Den Bundt Cake av Barad-Dur (en Sagan om ringen-tema kakan)Ravingchilds födelsedag är några dagar före Halloween och hans födelsedagsfest har vanligen samma tema som hans Halloween kostym. Halloween var Gimli dvärgen i år, behövde vi för att komma med en LOTR-tema kaka. Efter viss diskussion beslutades att kakan ska förkroppsliga det ultimata onda i LOTR saga - det lidless ögat Sauron.
Och andra ultimata ondskan - Bundt cake.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Extremt grön: grönt te Bundt Cake indränkt i grönt te sirap

gör 10-tums bundt cake, som serverar 12 till 14Som Kermit grodan är denna kaka gröna över. Mycket grönt. Vissa skulle kunna säga makaber. Men perfekt för våren i alla dess extrema grön, det är grönt te smak gör det extremt läckra.Härligt fuktig och r...

Från slätten till Bundt Cake Tin

jag hade tre icke-stick kakan kokkärl, en av dem hade två baser, en var vanligt, den andra var för bundt kakor eller savarin. Jag aldrig använt den senare en och när min svärmor behövs för att låna en tårtform gav jag som mycket en till henne. Jag sa...

Illinois State University Bundt Cake

Här är ett delikat recept för en rolig och festlig tårta tema för Illinois State University. Denna kaka kan vara ett recept för alla slags tema med ditt val av färger för att läggas, så känn dig fri att vara kreativ!Steg 1: Samla ingredienserDu komme...

Chocolate Chip Pudding Bundt Cake

Grattis! Du ska påbörja en resa i matens goda.Ingredienser som behövs:1 paketet Duncan Hines gul kaka mix.1 paket Jello Instant Chokladpudding4 stora ägg1/2 dl vegetabilisk olja1 kopp gräddfil1 tsk vaniljextrakt1 paket med choklad chips.Strösocker (m...

Mango vanilj bönor Bundt Cake med Mango blötläggning sirap

denna kaka är otroligt tropiska och suggestiva en resa långt borta från ditt vanliga liv. Njuta av det färska ur ugnen eller mango blötläggning sirap kommer att hålla saker extra läcker för ett par dagar efter.Gör 10-tums bundt cake, som serverar 12...

Marmorerad blåbär Bundt Cake

om du har läst min andra instructables som du kanske märker att jag har en sak för blåbär, jag bara älskar 'em. När Ohio sommaren blåbär grödan kommer i jag använder så många som jag kan färska och frysa resten för resten av året. Du kan använda färs...

Aprikos Rom Bundt Cake

På våren är aprikoser ett utsökt komplement till bakverk. När den läggs till en rik, fuktig bundt cake, spegla de torkad Fruktkakor av vintern gått förbi. Lägg till en skvätt Rom i smeten och top bakade kakan med florsocker att hylla den kalla säsong...

Morello körsbär och marsipan bundt cake

detta är mitt recept för en festlig morello cherry bundt cake med en marsipan fylla toppad med en citron glasyr. Jag öva min juletid baka för tillfället och att därigenom göra alldeles för mycket tårta. Marsipan, mandel och kirsch smaken påminner mig...

Napolitanska Bundt Cake

choklad, jordgubb och vanilj smeten spooned i en kastrull som förvandlar till en snygg och ännu bättre provsmakning dessert.Detta recept från USA: s provkök familj bakning bok är en av mina favorit kaka recept. En marmelad sockerlag under en choklad...

Chunky Monkey Bundt cake med Reese's Fudge Tunnel & Ganache

https://www.Blogger.com/blogger.g?blogID=771957237...Vem älskar inte Banankaka? Vem älskar inte Reeses bitar? Vem älskar inte choklad Ganache?Väl har här Bundt cake alla ovanstående!...Fuktig och läckra, har denna kaka knapriga jordnötter inuti med e...

LEGO Sagan om ringen: Den sista Marschen av föräldrar och föll odjuret

Detta är några Lego Sagan om ringen MOCS som jag har byggt. Jag har nyligen uppdaterat den med nya bilder. Hoppas ni gillar det!...

Choklad Bundt Cake indränkt med kaffe sirap

gör 10-tums bundt cake, som serverar 12 till 14Steg 1: Ingredienser - tårta 2 cups all-purpose flour1 kopp kakao pulver (jag använde Hersheys speciella mörka som ger kakan en super mörk färg, men några andra bra kvalitet kakao pulver kommer att bli b...

Zucchini och choklad Chip Bundt Cake

Sommaren trädgårdar producerar ett överskott av zucchini; sommar recept kräver ett överflöd av det. Resultatet: det udda grönsaken eller tre kvar i kylskåpet i slutet av varje vecka i höjden av säsongen. Jag övergår till min mandoline att julienne öv...

Gimli dvärgen - Sagan om ringen Halloween kostym

efter framgången med förra årets Gene Simmons projekt, jag var spännande att se vad RavingChild skulle komma med för Halloween i år. Jag hade en känsla av att vad han beslutat, det skulle vara intressant, roligt att göra, och utmana min prop-making f...

DIY Sagan om ringen inspirerade sträng kedja

Jag fick inspiration att göra detta instructable från filmen sagan om ringen. När jag såg den filmen efter som jag ville också har kedjan som den i filmen, men då jag fick inte denna idé. Men när jag sett en tävling i instructables jag fick idén att...

Sagan om ringen inspirerade pumpa

detta är en relativt enkel och mycket häftigt utseende sätt att snida en pumpa. Designen har inspirerats av den enda ringen, från J.R.R. Tolkiens Sagan om ringen-trilogin.Steg 1: Material och verktyg Material:-Pumpa - helst mycket runda och inte allt...

Sagan om ringen pumpa

Jag gjorde detta för bondens marknad carving tävlingen och en tävling som turbin hade för Lord of the Rings Online. Tog första på bondens marknad!Tog mig ca 3 1/2 timmar till carving och omkring och timme att planera. Jag planerade det ut i illustrat...

Sagan om ringen: Badkläder!

Har du blivit inbjuden till ett pool party och vill visa dem hur det fest Midgård stil? Vill du kunna väcka cosplay till poolen? Sedan få redo för en Sagan om ringen simma slitage ensemble!Visa upp din alviska lojalitet med en brosch och handduk kapp...

Den bästa citron Bundt Cake

Gå med Amy som hon gör en Bundt citronkaka. Denna kaka är citron himlen! Detgörs i en ursprungliga Bundt pan och är mycket lätt att laga! Du kommer att älska denna kaka! Njut! Vänligen dela!Amy's William-Sonoma Outlet Store vintern försäljning drag ~...