Decoupaged Treasure Boxdetta gamla, unkna bestick fall var avsedd för soptippen innan jag bestämde mig att göra det till en "Mom's Treasure Box". Jag älskar att ge saker ett andra liv... Jag för evigt rotade runt på skräp butiker - mycket till att roa min familj.

Jag hittade en bok av fågeln klistermärken från bokhandeln som jag aldrig använt för något och beslutade att de skulle vara perfekt att dekorera rutan.

Du behöver:
Blått och guld färg primer paint (någon vit färg fungerar), decoupage medium, klistermärken eller bilder, sand papper, vitt lim, polyuretan, filt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Treasure box

1) gjorde jag en skattkista av popsicle pinnar. Ursprungligen gjorde jag det för ett skolprojekt. Mitt mål var att göra något som jag faktiskt kunde använda och göra min egen. Från tidigare projekt hade jag redan popsicle pinnar och måla så jag ville...

Familjeberättelser Treasure Box

Semestern kommer och det är en perfekt tid att bygga en familj berättelser-skattkista! De flesta människor gillar att berätta historier och uppdatera alla på vad som händer i familjen under semester sammankomster. När vi alla blir äldre berättelser ä...

2 x 4 Enchanted Treasure Box

Ja nu har du gjort det. Är det nästan jul och du glömde "någons" gåva. Innan din hänga vägra ditt huvud i skam, att acceptera nederlaget. Ta en promenad till garaget. Du kan hitta:-en 2 x 4-en tum av 1/4" pluggen-en fyrkantig bit av 1/4&quo...

Intel® Edison Hands-on dag 7: Lysande Treasure Box

Självlysande skattkista, namnet låter kul. Och det skulle vara riktigt roligt! Vi kommer att göra denna box, som kommer att vara stängd under dagen, en gång i natt, dess ljus får ljusare med rutan öppnas långsamt. Ha-ha... det inre arbetet i rutan är...

Arduino Knock-Knock Treasure Box

Detta är min första Arduino projekt och Instructable. Jag gjorde det för min tre unga barnbarn som har haft det mycket. Jag köpte lådan från Jo-Ann tyg och hantverk butik och installerade ett Arduino. Jag lägga godis i rutan och programmet en hemlig...

Hidden Treasure Box - inläggningar trä låda med dolda fack

detta fält har en inläggningar trä exteriör med en anpassad mermaid design, vadderat satin foder och hemliga fack i botten som hålls stängda magnetiskt och bara öppnas om du vet hur man gör. Jag tittade på en hel del historiska möbler för inspiration...

Maya Rubik's Treasure Box

i detta Instructable kommer jag visa dig hur du sätter en plast Treasure Chest Rubiks kub i en trä en.Denna kub avslöjar dess insida när det är löst. Bara gömma dina hemliga budskap och en bräcklig glasflaska med en giftig gas som kommer att släppas,...

Hemliga Monster Treasure Box

denna oskyldiga letar fyllda monster leksak är faktiskt en hemlig skattkista. Detta projekt är ganska enkelt om du vet hur att sy, och kräver inte en hel del material. Väggen kassaskåp bakom bilder, ihåliga böcker, stål arkivskåp; Varför inte ett upp...

Treasure Box för att dela pengar och dokument och övrigt

om du är en upptagen arbetstagare bara ordna dina pengar och dokument och olika andra sakerSteg 1: App Ladda ner denna fantastiska app kallas 123D design och är gratis!Steg 2: Rutan 1 - Lägg till en kub och storlek det sätt du vill och bara ihåliga d...

Tampong Treasure Box

letar efter ett enkelt sätt att dölja din omhuldade varor, såsom pengar, smycken eller godis?Du har kommit till rätt ställe! Denna metod för slängkappa dina värdesaker är mest effektiva med män som lady produkter tenderar att göra dem våndas.Steg 1:...

Lilla Treasure Box

jag ville bara dela en av min återvinningsbara julklappar som jag gav till min mamma. För basen använde jag en mini flingpaket och tidningen urklippen för att dekorera det yttre lagret av det. Jag använde ett verktyg bit från min pappas samling för a...

Zelda musikaliska skattkistan

min fru och jag är Zelda fans, så jag visste att jag hade hittat en stor gåva när jag upptäckte denna mot himlen hjärta. Jag hade också varit ute efter för att skapa något med mina händer - inte något jag gjort mycket av tidigare - så en homemade-mus...

Treasure bröstet formade "Bandsåg Box" förlovningsring Box

"Skattkista" formade bandsåg stil förlovningsring kryssrutan tillverkad av laminerad tjetjenska och purpleheartträd trä. "Kudden" gjordes från en bit av skum insvept i en gammal solglasögon väska. Rutan var klar med linolja och några r...

Treasure recept Box

Detta instructable har det rötter i en tilldelning för skolan.Vi behövde göra något nyttigt ur en kartong, men behålla anslutningen med innehåll av rutan och använda teknik.Jag valde att arbeta med rutan i min mixer.Som student i design jag inte bara...

Servetter Decoupage Box - gåva som roar med en vild smak!

Älskar de vackra effekterna av målning på trä, men kan inte ens dra en streckfigur? Vill dekorera att tråkigt trä låda eller terracotta kruka du köpt från Ikea men vet inte hur? Jag visa dig hur lätt det är att använda denna servetter decoupage-tekni...

Vacker Pompeji stil Decoupage projekt (konst ingår)

detta vackra decoupage projekt har många steg men är lätt för att göra eftersom jag satt ihop de flesta av designen steg i teckningen. Det är vackert nog att använda i ditt vardagsrum eller överallt där du använder återvunnet påsar. Min stil är gamla...

Boken av trollformler box

Detta projekt är att göra ett antikt utseende boken av trollformler, som en häxa eller guiden kan äga.Förutom att vara en cool-ser prop, är det också en behändig låda att hålla skatterna i.(öga newt, bat vingar, etc)Steg 1: material Du behöver en gru...

Box kultur glasunderlägg

Göra roliga decoupage glasunderlägg med upcycled flingpaket!Steg 1: Vad du behöverFör att göra din egen spannmål box glasunderlägg, behöver du...4 x 4 tums keramiska plattorTom flingpaketsax eller X-acto knivGloss Mod Podgespray lacksvampen borstesti...

Treasure Pudding

När mitt äldsta barn var liten, gillade hon inte mjölk eller yoghurt, så jag matade henne en massa pudding att få henne tillräckligt med kalcium. Kommer mitt andra barn som älskade mjölk och yoghurt men inte skulle äta någon mängd kolhydratrik mat (i...