Dinosaurie bokstöd med varmt lim!Dinosaurie bokstöd!

Upcycle gamla plast dinosaurier och pall trä in de coolaste bokstöd!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Maskerad Mask med varmt lim

Det är super snabb och super lätt Mask.Steg 1: leveranserLimpistolLimstiftMenyfliksområdetA4-arkLinjalensaxKnivVax papperCello-tapeSvart färgMarkörSteg 2: mönsterRita mönster av mask så du önskan. Markera slutet och poäng med linjal och börja Rita fr...

Präglade Faux rustning med varmt lim

Det finns en hel del bra tutorials, på denna webbplats och andra, förklarar hur man gör faux armor för cosplay skumgummit. Oftast ser du tekniker som rista in skum eller lager bitar av skum för att göra dekorativa inslag.I denna kompatibel, jag komme...

Göra egna kablar med varmt lim och krympande rör

Jag äger en WRTnode styrelse - en mycket intressant 600MHz utveckling styrelse för OpenWRT distribution. Så istället köpa en WiFi router kunna köra OpenWRT och börja plocka isär det och lödning olika kablar, kan du använda WRTnode - alla signaler är...

Reparera din skateskor med varmt lim

Hej killar,Idag ska jag visa dig hur man reparera din begagnade skateskor med varmt lim. Det är verkligen lätt och tar ca 5 minuter och det är mycket billigare än att köpa skon goo.Njut!Steg 1: Problem Så det finns ett hål i min skatesko. Stort probl...

Hexapod sko med varmt lim pinne

För närvarande arbetar jag på hexapod. Jag måste använda skor för hexapod benen. Jag försökte med några andra material men det var skiddy. Nu jag gjorde skor med varmt lim pinne och arbetar bra utan sladd.Steg 1: Delar och verktyg som behövs Varmlimm...

Hur man gör gnistrande örhängen med varmt lim

Jag föredrar alltid dubbar i stället för dinglande örhängen närhelst det finns behov av förändring av örhängen. Annars sticka brukar jag till en enkel guld stud. Jag gillar ränder och mönstrade dubbar men jag inte vanliga hitta dem i storlek och desi...

Gör din undervattensakvarium ljus med varmt lim!

Hej vänner,Idag kommer vi att göra en undervattens ledde ljus med varmt lim!Någonsin tänkt som vi kunde använda varmt lim att göra en undervattens ljus?Den använder 6-3 Watt LED, 1 (100 Ohm) motstånd [inte nödvändigt], endast halv varmt lim Stick!Jag...

Red Barron 3D utskrift med varmt lim

Eftersom den 3D-skrivaren först kom ut jag har alltid velat ha en men jag har bestämt att köpa en på grund av bekostnad.Men jag har hittat en väg runt detta hinder. Vägen jag har upptäckt använder limpistolen.hoppas ni gillar den.Steg 1: Vad du behöv...

6 livet Hacks med varmt lim

Hej alla jag bara älskar livet hacks och jag tänkte bara på några fler att göra ditt och mitt liv bättre. Hoppas du gillar.Steg 1: Slip gratis hängare Inte hatar du alltid hur dina skjortor och andra kläder alltid faller för galgar? Väl aldrig mer me...

HALLOWEEN halsband med varmt lim! Droppande blod, spindelnät och stygn!

Göra awesome Halloween halsband av varmt lim!Spider Web kragen halsbandFrankensteins Monster stygnOch droppande blod!Steg 1: Låt oss komma igång på detta 5 minuters projekt! Fantastiska rätt?Så lätt. Här är hur man startar.Du behöver en silikon matta...

Ett knep för lapp gips med varmt lim

så några arga dörrhandtag har slagit hål i väggen. Det är dags att slå tillbaka!Här är en snabb knep som använder varmt lim och en Popsicle pinne att hålla en minimal gips plåster och få det hål fast i en handvändning. Denna typ av reparation är för...

Gummiklubba med varmt lim

Hej alla! Idag ska jag visa dig hur man gör en gummiklubba. En gummiklubba är en hammare med gummi huvud för att leverera mindre påverkan än en stål hammare. Vi kommer att göra en i vårt kök på mindre än en timme. Kan börja!UPPDATERING: Brukar kommen...

Förhindra glasögon falla av ansiktet med varmt lim

.. .inte helt vad det låter.Jag har ett par helt plast inramade glasögon. När man tittar på saker (speciellt över sidan av en pitching båt, mot havet), skulle dessa glasögon börjar glida av mitt ansikte. De ramlade ett par gånger, så jag satte en blo...

Konstgjorda Spider Web skapelse med varmt lim

Vill du förbereda din egen web? som spindlar?Först av allt, plocka en fin spider web bild från internet genom att helt enkelt googla.Efter att förbereda ditt material.1) limpistol2) hot lim (vit färg) (mer än 1 Kg)3) brett klistermärken (jag använde...

Med varmt lim till Insulate och Support lödning leder

varmt lim är en awesome semi-permanent material för elektronik, tycker jag själv använder det ofta. Det är en isolator, det sätter snabbt och det kan vara skalade bort om det behövs.I de två första bilderna visar jag hur du kan använda ett tunt lager...

Med varmt lim att hänga julbelysningen

Varmlimma fast är inte något som de flesta människor tänker på när de hänger deras Christmas Lights. Det kan dock vara ett bra verktyg att hänga lampor på tegel och puts.Steg 1: Varför Varmlimma?Tegel och puts gör det svårt att hänga lampor med mest...

DIY 3d doodling med varmt lim

i detta instructable jag ska göra en 3d doodle med en limpistol och en frysning kall tallrik.Det är ännu inte perfekt och jag arbetar på ett sätt att göra saker de har i 3d-skrivare i ett formulär kan du lägga i din limpistol. (så du inte behöver fry...

Enkelt ta bort torkat varmt lim (aka Hot Melt)

i den här videon kommer jag visa dig hur renlig (och enkelt) bort varmt lim (aka hotmelt) från nästan alla ytor.Bokstavligen snubblade jag på detta när du arbetar med varmt lim över 20 år sedan på ett tidigare arbete. Det slutade med att vara en "sto...

Ljus upp båge från Saran Wrap och varmt lim och LED Throwie

skapa en söt, ljus, tända båge med saran wrap, varmt lim och ett par modifierade ledde throwies. Japp, hörde du mig... saran wrap och Varmlimma. Det är det perfekta semestern hantverket för mammas och döttrar att göra tillsammans, utan att bryta bank...