Digital teckning för nybörjareHur vet jag det är lätt för nybörjare? Eftersom jag precis börjat göra detta. Allt som jag försökt var experiment som jag katalogiserats som jag gick. Jag använt Gimp som du kan ladda ner gratis i denna länk. Dessa bilder är uppenbarligen felaktiga och inte är avsedda för yrkesmässig användning, bara prova något nytt för första gången.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino nybörjare och grundläggande elektronik Kit Primer

lärde jag mig att en av mina systerdöttrar hade ett intresse för programmering. Hon arbetade med robotics på gymnasiet och har en sommar praktikplats där de hade Arduinos. Jag tror att hon kunde låna en Arduino för att experimentera med hemma men var...

Göra en ett skrivbord om elektronik Lab (i en liten plats, för nybörjare)

Levande utan garderober och utan ett arbetsrum är inte lätt, tycker verkligen inte att jag har ett litet rum. Vi har en helg hus, som jag besöker ofta eftersom jag har en hel elektronik lab där (med Arduino stationer och många fler), men här hemma i...

"Ultra Light", (3 Gramm) inomhus Glider för nybörjare

Jag hittade en gammal retro slangbella glider plan i en DIY-tidning från de sista åren av 80'-s. Innan världen av plastkomponenter som (pvc-skum eller depron) använde vi modellbyggare kartong, silkespapper, ibland pinewood och kanske det viktigaste m...

Tsum Tsum spik för nybörjare

Hej alla! Idag kommer jag visa dig hur man gör egna Tsum Tsum naglar inspirerad av Disneys Tsum Tsums! Det finns Minnie Mouse, Jack Skellington, Hades, Kajsa anka och Mike Wazowski. Jag är fortfarande nybörjare så mina är inte 100% bra, men övning ge...

Raspberry Pi 3 modell B: Nybörjare Guide

En nyare version av Raspberry Pi, Raspberry Pi 3 modell B har nyligen släppts. Vad gör det skiljer sig från andra tidigare modeller är:En snabbare 64-bitars processor på 1,2 GHzInbyggt Bluetooth lågenergi (BLE)Inbyggd WiFiDu kan se fullständig beskri...

Arduino och LM35 baserade temperaturvakt för nybörjare

IntroduktionGör din egen temperaturövervakningssystem genom att använda Arduino och LM35 analoga temperatursensor. Detta är en mycket enkel DIY projekt för Arduino nybörjare. Alla åtgärder och krav som nämns i detalj nedan.Obs:- Denna handledning är...

Göra en Stop Motion Animation - för nybörjare

Har du någonsin undrat hur de Pixar filmer görs? Eller hur Aardman gör det, med Shaun fåren, och Wallace och Gromit? Tja, har du kommit till rätt ställe!Stop motion-var den första formen av animation, och den används fortfarande mycket idag! Möjlighe...

Komplett Guide för Tech nybörjare

Varje start hörs men om du har motivationen och stark beslutsamhet du kommer att lyckas. De flesta av deltagarna särskilt av deltagarna av engineering vill bygga och göra något. Praktisk erfarenhet av att göra något gör vårt lärande perfekt och hjälp...

Arduino projekt - E-Dice! (Nybörjare)

Tja, jag fick just min Arduino kit med posten igår, och jag var mycket glad att komma igång! Efter ungefär en timme eller två, jag bestämde mig att börja göra något roligt:En elektronisk tärning. Jag var tvungen att göra detta själv, eftersom det fan...

Kodgenerator för anpassade Android/Arduino menyer att slå Arduino utgångar på och av. Android/Arduino för nybörjare. Absolut ingen programmering krävs

Uppdatering: användare frågade för undermeny support. pfodApp alltid stött sub-menyerna men jag har lagt undermenyer till pfodDesigner. Den instructable Design A Custom menysystemet visar hur du använder pfodDesigner för att bygga en meny med underme...

Arduino för nybörjare, nu med data plottning, kontrolleras av Android, utan kodning, ingen lödning behövs.

IntroductionDetta instructable visar dig hur du kan läsa och skriva digital stiften på din Arduino Uno och läsa värden från de analoga pins alla styrs från din Android mobil utan att göra någon kodning. Hela projektet är plug and play. Ingen lödning...

Enkelklick på/av från din Android mobil med hjälp av Arduino och pfodApp. Arduino för nybörjare

IntroduktionDetta instructable visar hur du kan byta en Arduino utgång på och bort från din Android mobil med bara ett klick på ikonen pfodApp . Lägga till ett relä som drivs av denna utgång för att växla den riktig hårdvaran. Ingen Android kodning k...

Arduino OLED termometer och Hygrometer med DHT11 för nybörjare

Hej! Jag ska visa dig hur man gör en Arduino OLED termometer och hygrometer * med DHT11.OLED vi använder idag är 1.3″ tum i storlek, funktioner 128 × 64 pixlar och använder SPI bussen. På nästa steg hittar du mer nyttig information om OLED tech och d...

Rörelse detektor med LED för nybörjare

Detta är ett enkelt projekt jag gjorde för att testa några rörelsesensorer som jag köpte. Det kommer att upptäcka rörelse och ljus en LED när den gör. Detta tar bara 20-30 minuter början till slut och är ett perfekt projekt för nybörjare. Njut!Steg 1...

Laserskärning för absoluta nybörjare: Custom laserskurna hänge med hjälp av MAGIC av THE INTERNET (eller: en mycket grundläggande introduktion till Adobe Illustrator)

har du någonsin velat en av dem fancy laser skär ut halsband, men du inte äger en laserskärare eller vet hur man använder design mjukvara? Detta är din lyckliga dag, min vän. Jag kommer att lära dig allt du behöver veta för att göra detta möjligt, oc...

En nybörjares guide till Arduino

Efter några år av experimentera med Arduino, beslutade jag att det är dags att dela den kunskapen har jag fått. Så jag här går, en guide till Arduino, med nakna grunderna för nybörjare och lite mer avancerade förklaringar för personer som är något me...

Vacker blomma ritning (nybörjare)

detta är min första instructable och det visar du hur man gör en vacker blomma för nybörjare.Jag hoppas du gillar detta instructable och det kommer att vara användbart.Steg 1: I mitten av blomman i mitten av blomman behöver du skissa halva cirklar mi...

Arduino linje följande Robot för nybörjare

* uppdaterad GREEN 8 / 2 4 / 2 GREEN 1 voidsetup() { // a variable created in here doesn't exist in loop } voidloop() { // a variable created in here doesn't exist in setup } för att inkludera mer prissättning, källa information och topp/botten/hjul...

Hur du byter en Arduino utgång på och bort från din Android mobil. Arduino för nybörjare

Uppdatering: Se Android/Arduino för nybörjare - Design anpassade Android menyer att slå Arduino utgångar på och av. Absolut No programmering krävs för ett alternativ som inte kräver någon programmering alls.Hur nybörjare kan växla en Arduino utgång p...