plast kanna

detta specificerar ett enkelt sätt att lägga till en nästan gratis fender på cykeln att hålla mud/regn/blod bort av din blindgångare. Denna design använder återvunnet material och den enda kostnaden är din tid. Den presenterade designen använder en b...

Batterihållare för dubbel A, trippel A, C och D celler-batterier. Billigt, bra, lätt

kan du göra ett batteri fall (batterihållaren) eftersom du hitta dem för dyrt (men här är några ganska billiga sådana). Eller även om du är villig att köpa dem, kanske du inte vill vänta för dem att komma fram. Har det funnits flera projekt för att b...

RFID kontrolleras bilen stammen

projiceras prestation:Man kommer att kunna gå upp till bakluckan på bilen, touch sin höft (som innehåller deras plånbok som innehåller ett RFID-kort) till en viss punkt, orsakar stammen till pop öppna. Det kommer att sysselsätta radiofrekvensidentifi...

Bärbar producera: botaniska cykel

Jag är en student som bor i en lägenhet långt bort från hemmet. Jag skulle älska att odla växter i mitt fönster eller på min veranda, men jag är i källarplan, så allt är delvis underjordiska. Det är bara inte tillräckligt solljus. Tja, jag rida min c...