Designa en choklad mögeldu har alla hört talas om choklad kaniner, och du har förmodligen alla ätit jordnötssmör koppar – men har du någonsin försökt att göra egna praliner? Om du är intresserad concocting professionella karameller, behöver du en mögel – och vad bättre sätt för att sätta din prägel på hembakade chokladpraliner än att designa din egen mögel? På bara några få steg, kan du designa och skriva ut en anpassad form för din signatur choklad. (Obs: slutprodukten inte avsedda att användas av barn)

Om du är lärare, detta projekt är ett bra fordon för undervisa barn i några av principerna för vetenskap och designtänkande. Eleverna få en bättre förståelse av konkava och konvexa ytor genom att utforma en godis mögel. Se videon nedan för en video på ämnet av konkava och konvexa ytor inom designtänkande. Du kan också hitta en komplett lektionsplan ägnas åt dessa ämnen, samt instruktions material såsom inlärningsmål, testmaterial och bedömning rubrics här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Prinsens älskar Symbol gitarr - 3D tryckta choklad mögel

Detta projekt skapades inte bara för att fira den stora och sena prinsen, men också eftersom min engineering gymnasielärare och jag bestämde mig att för att utmana mig ordentligt, jag behövde för att skapa något som jag tyckte var intressant, något s...

Choklad molekyl choklad mögel

Jag fick nästan en examen i kemi tills jag beslöt Design var en bättre passform. Jag ville komma i kontakt med mitt inre kemist, så jag bestämde mig att göra lite teobromin formade choklad och hur du kan göra dem också! Teobromin är en bitter alkaloi...

Anpassade choklad mögel!

Dessa är några sötsaker som ser söt! Jag mögel mitt objekt av lera, men du kan göra detta med alla objekt! Om du har några frågor vänd!Material som behövs: objektet till formas, del två silikon, kartong, limpistol, choklad och ett sätt att smälta den...

TARDIS choklad mögel

Om Fiskpinnar och vaniljsås är inte din sak, här är några instruktioner om hur du kan göra en form för din egen choklad TARDIS!Jag gjorde detta till en som en gåva till studenterna på E-post i MacGregor studentrummet på MIT, därav "E" och "...

Glutenfri choklad Brownie gelé grädde jordgubbstårta!

Detta är en rik, läcker tårta med de extra fördelarna med att vara gluten och vete gratis. Det kan också vara mjölk och nut gratis, men är absolut inte fett eller socker gratis!Steg 1: Tårta ingredienser Ingredienser till kakan (se steg 6 för toppnin...

Att göra en choklad kvartalet mögel med Sugru

Att göra choklad mynt med SugruSemestern är här, och ett roligt tradition för vintern är att göra choklad mynt. Jag råkar gilla att göra mynt från verkliga mynt och Sugru gör det lätt och roligt att göra en kopia. Sugru är stor som en gjutning föreni...

Ätbar choklad superhjälte målning

Handmålade choklad dukar; gör stora gåvor för dem som har det mesta. Så ta du målning färdigheter till en annan nivå med detta smaskiga Konfektyr medium.Det är den känsliga naturen av de medium som gör det, en rolig och unik medium att arbeta med. Di...

Vit choklad Skulls i PLA brickor

varje Halloween jag göra godsaker att ge bort. I år jag hade två 3D-skrivare till mitt förfogande, så jag beslöt att göra 3D tryckta choklad mögel maker. Jag brukade mat säker silikon kastade choklad mögel från formuläret 3D tryckta mögel. Sedan kast...

Choklad överraskning behandlar

Om du behöver en behandling för ett särskilt parti, ett intressant bidrag till en pott lycka till middag eller bara en rolig dessert prova detta enkla recept. Det tar bara några få ingredienser och bäst av allt du behöver inte baka det.Steg 1: Förnöd...

Att göra choklad med 3D-skrivare

Jag vill alltid göra användning av 3d-skrivare att göra något mer praktiskt, jag tror att 3d-utskrift ett plast objekt kunde göras till mögel att göra något annat. Jag försökte med choklad denna gång och och i slutet kunde jag mögel choklad med min d...

Gjuten choklad barer

Gör märkesvaror eller tema chokladkakor på din nästa fest eller event! Har egna choklad/godis formar av din design eller göra dem själv om du har tillgång till en maskin för vakuumformning. Tillhandahålla smält choklad i squeeze flaskor och du har sj...

Förvandla din favorit leksaker, till choklad!

Custom Chocolates!Du kan köpa många olika former för choklad, men för något unikt, du behöver en egen speciell design, kanske även många speciella choklad mögel design. Vi använde ComposiMold - FC, (som står för kontakt med livsmedel) eftersom vi gil...

Hemgjord choklad!

Med alla hjärtans dag kommer upp, jag började söka efter speciella gåvor för min älskling. Det slog mig att det verkligen inte finns en massa alternativ för choklad som är baserade på smaker för män. Åtminstone kunde inte många som jag hitta. Så jag...

Choklad bit Cookies

VideoIngredienser→ Om du gillar denna video och detta recept, det skulle vara grymt kul om du kunde prenumerera på min YouTube-kanal: https://www.youtube.com/c/Darnyouglutenfood ❦Steg 1: Hur att styra GF cookie världen 1. börja med siktning vitt rism...

Choklad paj med choklad π

En trevlig mosig choklad pefect med lite vispad grädde eller glassSteg 1: ingredienser Degen:125 g smör200 g vetemjöl3 msk florsocker1 äggula1 msk vattenChoklad fyllning:173 g smör250 g socker4 ägg4 msk osötad kakao150 g mörk choklad3 dl grädde (min....

Choklad fack

De flesta av choklad är mjuk-centrerad choklad.Steg 1: Lite pärlor knappar Detta är endast icke soft-centrerad choklad på brickan :) Super enkelt och super snabb att göra. Allt du behöver för att göra minst 5 knappar50 gram mjölkchokladSmå pärlorRund...

Snöflinga choklad formar

Holiday hantverk är roligt någon form de tar, och inget säger holiday hantverk som gör din egen choklad formar med hjälp av en Othermill!Denna medelaktivt tutorial går dig genom att göra enkla snöflinga-formade choklad formar på din Othermill, med hj...

Choklad Treasure

En balanserad kost är att ha choklad i båda händerna. :). Detta görs för alla dessa choklad älskare med lite. Du kan äta hela ens kopparna är gjorda av choklad så du inte behöver att slicka cup: PSteg 1: ingredienser Chokladkopp Mörk choklad (halvsöt...

Hem gjorde choklad och fruktfat

i detta instructable jag ska beskriva hur man gör en hemlagad choklad och fruktfat som garanterat wow strumpor off din betydande andra. Processen är enkel och rak vidarebefordra nog att någon kan dra detta bort snabbt och billigt.Steg 1: Samla materi...