Dime vända knepdetta är Radioactv Biohazard, och jag kommer att lära dig en cool trick.

Jag vet inte om ni vet om ti eller inte. Om du gör, inte kommentera gärna säga "Åh min Gud alla vet detta TRICK" k? Tack.

Detta är en ganska cool trick. Med bara lite andfådd, kan du göra en dime utföra en back flip.
Jag lärde mig detta trick i kyrkan. Jag vet inte vad det hade att göra med religion, men det var kul.
Medan vi var där gjorde vi en klubb kallas "dime bläddra klubben" eftersom vissa människor inte kunde göra det så vi ville plåga dem. Menar, men det är livet.

  • BONUS: Dime segelflyg trick.

Detta instructable kommer att använda vår vänliga "pacman" och enkla drawnings :)
jag förlorade USB-kabeln för våra digitala camrea: O

KRAV:
-A Dime (inte fungerar med inkvarterar nickels eller Encentmynt av någon anledning.)
-En tabell eller en plan yta
-Lungor

Se Steg
Relaterade Ämnen

Dime genom ballong knep

med en ballong, små glas, mynt och ett gummiband, kan du utföra detta fantastiska illusion. Därefter kan allt undersökas....

Torget 2 + siffra nummer mentalt

för min första Instructable, jag postat min första Instructable om ett roligt trick jag lärt mig tillbaka i högstadiet för att mentalt ta kub rötterna av ett stort antal (6 eller fler siffror). Det var en väl omtyckt och väl mottagen "kompatibel, få...

Pentax Spotmeter V reparation

Jag har nyligen köpt en analoga Pentax Spotmeter V och fick reda på det inte fungerade när jag kom hem att testa den. Läst upp på dem, fann jag att många människor har svårt att åtgärda dem och att de vanliga Svaren var att skicka dem till de reparer...

Trä 6 Pack hållare

ser du någonsin de coola trä 6-pack innehavarna på Etsy som är löjligt dyra? Tja, med detta Instructable, kan du göra ditt eget för en bråkdel av priset!Steg 1: materialMaterial-36 "x 5,5" x 0,5 "tall styrelse-36 "x 3,5" x 0,5 &qu...

Lätt att använda ätpinnar knep (mindre än 1 min)

detta trick hjälper nya chopstick användare känna sig säker och få den extra hjälp som de behöver för att skotta det välsmakande mat i :)Steg 1: material Allt du behöver är en uppsättning ätpinnar, en gummisnodd och en bit papper. Alla papper bör fun...

50 händig knep

här är en samling av femtio how-to tricks som kan förstås från en bild eller två.För att se ännu mer av dem, kolla inHändig knep 8: Ön händig Tricksoch 40 mer händig Tricksoch ännu mer behändig Tricksoch australiska händig Tricksoch Guatemalas händig...

"Enkla" omvandling av metall lampa att använda touch switch

Detta var avsett att vara min post för varje vecka switch utmaningen men det tog 3 veckor för växeln jag beställde på Amazon ska levereras så jag missade tidsfristen men trodde jag skulle gå vidare och publicera det här ändå.Förra sommaren köpte jag...

Vax tätning knep

detta kommer till mig via min vän Haley Moore. Hon har arbetat på en fantastisk Kickstarter kampanj kallad Laser spetsar bokstäver. (Kolla här: http://www.kickstarter.com/projects/toenolla/laser-lace-letters) Under förra helgen fick jag sitta på en l...

DIY 5 Life Hacks med dricka halm | Enkla knep

https://youtu.be/jIcEbcVQgQgSteg 1: Life hack 1 Hiii! Idag vill jag visa dig hur man gör 5 Life Hacks med dricka halm, enkla knep som kommer att förändra ditt liv!Steg 2: Life hacks 2 Gillar du dricka genom sugrör? Men vad kan vi göra med plast strån...

5 stor citron knep

vanligtvis används för att göra saft, citroner har många användningsområden förutom mat. Med en påse med citroner runt huset kan du vissa upp med några coola projekt!Här är 5 av de mest intressanta jag hittade, om du har mer länka till dem i kommenta...

Awesome cigarett knep!

Denna enkla knep kan du förvandla någons cigarett till pengar framför deras ögon! Jag har gjort detta trick många gånger och jag får alltid ett bra svar!Detta är min första Instructable, Njut!Steg 1: Vad du behöver Två cigaretterEtt par tångEn crafti...

Enkelt kort knep

lätt kort knep användande en cool färgförändring man av första trick jag lärt mig jag nu jag använder den myckethär är en video (inte kan bädda in den!) det finns också en skriftlig guideVideo TutorialSteg 1: har en kort valt Har ett kort som åskådar...

Handheld Fireball Launcher magi Knep

detta är ett magiskt trick som jag lärde mig om genom att titta på TV-serien "Hur jag träffade din mamma." I den utför karaktären Barney Stinson (Neil Patrick Harris) ett magiskt trick där han skjuter ett eldklot från händerna (tydligen) tom. Ne...

Hur man gör Slip N' Shuffle kort knep

jag ymnigt ber om ursäkt till alla som redan har gett en tydlig handledning på detta trick; Det finns inte tillräckligt med tid i världen för att söka igenom varje magic "vänners kompatibla. Om du har gjort en på detta trick, säg.Hur som helst, denna...

Hur man utför världens Awesomest kort knep

Hej alla!Jag är killen som gjorde "världens största kort knep" tutorial förra sommaren. Jag har varit borta ett tag, men jag är tillbaka för gott nu med lite mer bra tutorials. Den här första är förmodligen min favorit trick i hela världen! Det...

Berusning Test kort knep

inspirerad av thesparine's kort knep, jag bestämde mig att visa en av mina favorit tricks. Namnet kommer från effekten trick ger, espically om viewer har haft några.Steg 1: Ange däck Att däcket är krävs för den här knep, men det är mycket enkelt och...

Lucky Number 13 kort knep

Här är en mycket lätt kort knep som fungerar varje gång du försök den.Steg 1: Vad du behöverDu behöver en standard kortlek med 52 spelkort och minst en vän.Steg 2: ShuffleBe din vän (s) att slumpmässigt blanda upp kortleken.Steg 3: Att göra högar til...

Hur man gör ett hål genom återanvända en.357 Sig skal (Bullet Cartridge)

här är ett sätt att återanvända de olika patroner som du bara inte kan tåla för att lämna vid gun range, efter din månatliga utbud praktik!den 357 Sig (Pistol patronen) gör en mest utmärkt "Plug" stil hål punsch. Storleken är perfekt för en stan...

Paracord Pouch för Mini multi verktyg Leatherman PS4 eller Gerber Dime

en man behöver skydda hans verktygSteg 1: Gör en cobra väva bat På samma sätt som du gör ett paracord armband, du gör en cobra väva bar.Steg 2: Cobra väva baren kommer att användas som huvudsakliga strukturen för påsen.Steg 3: längd Se till cobra väv...