Dimma kylaggregat för billigt dimma maskinjag köpte en av dessa billiga dimma maskiner (30$) för Halloween i år. Det fungerar bra, och den levereras även med en IR-fjärr för smygande operation! Den gjorde vad den borde, det spys ut ett dimma, men det var knappast lika tillfredsställande som jag hade hoppats. Röken skingras snabbt och hade inte en hel del substans till den. Det var stripig, tunn och lätt, och jag började tänka för mig själv att jag bör ha splurged på den dyra modellen. Några läser på Google Låt mig veta att hemligheten till bra tjockt böljande dimma som klänger är skrämmande det ner. Blåsa rök över is eller torris. Jag kan inte väl lätt få mina händer på torris och inledande tester för utsläppande av en kylklamp i vägen för dimma jet arbetat stor. Det verkligen förbättrar kvaliteten på dimman. Jag ställa snabbt om titta igenom min skräp lagerplatser att smälla ihop en billig chiller. Jag är nöjd med resultatet.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Skötsel och utfodring av dimma maskiner

har du en dimma maskin? Använder du det sällan? Har du märkt det har utgång minskning? Här är några enkla rengöring tips kan du hålla din dimma maskin fungerar bra.Steg 1: Tömma vätska tanken De flesta dimma maskiner som är billig har en inbyggd väts...

Vatten bara dimma maskin (ingen torris, ingen dimma saft)

Vatten bara dimma maskinAlla älskar dimma, teater dimma-särskilt på Halloween, och det finns många sätt att göra det:1. torr is var min första introduktion till fog - torris tappade i varmt vatten som massor av tät låglänta dimma. Det var bra, men du...

Pumpa dimma maskin

Hej Instructables, detta är en pumpa som jag ristade för två år sedan för Halloween. Jag hade köpt en dimma maskin några veckor innan och jag hade forskat hur man bygger ett kylaggregat till keepp dimman nära marken. Jag satte is inuti pumpa, men det...

Lätt Halloween Kista dimma maskin täcka

jag har haft en dimma maskin i min Halloween inredning för ett par år nu och varje år försöker jag hitta sätt att dölja det och skyddar den från väder.I år kom jag upp med denna Kista.Kostnaden är billigt. Jag använde material jag redan hade på hand....

Ultimate dimma maskin

detta instructable visar dig hur man gör en ultimate dimma maskin .och visar också dimma chiller designerna jag försökte även om de inte fungerade för min foggerSteg 1: vad du behöver behöver du inte mycket att göra den ultimata dimmig .i faktum behö...

Fixa en 400W dimma maskin Pump

Jag har sett tillräckligt halloween relaterade forum inlägg klagar dessa cheapo 400W dimma maskiner där pumpen slutar fungera, men inga lösningar. Här är en lösning:Så jag köpte en av dessa 400W foggers för några år sedan och har inte nödvändigtvis f...

Ställa in en dimma maskin

dimma-maskiner är några av de bästa sätten att dekorera för en semester (särskilt Halloween). Dock kan de vara förvirrande att ställa in, och om den används felaktigt de kan brytas lätt. Följande är några tips om hur du ställer in din dimma maskin ko...

Dimma maskin

På våra Department of Transportation underhåll garage kom någon med den geniala idén att göra en dimma maskin. Denna dimma maskiner används i de flesta parker för att hålla familjer sval under vistelsen. Eftersom de flesta av oss är familjen män, med...

Halloween pirat kanon (och dimma maskin disguiser)

detta Instructable beskriver kanonen jag byggde för att dölja den dimma maskin jag använder för min pirat-tema Halloween setup. Jag byggdes främst ur standard 2 x 4 bråte och PVC/ABS VVS, alla tillgängliga på din lokala stor låda järnaffär. Jag ber o...

Dimma maskin Chill Box

Detta är för alla som har köpt en dimma maskin. Räknar med att tillhandahålla en snygg effekt för deras produktion, bara för att få reda på att dimman fyller rummet värre än en cigarr. Jag skapade en låg kostnad tillägg till min dimma maskin, som ors...

Kontroll-en dimma maskin med din Microcontroller

dimma-maskiner är kul, särskilt på Halloween. Men de du kan får festa på de flesta butiker antingen kommer med en grundläggande fjärrkontroll som innebär att du måste trycka på en knapp till få en tryckvåg av dimma, eller de har en fjärrkontroll med...

Halloween: Torr is dimma maskin

en Halloween, min familj används torr-is för dimma av dumpning kokande vatten på den. Jag tänkte "Jag har en gammal PC fläkt... Jag undrar om jag kunde använda det för en dimma maskin som inte använder vatten!"så jag byggde den. Jag inte har kun...

Hemgjord dimma maskin/bubblande drycken

perfekt för halloween-fest som bara saknar något. Detta är en instructables om hur man gör en billig cool dimma maskin.Steg 1: ingredienser Ingredienser är ganska enkeltett stort ljusvissa aluminiumfolievattenglycerintrattSteg 2: byggnad Först göra e...

Spökhus med dimma maskin. Kreativa Display dekoration, menar pumpa och spöken Prop.

Steg 1: Rita upp dina idéer på papper. Det är där du vill avgöra om du kommer för ett spökhus titta med windows, eller i detta fall vad jag beslutat att göra, var att ha 2 spöken på ena sidan av huset, och en skrämmande pumpa skytte dimma ur hans näs...

Torr-is rök Ring kanon! (Ingen dimma maskin behövs)

Några kanske redan tänker "vad skiljer denna rök ring shooter från andra på instructables?"Tja... Typiska rök ring skyttar (som Kip-Kays och andras) kräver en dimma maskin för att skapa rök behövs för ringen. När dimma maskin kan kosta mer än $1...

Mini torris dimma maskin

Är du på att ha en fest? Behöver konfigurera vissa rekvisita för Halloween? Om att sätta på en lek på den lokala skolan eller kyrkan? Sedan powered du min vän behöver en torr-is Mini dimma maskin!Och jag ska visa dig hur man gör en för mindre än $10....

Steampunk Sky Raider Jetpack med MP3, lysdioder & dimma maskin

Vänligen observera: på grund av värmen av dimma maskin, jag har lagt till tre nya poster.1 3-vägs "T" värmare slangbussning (3/4 ") 19mm Auto zon (sprayfärg guld)1 värmare slang koppling (3/4") 19mm Auto zon3 feet - värmare slang (3/4&...

Rörelse, utlöste dimma maskin

dimma maskiner kan vara besvärliga djur. Särskilt de icke-professionella modellerna du köpa för halloween. Med låg driftcykler, orsakar enorma mängder av dimma när du inte behöver det, och ingen dimma när du gör. Vore det inte skönt att ha fog bara n...

Urna dimma kylaggregat

i år nu har vi varit på ständig jakt efter dimma kylning perfektion. Vi har gjort trashcan kylaggregat, ice kistor och lowlying foggers men den ständiga frågan om ett tungrott och typiskt stora objekt att dölja förblir. Så jag gick till ritbordet och...