Dagbok av en uppfinningDu kanske har hört "uppfinningarnas moder är nödvändighet" eller ens "far till uppfinning är lättja". Tja, jag tror att uppfinningen har en cool farbror. Det är när uppfinna handlar om passion för jakten. Att hitta inspiration och sedan ha kul fabricera något du aldrig sett förut.

Vi har alla goda idéer. Många av oss har även sagt "Jag tänkte på som" medan du tittar på en kommersiell eller se en produkt på en hylla. Så för att hjälpa dig att komma igång med din nästa bra idé, höll jag en dagbok för vad jag gjorde för att komma till min senaste uppfinning. När jag tänkte på det jag drog ut min telefon och lagt några rader till notepad. Hoppas ni gillar den. Brent

Detta är för närvarande finansieras på kicken om du vill kolla upp.

https://www.Kickstarter.com/projects/699604098/flickshot-a-trigger-Released-Slingshot

19 januari 2016

Förra veckan såg jag bokföringen för en ny tävling på instructables. Priset, en laserskärare. Jag vill ha en. Så är här planen. Inspirera andra genom att visa dem hur de kan dra nytta av en laserskärare. Förhoppningsvis kommer göra jag en instructable bra nog att vinna huvudpriset eller uppfinna något lönsam nog att betala för en. (Jag aldrig gå in i tävlingen med med detta)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Pedagogiska projekt: Laser Cut 2D pussel för barnen på lägret uppfinning. Jag gjorde dem på TechShop.

Background:Stöd för Camp uppfinning rekryteras ingenjörer för att volontär och hjälpa till. Det skulle vara trevligt att göra 2D pussel som barnen kunde hålla och ta hem. Ett av de projekt som barnen gjorde är att utforma sätt att projicera äggen av...

Cool hur man gör en dagbok

Idag kommer jag att visa dig hur man gör ett mejeri. Och jag hoppas ni har roligt gör det. :)Steg 1: Vad du behöver skrivarpapperetKritor/markörer/färgade pennorStaplesSteg 2: Starta mejerietFörst ta din papper och häfta det tillsammans. Tre staples...

Hur man gör en dagbok på datorn som är mycket Safe(Windows)

Steg 1: Att göra ett Microsoft Word-dokument Så först, göra en Microsoft Word-dokument, och typ vad du vill. På bilden satte jag "GOTALONGLISTSTARBUCKSLOVERS" bara för att vara ironisk. Varför? eftersom, i tomma rymden, folk hör "fick efter...

1: a någonsin dum uppfinning konkurrens vinnare

Grattis till Alex Mindstormcreator (http://www.youtube.com/user/Mindstormsc reator) för att vinna tävlingen dum uppfinning med hans 1 × 1 x 1 Problemlösaren uppfinning!Som en del av priset får Alex en cameo i dumma uppfinnaren komisk!http://www.stupi...

Hammerhead C-588 [bättre uppfinning]

hur man gör den största papper flygplan någonsin [bättre uppfinning].Du behöver:A4-papperRulurAlternativ:GemVARA GRÖN:Använda skrot papper istället för vanligt papper.Återanvända papper varje gång du kasta pappersflygplan.Inte avfallspapper.Steg 1: I...

Coolaste uppfinning musik System POCKET BLASTER bärbara Ghetto Blaster Bluetooth Smartphone iPod

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiEn av mina största uppfinning, Pocket Blaster. Denna enhet är en bluetooth röststyrd med hjälp av en Smartphone. Detta är fra...

Monopol brädspel dagbok

Jag älskade min systrar brädspel notera bokar och eftersom jag börjar gymnasiet, beslöt jag att göra mitt eget brädspel dagbok att hålla reda på alla mina klasser och läxor datum. Jag älskar monopol så jag använde en vintage Monopolspel. Och naturlig...

Hur man gör en "dagbok" i notepad

detta instructable visar dig hur du gör din egen personliga hemliga dagbok i anteckningar i 3 steg för eas.Steg 1: Steg 1: öppna Notepad gå till du datorer start-menyn och öppna Anteckningar.Steg 2: Steg 2: kopiera och klistra in Typ. Logga in (med s...

Patent på din uppfinning - lägsta kostnad sätt att få Patent skydd och förhindra uppfattning Theft

så har du en bra uppfinning, men du är rädd att om du Visa det för någon, kanske de bara stjäla idén?Detta instructable visar dig hur att få vissa patentskydd, och också ge dig några kalla hårda fakta om skydd av dina uppfinningar.Om du är en uppfinn...

Nr-skriva dagbok/tidning

de flesta människor älskar att göra egna dagbok/tidning att hålla några av deras stunder i livet. Vi fyller dem med citationstecken, poesi och massor av andra saker. Jag har hållit vackra ännu inspirerande rader i min dagbok på ett annat sätt. Inte s...

Tyghölje dagbok

Hej killar, idag vi kommer att göra tyg dagbok täcker. Detta är verkligen lätt och snabbt att göra. De gör söta presenter. Och steg för steg instruktioner med bilder finns även en video. Njut av = DSteg 1: Mönstret Först måste du mäta din bok/dagbok....

Uppfinning Dice

även den mest kreativa människor fastnar för idéer då och då - här är ett sätt att generera nya idéer - uppfinning Dice - en metod för att göra musa mindre ombytlig.Det är en uppsättning sex tärningar - var och en har ett tema; teman är:MaterialDrivk...

Dagbok täcka från gamla denim jeans

Hej allaJag gjorde detta projekt eftersom jag har massor av gamla jeans som jag inte använder, det är ett slöseri för mig.så tänkte jag bara göra några kreativa saker med den.De saker som krävs för att göra en denim dagbok cover är1) gamla jeans2) da...

Johns tidning - en jägare dagbok

Hallå där övernaturliga fans och John Winchester appreciators!Denna följande handledning visar dig hur jag gjorde min läder John Winchesters Journal (för min cosplay).Njut Njut!Steg 1: referenser Första saker först - lär känna dina grejer.Jag samlat...

Löst blad dagbok Refill - hur man gör dem själv och spara pengar

Hej Instructablers,Liksom många människor måste jag planera mina dagar för att få något värdefullt fulländat. Jag gillar att använda en Ringpärm typ, lösa blad dagbok. Jag har använt denna stil i år, och hitta flexibiliteten i systemet passar mig per...

Hur man patentera din uppfinning

du kan patent egna idéer mycket med några timmars arbete och en $125 ansökningsavgiften. I den här videon visar jag hur jag patenterade min fotboll tränare uppfinning....

Super Cool uppfinning Plasma personal hur till göra LOTR Gandalf personal Hand Prop för Visa HD-kvalitet

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en super cool uppfinning - Plasma personal. Personalen är liknande till Gandalf grå 's personal. Detta är på rikt...

Dum uppfinning konkurrens!

Vill vara en del av dum uppfinning tävlingen? Det är lätt!Bara skapa din egen dum uppfinning och göra en video av det innan 2 mars.Se video svar till denna skall föras in i tävlingen.Den 2 mars kommer bästa videor att bokföras för tittarna att rösta....

Läkare som dagbok

här är en stor gåva för den läkare som fan i ditt liv, en läkare som Tardis dagbok. Om du har sett de läkare som episoder du är förmodligen bekant med floden låtens dagbok. Det som ges till henne av läkare att hålla koll på deras möten och äventyr ti...