Deer ben lampamedan du konfigurerar för en brasa nyligen, jag hittade flera högar av ben. De var små högar men jag samlade dem och förde dem hem. Jag listat ut vad jag ville göra med dem och tog sönder en lampa som lögnaktig runt omkring. Basen på lampan är samma och jag pusslas ihop benen (som skapade en tunnel genom dem) och sätta lampa pole och elektriska genom dem och det passa perfekt. Efter att ha gjort detta, hade jag extra ben som jag trodde skulle lägga som fina gratis bitar. Jag hittade helt enkelt några tunna ljus runt huset som även passar mycket fint i benen. Jag antar att alla ben jag använde var Kotor och svans ben. Jag hade kul med detta enkla projekt och hoppas det inspirerar dig vara kreativ också!
Relaterade Ämnen

Deer ben krans

Obs: Detta är inte en fullständig handledning, i min iver att slutföra detta projekt, jag glömde att ta steg för steg bilder.JAG ÄR LEDSEN MIN LOVIES! Fråga Vänligen mig frågor du vill ha om kransen och jag kommer att besvara dem.Se, detta är nästa f...

Ben lampa Cake

för pappas födelsedag i år tänkte jag att jag skulle göra honom en kaka av benet lampan från A Christmas Story. Det är en av hans favoritfilmer så jag tänkte jag skulle ge det ett försök. Jag har aldrig försökt en tårta såhär så här var min gå på det...

Barbie Leg Lamp

Det är en stor utmärkelse!I år trodde jag det skulle vara roliga att göra och ha min egna ben lampa, liknande som vinner den pappa i filmen "A Christmas Story" (för dig som bor under en sten). Jag ville bara ha min att vara en miniatyr, helst gj...

Elektroniska kartong hus

Våra elektroniska kartong hus gör 2 riktigt coola saker. En, när du stänger dörren till fönster tänds. Två, när du trycker på dörrklockan det surrar! Lära sig att göra det nu!!!Steg 1: Samla leveranser! För detta projekt behöver du:KartongBrytknivVar...

Kain bladet från övernaturliga

Jag kunde inte motstå. Säsong 9 av övernaturliga kom på och Dean fick en annan cool som fan (se vad jag gjorde där??) vapen för att döda demoner med. Som det skulle hända, jag ville göra detta blad och gjort två av dem.. Om du planerar din egen Dean...

SLAYER MAGNETISERINGSMASKINER & TESLA SPOLAR allt du behöver veta för att komma igång!

Hej Instructables!Jag började skriva en explination på tesla spolar och slayer kretsar och hur de fungerar i en kommentar på YouTube, och på något sätt det blivit flera hundra rader av djup förklaring av teorin bakom tesla spolar och slayer kretsar.J...

Variabel ATX bänk powersupply - FabLab edition

Ett bra nätaggregat är mycket användbar när du arbetar med elektronik, men det kan vara dyr. Du kan dock ha en liggandes i form av en ATX PSU (Power Supply Unit). De är de vanligaste strömförsörjning för datorer. I detta instructable ska jag visa hur...

Bone Tunnel pluggar för din super Sweet mätas öron

en vän till mig skickade mig en stor låda av deer ben hon hittade i skogen nära sitt hus. Många av mina vänner har öronen mätas till ett enormt utbud av storlekar, så jag gjorde ett par uppsättningar av tunneln pluggar ur några av de större ben.Att g...

Arduino projekt på en skärbräda (inga seriell com)

Intro:Om du har en Arduino Uno och vill starta duplicera projekt utan att behöva köpa en Uno varje gång... redo att leva! Detta instructable visar dig hur du flyttar dina projekt (som inte kräver seriell kommunikation) på en skärbräda för prototyper...

Befästa roligt

i hjärtat hos alla folk lögner den brinnande lust att skapa. Denna stora kallelse tog sig uttryck i själarna av fyra studenter på en ödesdiger tisdag kväll, och ledde till skapandet av något mycket större än någon någonsin verkligen förstår. Kommer F...

Pyssel med Deer Antler

Deer antler är en otrolig förnybar resurs som har en mängd användningsområden i världens hantverk. I den här artikeln kommer jag visa dig var att förvärva deer antler, vad kan göras med det, och hur man arbetar med hjorthorn material.Man var med hjor...

Stående lampa gjord av akryl

KungörelseOm du stöter på några problem eller fastnar på någon punkt inom instructable (särskilt i den bild bearbetning avsnitt eller om några delar) bara gärna skicka mig ett Instructable-meddelande eller ett e-postmeddelande och jag ska göra mitt b...

120V LED-lampa på 12VDC, 190MA. Hacka

jag ville ha en 12 v glödlampa för min hem RE system som såg ut och fungerade som en normal ljus, ljusstyrka etc. Men en som inte använder en hel del makt. Jag hittade dessa på LOWES för under $10 och bestämde det var dags att hacka:)Steg 1: Modet i...

Bent Lamination Plywood Lamp

För närvarande studerar jag design. Jag har varit träbearbetning och bearbetning för ett par år. Det började som en hobby, även om den alltid gör jag tror? Snart upptäckte jag att göra saker var något jag var extremt brinner. Jag som mål att åberopa...

Floating Pyramid Lamp With 108 Spiritual Symbols

Hej Tack för att kolla min 2nd Instructable. Jag vet vad du måste tänka... "Det är en läcker lampa!" Ja faktiskt. Innan jag går in skriva om hur man gör denna lampa, vill jag nämna att denna lampa finns på grund av min klient Barbara Thompson oc...

AC drivs vita LED cirkulär Skärmförstoraren arbete lampa

,Använd ljusa lysdioder ersätta fluorescerande cirkulär ljus förstoringsglas fungerar lampan. Varde ljus!En medellång svårigheter Instructable att fixa en cirkulär Skärmförstoraren arbete lampa genom att konvertera till en mycket låg energiförbruknin...

Boka lampa

gjorde jag en lampa ur några gamla böcker. Jag använde en lamp kit som jag köpte på Lowes tillsammans med ett par 6" bröstvårtor och några trä ben (med pre-installerat skruv). Jag borrade bara ett hål genom centrum av varje bok och i nedre luckan bot...

Sprit flaska lampa

Hur man gör en tacky men super cool lampa ur en tom flaska! Perfekt för en collegestudent på en budget!Om du är en collegestudent som mig, du har förmodligen en hel mantel av "Vandringspriser" att en gång hänt att hålla sprit. Låter göra använda...

Tegel lampa och sten ljus

transformationer är bra!!!I detta fall en enkel återvunnet tegel kan bli ett ljus eller en river rock kan bli en ljushållare!!!Massor av möjligheter från hittade material...Steg 1: Du behöver... Verktyget wise behöver du en diamant cutter. Jag använd...