Dator rullningshjul, lager versionett tungt rullningshjul att göra jobbet för konventionella mushjulet. Användbart för att bläddra igenom långa listor, videoredigering och zooma i program som Google Earth.

De större diameter och vikt innebär att snabbare rullning kan vara uppnått, med större noggrannhet än konventionella musen hjulet ger.

Detta är baserat på detta Instructable av "whatsisface". Jag ville bara något lite smidigare och raffinerad. Plus, jag ville ha en anledning att använda min svarv för något annat än att göra ljusstakar.

Jag skulle rekommendera att läsa åtminstone de första stegen från den tidigare instructable, som gruvan inleds efter lödning är klar.

Hur som helst, njut.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Enkla vävt läderarmband (med förbättrad Version Expansion)

Bakgrund:Jag har ett något komplicerat projekt som omfattar läder som jag vill göra, men medan jag redan äger de flesta av de nödvändiga verktygen, jag fortfarande saknar kompetens att göra att projektet verklighet. Därför börja jag genom att prova f...

Hur ta isär en dator

i detta Instructable, jag kommer att ge en fullständig dokumentation av hur ta isär en stationär PC, för delar. Som jag kommer att Visa med datorn är en HP Media Center PC m7640n med döda moderkort. Alla datorer är annorlunda, men detta är en generel...

Förvandla en vanlig mus till en komplett gaming mus

JAG KAN INTE UNDERSTRYKA HUR VIKTIGT DET ÄR ATT LÄSA HELA INSTRUCTABLE INNAN DU FÖRSÖKERÄVEN ÄR JAG INTE ANSVARIG FÖR EVENTUELLA SKADOR PÅ DIN DATOR ELLER MUSEN ELLER TANGENTBORDETnu med det ur vägenJag är en stor spelare, och skulle älska en riktigt...

Ghost Airship foto Manipulation i GIMP

i denna tutorial jag kommer att visa dig några grundläggande foto manipulationstekniker i GIMP som kan gälla inte bara detta projekt men valfritt antal andra projekt. Resultaten kan ser ganska cool. Ta en titt!Jag skapa denna tutorial med antagandet...

Installera Bluetooth USB-Radio maskinvara i Linux System

IntroduktionDetta instructable är baserat på min erfarenhet du har installerat Bluetooth i en anteckningsbok och Raspberry Pi.Target läsareDetta instructable kommer mestadels fördel Linux förbrukaren, särskilt Debian och dess deriviatives som Raspber...

Komma igång med Mini fickdatorer

Om en och en halv månad sedan, jag skapade ett projekt kallat Mini fickdator och skrev en Instructable på hur man bygger den. Detta Instructable tar hela projektet ett steg längre genom att hjälpa dig att komma igång med din fickdator Mini. Har inte...

DIY GPS datalogger för du nästa enhet/vandringsled

Detta är en GPS Data Logger som kan användas för flera ändamål, säga om duvill du logga din lång drive du tog under helgen att kolla in höstfärger.eller har du en favorit spår som du besöker under hösten varje år och du vill logga din väg på den lede...

Dynamisk Band Pass & klippning effekter Pedal krets för gitarr

Det ursprungliga målet med detta projekt var att bygga en funktionell wah pedalen, med hjälp av våra grundläggande elektronik färdigheter, med en enkel och lätt för att förstå krets, avsedd för elgitarr eller elbas. I slutet av dagen, men slutade vi...

How to Make a Stylish Neck Gaiter

Jag har velat skapa dessa söta nacke Damasker på länge. Min inspiration var dessa Buffs från Sahalie kallas Winterized Bandanas. Jag trodde jag kunde göra dem mycket billigare än $28.50 de laddas. Jag ville använda upp min överblivna fleece från mons...

Övervakning och vård - med hjälp av Intel Edison

Vintern är här! Följ detta instructable att övervaka och skapa en automatisk kontrollerar växten vattnas system för dina krukväxter med Intel Edison.Övervaka följande miljövariabler med Xively.com för att hålla din anläggning friska genom vinternTemp...

Den officiella guiden till K'NEX Ball maskinelement

eftersom jag ville göra detaljer nya delar jag kan göra i framtiden, och när jag känner för att lägga till andra element här för lättare referens, jag bestämde mig att göra denna guide att följa så många enkla att häpnadsväckande element som möjligt...

Skapa 3D utskrivbar lithophane i mixer

Lithophane är en gammal teknik för att göra bilder. De är vanligtvis tillverkade av porslin och gjutna. De skapar bilden genom att variera tjockleken på ett genomskinligt material. När tillbaka lyser desto tjockare område visas mörkare och ljusare th...

Den modulära PC NÄTAGG High Power LED växa ljuset

Hej alla,Efter att framgångsrikt publicera min prototyp för en LED alger scrubber, beslöt jag att lägga upp några av mina andra experiment med hög effekt 3W LED. Här bestämde jag mig att skapa en inomhus växande miljö för vissa lätt hungrig citronträ...

Bygga din egen z80 mikrodator

Tillägnad min son Efe, första versionen var 4Mhz, 4 kb minne och enkel ur standard serial comunication protokoll första Efex serverdatorn designad 1998 av mig själv.Denna vinter jag beslutat att re-design och förbättra detta projekt och låta kan andr...

Hur man installerar Optifine på Minecraft med OS X

Detta är en handledning om hur du installerar Optifine på Minecraft med OS X (Mac)Steg 1: Gå till Optifine.netMed hjälp av webbläsaren av er är val gå till optifine.net, jag kommer att använda Bing.Steg 2: Vad gör en gång på optifine.netNär du är opt...

Hur du ställa upp Android Studio och ZTE hastighet telefon för FTC Robotics

Från och med säsongen 2015-16 FTC Robotics har man antagit ett nytt styrsystem för konkurrens. Detta system använder Android enheter som drivs av QualComm Snapdragon processorer. Denna förändring i styrsystemet har också skapat en stor förändring i h...

Hämta senaste Instagram bilder från geografiska platser

dessa är instruktionerna för att göra en hemsida som visar de senaste Instagram bilder tagna (och geo-taggade) nära en viss latitud och longitud. Används i detta exempel är UCLA campus (lat: 34.071, lång:-118.445).Dessa instruktioner förutsätter att...

Fönstret grumling i Ember skrivaren

En av de stora smärtpunkter att använda både SLA och DLP skrivare är att den optisk överföringen av PDMS windows förändras över tiden. Denna "clouding" eller "imma" är mycket tydligt med blotta ögat, som de två bilderna en används Wind...

DIY Fingerprint Scanning Garage dörröppnare

Som en person utan bil behöver jag inte bära nycklar runt överallt jag går. Därför har jag blivit utelåst från mitt eget hus flera gånger. Det är jobbigt att vänta på att någon med en nyckel, så jag tänkte jag skulle göra något åt saken.Detta projekt...