Dekorativa kartong lådanär du handlar på butiker, fick jag veta att dekorativa lådor är lite dyr, och de verkade vara gjort av kartong. Så jag sa, "Jag kan göra det!" och så gjorde jag... Jag är inte pro status, men jag gillar min låda :)

Saker som behövs:
kartong
brytkniv
Kontakta papper, tyg eller presentpapper
dekorativa band om du vill ha
sax
spray lim om använder omslagspapper eller tyg
Rensa pälsen om du använder omslagspapper
järn
Limma ditt val för menyfliksområdet

Se Steg
Relaterade Ämnen

Micro LED-julgran gåva inslagning

Jag kom upp med idén om presentpapper när jag ville göra något annorlunda i inslagning gåvor snarare än en normal presentpapper. Du kan implementera denna gåva inslagning idé när du ger någon en liten present (värdefulla gåvor är alltid små :)) och d...

SWAN upplyst av LED RGB på koppar plåt CYGNE upplysa EN RGB

syftet med denna handledning är att skapa en dekorativ kartong,Det används för att färga papper 250 gr / m² att göra rutan, epoxi plattan som var graverade bilden klistras in.Sedan belyses epoxi plattan med RGB LED som ändrar färg automatisktLadda ne...

Custom Fit dekorativ låda organisatör från kartong

Jag öppnade min låda och blev förskräckt över röran. Det var en katastrof. Ingen av butiken köpte arrangörerna passa min låda. De alla vänster fula luckor och vänster oanvänt utrymme. Jag ville använda varje tum. Idén! Det var överblivna kartong från...

Kartong Sky lampa

Hej alla!Detta är det första projektet jag gjort sedan jag slutat mitt jobb och blev en frilansande industriell designer/byggare. Jag är ganska nöjd med detta, och jag tar en hel del risker, men det är värt det 100% min idé är att göra dekorativa för...

Ett par av sandaler från A kartong låda

i detta instructable, jag visa hur man gör ett par i kartong sandaler, använder en räddade kartong.Steg 1: Mark beskriver på Box Hitta en låda eller bitar av kartong för att spåra mönster på. Om mönstret, använda ett par skor eller sandaler som du ha...

Dekorativa tabell täcka hacka (med två överlappande plast dukar)

Detta projekt använder två plast dukar av kontrasterande färger dollar store eller part butik, lager över varandra. Denna idé är inspirerad av konsten att Kirigami, en japansk konst av klippa och vika papper in i dekorativa eller representativt bilda...

Kartong Trebuchet

Välkommen till vår Instructable! Vi kommer att skapa en kartong Trebuchet!Besök våra skolor engineering hemsida www.sphsengineering.comDetta gjordes som en engineering klassprojekt, och vi hade en uppsättning regler att gå efter.1. trebuchet var tvun...

Kartong gevär Prop

Hej alla, ledsen för hälften klar instructable. Skolan har hållit mig ganska upptagen, och jag hoppas att avsluta detta och lägga upp den vid ett senare tillfälle. Detta verkligen är avsedd att vara en aning starter mer än det är avsett att vara ett...

DIY kartong Mario Kart blå skal Trophy

Välkommen till min nya Instructable. Denna gång jag bygger en vägg Trophy Version av blå skalet från Mario Kart. Det skalet är en av de mest hatade extrafunktioner någonsin, åtminstone för mig. (Mer om min hatiskt relation med skal i videon)För att b...

Episka kartong pansar

någonsin velat göra några episka kartong pansar? Naturligtvis har du! Vem skulle inte vilja skräddarsydd, vattentät, funktionella mot en skum blad pansar (alla till en låg kostnad)? Tja, detta var min första gången att bygga några kartong armour, och...

DIY dekorativa shell dresser rattar

ett snabbt sätt att förnya en gammal byrå är att byta ut vreden för några dekorativa nya. Här är ett lätt och prisvärt sätt att göra din egen DIY dresser rattar med skal – perfekt om du vill lägga till en liten bit av stranden till din inredning.Vad...

DIY kartong Picture Frame

Vill du hänga din konst på en budget? Billig och enkel inramning tekniken fungerar för alla lätta och tunna konstverk!Steg 1: Samla materialDu behöver:KartongEn linjalEn markörEn GluestickEn X ACTO kniv och skärbräda (sax fungerar, men en X-ACTO kniv...

DIY Återvunnet hantverk: Hur man gör DIY kartong arrangör

Jag har alltid haft en speciell charm om DIY Återvunnet hantverk eftersom att göra bästa av avfall hantverk flytta gränserna för din fantasi för att skapa en ny och fräsch ta på lätt och DIY Pysselidéer. Med mig leva denna tid kan du njuta av din kre...

Kartong fåglar

Dekorativa fåglar tillverkad av återanvända kartonger från cookies, te, frysta grönsaker, frukostflingor. Inte ens sax behövs. Bara en limpistol och listig fingrar.Jag gör dem i alla möjliga, och sålde en del på Etsy. Du får gärna kontakta mig om du...

Dekorativa Origami presentask: Del 1, rutan

Jag har en händelse som jag kommer att göra kylskåpsmagneter som en give-away och ville ha en tjusig låda att sätta dem i. Jag tittade i butiker och priset för även små lådor är galna och de billigaste som är riktigt vanligt. Det är inte min stil.Jag...

Bygga dekorativa lampor för att lägga till atmosfär

Dekorativa Pole lyktorMånga år sedan frågade en vän mig att dekorera för sin bröllopsfest. Han hade fri tillgång till en kyrklig samlingslokal, men ville att helt ändra inre atmosfären så att det var något helt annat. Vi enades om att ändra den in i...

Dekorativa örhängen ram

organisera dina dinglande/ljuskrona örhängen i en dekorativ ram och visa upp din samling.Steg 1: material Material: (kan köpas på någon hantverk butik)enkel/dekorativ ram (jag använde en lång ram med detaljerade inramning)papp på storleken på din ram...

Vikta kartong fönsterrullgardinen

jag bor i norra Sverige, och på sommaren - det finns ingen solnedgång som det aldrig blir mörkt.Vårat hus har många stora fönster och jag är helt enkelt för billigt att köpa mycket persienner: PJag kom med detta billigt, lätt och ännu dekorativa föns...

Super Deluxe Custom cykel korg för Under $5,00, (med hjälp av kartong, Wire & silvertejp)

min tio-åriga dotter har blitt viljande en liten korg för hennes cykel ganska länge. Vi såg högt och lågt på butiker och internet, men ingenting vädjade till mitt ombytliga liten cyklist. Plötsligt, hon frågade, "kan inte vi bara göra en, pappa?"...