Denim Pocket plånbok: För en ficka, från en fickaplånböcker verkar vara en gemensam Instructable, och tillsammans med mitt behov av en ny, jag kände göra ett skulle vara ett bra ställe att börja.

Denna plånbok är unikt i att det krävs inget tyg kapning, även om förvärva bitar kommer förmodligen kräver borttagning av stygn. Det är också lätt, tålig, eleganta och snabbt monterade. Det är bara riktiga svagheter är att den färdiga produkten är lite på små sida och saknar styvhet.

Material som behövs:
-Bakfickan för ett par jeans
-Mindre, inner fickan ofta finns i den främre högra fickan jeans
-Ett bältesfäste
-Sax
-Tråd i valfri färg
-En symaskin

Naturligtvis, man kan alltid välja för att hand-sy plånboken, men trots svårigheten att använda en symaskin på denim, bestämde jag mig mot den.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hög kvalitet plånbok silvertejp (med check ficka!)

jag upptäckte de Duct Tape plånböcker här på Instructables.com och besluta att göra min egen design. Om du vill ha en hög kvalitet plånbok, Överväg i Läs detta instructable. Jag har taked många bilder som hjälper dig att prova det! Men förlåt möjligt...

Nintendo Gameboy Pocket plånbok

* Ingen fungerande Gameboys kom till skada i att göra detta Instructable *Jag beslöt att göra en plånbok ur ett par trasiga Gameboy fickor som var bortom reparation.Om du gillar vad du ser se till att rösta på mig i toppen höger i denna artikel eller...

Hur till bära mindre grejer - DIY Pocket plånbok och Key Holder

En tid testat, enkel konstruktion som bär endast det allra nödvändigaste för att lämna ditt hus idag: nycklar, ID och valuta. Ingen nyckel kedjor, inga glömda medlemskort, ingen overstuffed myntficka full av pennies.Steg 1: Samla materialTjockt läder...

Främre ficka plånbok

använda en Altoids lock, ett par gummiband och ett gem, kan du sport en cool och behändig frontficka plånbok.Steg 1: Samla ditt material Detta bör ta dig några sekunder. Du behöver en Altoids lock, två gummiband och ett gem. Om du verkligen vill lura...

Tålig silvertejp plånbok

jag vet att det råkar vara 5.000 plånbok silvertejp Instructables ute, så jag tänkte, varför göra en? Men min ursprungliga plånbok silvertejp gjorde jag (mitt första som någonsin), gjordes för över tre år sedan aldrig repareras, och endast ett par sm...

Hackers plånbok 2.0

detta dokument kommer att visa dig hur man gör en Hacker plånbok, en plånbok tillverkad av återvunnet material som är lätt att göra, reparera och hacka. Projektet ligger på www.openthing.org/products/hackerswallet .Funktioner i denna plånbok:En lång...

Blanka plånbok

detta visar du hur alltför göra en awesome blanka plånbok.Den har normal plånbok funktioner, en bill ficka och fyra kreditkort fickorSteg 1: Material och verktyg. Leveranser:Du behöver glittrande/blank laminat, (jag fick min i ett laminat specifik bu...

Duct Tape kvinnors plånbok

detta är hur jag gör en duct tape kvinnors plånbok. Detta är min favorit typ eftersom den rymmer en hel del kort och den har även en mynt påse så du behöver inte gräva igenom din fickor eller handväska för förändring. Detta är min första instructable...

Plånbok från smält plastpåsar!

Om du är någonting som jag, när du shoppa och att butiken har en särskilt snygg snygga plastpåse, du spara den i hopp om att hitta något häftigt med det att göra så småningom.Utan vidare, låter komma igång på detta.De saker du behöver är följande:Fle...

Plånbok sömnad mönster och handledning

Denna handledning är med påJag älskar att ge denna plånbok som en present till någon ihopkopplade med derasfavorit presentkort. Jag kan alltid hitta en tillräckligt stor för att göra en skrot. Det är lämpligt för quiltning tyg, fat quarters, lätta he...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

Kort plånbok

3 R's Har du någonsin slutat tänka vad det betydde? Förmodligen inte. 3 rs inkluderar: minska, återanvänd, och återvinna. Genom att minska bidrar en mindre att mängden avfall som vi redan har. Om du vill återanvända är att återanvända en produkt för...

Extra fickor för din väska eller handväska

har du någonsin hittat att ingen av dina väskor har nog interna fickor? Har du någonsin hittat den sötaste kassan i butiken, bara att rekylen med bestörtning när du ser att den har inga fickor alls? Detta foder, gjorda för att passa din väska perfekt...

Kände Christmas Tree

Detta kände träd är en stor aktivitet för ett litet barn eller små barn. Kände pinnar filt och fleece, så att du kan lagra filt ornament i fickorna och låt dem dekorera sina träd hela säsongen lång.Steg 1: Du behöver:Ca 36 x 24 inches av grön filt el...

En enkel Modern bänk

Mitt mål för detta projekt var att skapa en enkel, modern, trä bänk med en konkret topp och förvaring under. Jag hade begränsat utrymme (ca 4 fot av 16 inches) för att arbeta med så jag gjorde min bänk passa noga till dessa dimensioner. Jag ville ock...

Inträde arrangör

[Uppdatering: Jag hoppas du ska rösta på detta, som jag har skrivit in det i Workshop tävlingen. Tack!]Drömhus för vår familj av fyra skulle omfatta ett mud rum--ett ställe att samla all skit vi ta hem men vill inte ligger på golvet. Problemet: vi bo...

Nödkit "Mousserande Juice"

med hjälp av en teknik som har funnits för millenium -Gör bara om någon fruktjuice till "glittrande" fruktjuice!Färsk juice är alltid bättre... men bara om någon juice fungerar medföreträde till någon juice som verkar mer naturliga eller organis...

Påse arrangör

många kvinnor använder olika påsar varje dag och det är ett stort problem att överföra grejer mellan väskor. Påse organizer är en bra idé att hantera denna röra. Och kan du göra något av dem om du har följande material och verktyg:100 x 150 cm Fuchsi...

Renovera en hud på ram kajak

Bor i Cambridge nära historiska Charles river och titta på folk kajak ner sin längd, närt jag en vilja för att kunna interagera med den naturliga strukturen på mitt eget schema. Jag bestämde mig att bygga en båt, men jag visste inte hur du kommer igå...