Dewalt verktygslåda PCDewalt Media Center PC

Ca 2 år sedan, behövde jag en grov och redo; Road värdig PC, med inbyggt trådlöst. Vad göra? Bygga en naturligtvis! Problemet var enkel - en bärbar dator skulle inte göra vad vi behövde det till; i termer av makt, naturligtvis- och den enda lösningen var att ta en full sized PC med oss på resan.

Fall fick bucklig, vi förbannade nästan varje tillverkning fram till...

Vi byggde två Dewalt verktyg låda PCs. w000t. Det är fortfarande spännande. Jag har (bokstavligen) sparkat den här i ca 2 år nu. allt från att vara staplade sjunkit ganska hårt och det fungerar fortfarande bra. Jag bör nämna gummi skären (inte finns i denna artikel, jag är säker på att du kan lista ut vissa gummi stoppning) är en stor anledning varför det fortfarande fungerar.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Förbättrad DeWalt Drill före och efter

Jag köpte en DeWalt 12 volt borrmaskin med två "döda" batterier från en kille på eBay för ca $10 (£6).Jag skall förvandla den till en med sladd borr i flera Instructables.Sedan projektet tycktes ta ett liv för sin egen och jag fann mig själv att...

En nötknäppare från din verktygslåda

Min 71 år gammal fru gillar nötter, särskilt valnötter.Steg 1: Oh nötter!Hon är inte särskilt stark men är tydligen stark nog att förstöra detta elegant designade Nötknäpparen.Steg 2: Hur till spricka problemetVi gick nötter i de lokala butikerna för...

8000 lumen LED Dewalt ficklampa mod

Denna instrucable visar dig hur du ändrar en Dewalt 18v sladdlösa glödljus. Ändringen innebär att lägga till en 18V till step-up 35V dc/dc-omvandlare och en 8000 lumen LED.Steg 1: materialVerktygDrillDremel med skärverktyg - kolla in min hemgjorda al...

En verktygslåda för små instrument

Enkel och praktisk verktygslåda för små instrument kan du på några minuter. Inga kommentarer du behöver – se bilder nedan....

Dewalt batteriladdare Multi-Använd adapter

Intro - mina söner har en RC bil som tar en 7,2 v NiCd batteri.Laddaren som följde med det is...lame... det tar 8-9 h att batteriet... för ca 1 h användaDet är också bara en vägg vört med inga avancerade funktionerså jag kom att tänka på det och inså...

En verktygslåda-bänk för workshoplessness

vill bygga en båt eller några möbler i din lägenhet eller i några andra nonworkshoppish utrymme? Jag föreslår att ha verktygslådan-arbetsbänk. Det kommer att hålla ditt viktigaste verktyg inuti och även utanför (förbryllad?), håll din arbetsstycket o...

Återvunnet verktygslådan vedspis för Under $20

Enkel och snabb upcycle är perfekt för husbilen, överlevare eller prepper. Det kostar under $20 och kommer att hålla dig varm samtidigt som camping eller ens kan användas i en fisk koja. Det brinner oerhört effektivt.Steg 1: Vad du behöver för detta...

Flyg-fall verktygslådan och Workstation

Min verktygslåda är ett uttryck för min att göra praktik. Den har utvecklats under de senaste 5 åren som mina behov och förmågor har förändrats som en fabricator och konstnär. Några av verktyg som är specifika för typ av arbete jag vanligtvis gör, vi...

Verktygslåda till motorsåg fall

Att vara stolt ny ägare av en motorsåg (min första!) Jag såg till att få ett ärende att gå med för att lagra extra kedjor, skärpning kit, bar olja, blanda olja, manual, verktyg, etc. De lokala järnhandeln allrengöringsmedel hade byggt fall från olika...

En allt-i-ett-komponent verktygslådan och Workstation

nuförtiden, många människor har tagit upp en hobby för elektronik. Samtidigt som det är en intressant och otroligt produktiv hobby, att hålla alla komponenter som resistorer, kondensatorer, är ICs etc prydligt i en plats en smärta.Naturligtvis kan ma...

Uppdaterad: DIY verktygslådan solar: radio + laddare + ljus för emergency!

Lägga till 28 mars 2015: Jag gjorde min verktygslåda för nödsituationer, och nu när min stad begravdes i lera. Som erfarenhet kan jag säga att jag tjänade för laddning av telefoner och lyssna på radio.En gammal verktygslåda? en gammal pc-högtalare? e...

Hur man fixar det röra i din verktygslåda

kom ihåg när du var tvungen att hitta en skiftnyckel och efter söker en timme du slutligen hittade it - i botten av din verktygslåda!Tja har jag en lösning för att fixa den oredan.Steg 1: Ta ut allt Noggrant dumpa innehållet i din verktygslåda ut. Se...

Verktygslådan Cake

denna kaka gjordes för manager i våra lokala Lowe's store (en vän till familjen) på hans födelsedag. Han blev mycket förvånad, och han älskade det!Verktygslådan är gjord av kakan, staplade hög och snidade i form av en verktygslåda. Vi omfattas det he...

Modded verktygslådan: Flaslight, LED testare och 5v regulator

i början av denna mini projekt av mina började med mig ta min lilla verktygslådan med mig till arbete till arbete med min arudino på natten SKIFT och att inte somna på dem. På grund av att komma hem klockan tre på morgonen, och det är nästan pitch bl...

Propan verktygslådan BBQ

detta är min första Instructible, så vänligen inte döma mig för hårt på den. Jag beslutade att bygga en bärbar bbq att hålla i min arbete lastbil. (Jag jobbar för AAA.) Och var trött på att alltid bara med smörgåsar till lunch eller ta tag lite snabb...

Att göra en liten verktygslåda från Rota trä.

jag vet inte hur många av er där ute har ett behov av en bra, billig verktygslåda, men om du är lik mig du kan aldrig ha tillräckligt. Jag tenderar att flytta mitt arbete ganska lite, eftersom jag gör en massa saker på Techshop (inklusive denna verkt...

Cub scout projekt: trä verktygslåda

verktygslådan är ett av de projekt som våra cub scout pack bygger. Dess användningsområden få material och kostar mindre än $3 per scout. Detta är en stor nybörjare projekt. Cub scouterna lära sig använda en hammare, såg, limpistol och Slipkloss.Det...

Outfeed tabell för Dewalt bordet såg för 10 kr (inkluderar planer)

Den mest populära bord såg på Amazon (från och med den 15 juni) är Dewalt DW-serien. Det är en kompakt, bra entreprenörer bord såg. Men det behöver verkligen en utmatningsstationer tabell att fånga avskurna timmer.Jag ville ha en utmatningsstationer...

Propan Tank verktygslåda

i detta Instructable jag ska visa dig hur jag tog en gammal, passerat, Tom och ful 30lbs propan tank och gjorde en verktygslåda för tungan av min lilla resa släpvagn. Detta projekt gjordes under några dagar med minimal kostnad, med hjälp av Funna och...