Den Steampunk Venus blomman (YASPP)ännu en ånga Punk projektet ;-)

En fin snygg blomma från en gammal klocka bostäder.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Den Steampunk MP3-spelare

kära Steampunkers, kära anhängare och vännerDet finns inget mer speciellt än att göra en expedition i Steampunk stil och att sova i tält ute i skogen. Och när du sitter tillsammans med levande ljus och en lägereld kan du vill lyssna på några låtar ti...

Den STEAMPUNK biosfär modellen 1876

Kära beslutsfattare uteHär är beviset, att Steampunkers inte är bara nöjd med koppar och mässing! Vi har "Gröna fingrar" också - men vissa mässing, glas, trä och stål måste vara i säkert!"Biosfären modell 1876" är ett unikt under natur...

Den Steampunk Klockpendelen tar tid på Airship pirat

kära Steampunkers, kära anhängare och vännerDenna gång jag presentera ett litet projekt utan någon elektronik... kör allt mekaniskt!På Steampunk Klockpendelen tar tid på av airshipen pirat:Steg 1: Den gamla Junghans urverk från 1912 Den gamla klockan...

Den Steampunk Media Player

Detta en återvinning projekt.Den är materialåtervinning av och gamla lampa. Lampan var inte så söt och jag bestämde mig att ta isär det och göra något nytt.Jag har haft idén att bygga en mediespelare baserat på Pi-hallon och en liten TFT-Display.Så ä...

"Den Steampunk trädgården" i en lampa

baserat på en idé av Mr Ravensdale från Clockworkers Forum jag bygga en liten trädgård från en stor 300W glödlampa.Delar du behöver:En salladsskål (som stativ)En sol trädgård ljus med LEDEn stor lampaNågra koppar rör, rördelar och delarEn switchVissa...

Skull brosch - Steampunk Prince

denna Steampunk skalle med vingar och crown brosch skapades från en högkvalitativ utskrift av en av min ursprungliga collage. Jag har skapat en ny kollektion som jag kallar "skellies". Jag råkade på en Cezanne målning av tre kranier som jag abso...

Botaniska trädgården fotosafari: Hänga lös den bästa skotten

När jag reser, försöker jag hitta en lokal botanisk trädgård att utforska. Botaniska trädgården är underbara platser, en samling av konst och natur att presentera några riktigt bra hobby fotografering möjligheter. Denna särskilda fotosafari var resul...

Ingen svets steampunk kniv

detta är enkel och awesome. Jag gjorde ett svärd som ett häftigt steampunk praktiken vapen och nu jag ska göra en kniv.material:Kopparrör (valfri längd, någon bredd)Gorilla limClamptillbehör (aka loppmarknad gratis box skit)kopparrör cutterSteg 1: sk...

Steampunk verktygslåda för Engineering killen

Vi har gjort detta som present för en speciell vän för 27years från tekniska skolan. Han hade tyckt om rutan trumpet vi har gjort tidigare. Vi (Çiğdem och mig) beslutat att göra honom en liknande speciell present. Vi visste att han gillar att ha fina...

Steampunked laboratorium lampa

Hej allaFramgången med "steampunk skaparna dagbok" presenteras på min sista instructable, uppmuntrade mig att fortsätta på detta sätt. I slutet av detta instructable hittar du den kompletta steampunk skaparna dagbok av detta instructable-projekt...

Steampunk förstärkare

Steampunk har en stor estetisk kvalitet, bröt sig loss från de platta plastlådor som plågar dagens moderna elektronik. Därför bestämde jag mig att bygga en fin steampunk förstärkare att gå med på steampunk talare för mitt hemmakontor. Här är hur jag...

Steampunk Solar Garden Terrarium.

Min sons 40-årsdag snart, han är en landskap trädgårdsmästare, och så ville göra honom en presentatt han inte skulle behöva gräva, vatten eller ogräs, därtill gjorde honom denna steampunk terrarium.Jag är säker på att han kommer att gilla det.Steg 1:...

Göra denna blomma armband för våren!

Med våren precis runt hörnet ville vi inspirera vår lilla konsthantverkare att göra denna söta våren blomma armband.Vad du behöver:Hämta mallen blomma 3 olika färger av filt2 knapparSaxKonst knivVarmlimma fastSkrädderi kritaSteg 1: Ladda ner och skri...

Funktionella Steampunk Airsoft Pistol

när jag såg den Steampunk utmaning det gav mig motivation att faktiskt göra detta projekt som hade sparka runt i mitt huvud ett tag. Jag har ett gäng mindre-än kraftfulla Airsoft guns liggande, en massa random junk, lim och Metalliclack. Kombinera al...

Steampunk USB-kabel

jag har sett många kreativa Instructables på DIY steampunk tangentbord, möss och andra USB-enheter, men många av dessa inte inkluderar "steampunking" en viktig del av dessa enheter – USB-kabeln.Detta Instructable visar dig hur man gör en snabb,...

Steampunk Elektro-optiska logik maskin

kunde en digital dator har byggts före 1900? Babbages skillnaden motor visar en möjlighet av en mekanisk dator men vad om en elektrisk metod. Den Steampunk Elektro-optiska logik maskinen använder fotoenheterna och gas rör ansvarsfrihet som var både a...

Viktorianska Steampunk Hat

har du gått med i på den Steampunk vurm ännu? Det är verkligen mycket intressant, och här är hur du kan göra en mössa till en Steampunk kostym. Detta är en liten fascinator typ hatt men om du vill göra en vanlig storlek hatt bara mäta ditt huvud och...

Att man gör en Steampunk pumpa

i detta Instructable, kommer jag att gå igenom den processen jag gick igenom att göra en steampunk inspirerade pumpa till Halloween. Steampunk är en en blandning av material och teknik och en filosofi av återanvändning och omformning. Detta inspirera...

Steampunk Zombie

denna kostym kom sedan en Zombicon jag var närvarande hade en tidsmaskin/Steampunk-tema. Den ursprungliga kostym erhölls för 15 dollar på avslut. Jag gjort subtila ändringar i det, att ta fram den steampunk utseendet. Du kan också göra det med en gam...