Darth Vader ledde ram (Star Wars)Jag gjorde mycket cool LED lyser träram med Darth Vader från ek bitar!
Jag ska lära dig hur du gör din, det är super lätt!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Darth Vader hjälm (Star Wars)

Hej gjorde personal den hjälm darth vader kartong om du gillar det och vill se hur jag gjorde till dig kan också göra en lika och så titta på video frågor och så låt dina tvivel kommer att svara så fort som möjligtSteg 1:...

Darth Vader från Star Wars Cross Stitch mönster gratis hämta

detta är ett gratis korsstygn mönster.Tyg: 14 antalStödrastrets storlek: 70W x 70HDesignområdet: 4,71 "x 1,43" (66 x 20 stygn)Passar i en 5 tums båge6 färgerDu kan hitta mer av mina mönster på http://www.pixelpowerdesign.com...

Star Wars - DIY Stormtrooper Pinata och ljussabel Bat

Barn som vill skydda galaxen från den första ordern kan börja öva för denna monumentala uppgift genom att ta på DIY Stormtrooper Pinata. Använder en lätt att göra ljussabel bat, kommer att unga jedis-utbildning vara förberedd för kämpa tillsammans me...

Darth Vader i Carbonite vakuumformning - Star Wars

Vad skulle vara mer geek-kul så flash frysa Darth Vader med en metall legering blandat med tibanna gas? Vi tänkte, inte mycket! Så, det är vad vi gjorde... Minst att göra något som ser ut som Sith Lord upphängd i Carbonite (se Star Wars – Jedins åter...

Star Wars Darth Vader Make-up

Endast i ditt sinne:Välkommen till endast i ditt sinne. Jag var bara tvungen att försöka göra en Darth Vader make-up för filmen. Det var kul försöker skapa Darth Vader hjälm med mitt hår. Jag skulle vilja göra om och se om jag kunde få mitt hår att s...

Hur man gör en sockerglasyr Darth Vader Star wars dekoration för tårta eller part

detta är min 2: a försök till att göra en Darth Vader gjord av svart fondant...1. du behöver köpa svart fondant... Du kan genom regelbundna fondant... och lägga till färg... men du kommer att sluta slösa bort en massa färg och du kommer att behöva gö...

Darth Revan Mask - Star Wars KOTOR

"Med masken, men Revan var en ikon, en symbol. Han var formaren av historia, en individ definieras av sina handlingar snarare än sina tankar, känslor och övertygelser."Före omstart av Star Wars canon med The Force vaknar, en av de mer ikoniska t...

Stjärniga Wars Darth Vader glas gravyr - DIY Dremel projekt

Här är listan över objekt som behövs för att utföra projektet:DricksglasDremel elverktygDremel Diamond punkt Peka lite #7134, 7103, 7105MaskeringstejpSkyddsglasögonDamm MaskDarth Vader skriva utTiden från start till mål är cirka 3 timmarSteg 1: Skapa...

Mask av Darth Nihilus - Star Wars

"Han är ett sår i kraft, mer närvaro än kött, och i sitt vakna liv dör... att offra sig själv till hans hunger." ―Visas MarrEn annan mer lätt igenkännliga Sith-Lords av Star Wars franchise är Darth Nihilus, och jag ville ha hans mask (för mig oc...

STAR WARS DARTH MAUL CAKE

jag kom nyligen över en Star Wars cook bok som hade ett recept på Darth Maul dopp, tillverkad av rostad röd paprika och Frito majschips som horn. Det gjorde verkligen inte denna mördare någon rättvisa så jag bestämde mig att använda mallen och skapa...

Darth Maul Star Wars tårta!

Hej, jag har blivit ombedd att göra min kusin en Darth Maul Star Wars tårta på sin födelsedag nästa vecka. Det är en choklad svamp med vaniljsocker smör florsocker. Denna kaka är praktiken tårtan jag har gjort därav varför det är ungefär iskallt med...

Darth Vader dyker

Star Wars är en halloween klassisk och dessa Darth Vader pop är den perfekta söt behandla! De är gjorda av choklad huvuden och kringla + godis smälta lightsabers.Inspiration för att köpa formarna och dessert projekt med dem kom från denna video!"Dart...

Star Wars Dining Table

Detta projekt härrörde från min systers trängande behov för ett Matsalsbord, min önskan att flytta min kreativa gränserna, och mina och Min systers kärlek för Star Wars. Som ett college student som bor i en lägenhet, min syster hade lite pengar till...

Darth Vader Planter

Om du är stort fan av Star Wars och Darth Vader, Följ den instructable nedan för att göra en fancy Darth Vader Planter...Som en del av stegen nedan du har två alternativ, som visas i filmerna nedanEnkla Darth Vader Planter som inkluderar STL-filer fö...

Multi-Functional Star Wars Astromech Droid

E4-B4Astromechdroid för hemmet.Videolänkar för mobila enheter som inte kommer att spela video bilderna ovan:Tillverkningen av E4-B4 Astromech Droid VideoE4-B4: Showcase Video, en del 1E4-B4: Rocket Man VideoE4-B4: Sugen på en Drink?E4-B4: Dome viftar...

Hur göra en Darth Vader dräkt av kartong kassera

Star wars kostymer svårt att hitta eller bara för dyrt? Då kan rutan Vader vara vägen att gå!Efter att ha sökt hög & låg för en billig Star Wars dräkt och har ingen tur bestämde jag mig för att göra en komisk version med kartonger.Steg 1: material Be...

Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stil

detta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en st...

Alla läder, laser cut, galaktiska imperiet (Star Wars) passport wallet

detta är en snabb Instructable som beskriver mitt experiment med att använda en laserskärare på läder. Något jag inte hade provat tidigare.Jag ville ha en ny pass innehavare som regeringen frågan en är en bit skräp. Och vad kan vara bättre än Star Wa...

Darth Vader Lego mosaik

Någonsin velat veta hur man konverterar en bild till pixelly glädjen vi känner som Lego? Jag presenterar en metod som är super enkelt och resulterar i en jäkligt spiffy lego mosaik!Redigera (23 Jan 2007): Pojkarna över på Pictobrick släppte nyligen s...