DIY 4-färg Diagonal kedja Fringe örhängenSom en grundläggande smycken av en kvinnas garderob är dessa charmiga axel duster örhängen bäst av allt. Gå och få fyra färgglada kedjor och börja göra dessa uttalande kedja Frans örhängen till din part ser just nu.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY trendiga kedja länk Fringe örhängen

Dessa är helt enkelt bedårande och trendiga örhängen som är bra för en flickor utekväll! De är helt enkelt att göra också. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta ny...

DIY Chic pärla och kedja Frans halsband

Hur man gör en edgy look halsband? Bara kolla in min nya pärla och kedja halsband design sedan! Med segment även kedja som är loopas i lager, kan detta karakteristiska kedja Frans halsband skapa stor stil för alla beslutsfattare. Varje del är beredd...

DIY dubbel pärla kedja Dingla Örhängen

För söt... det är allt det finns att säga. =)Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruktioner här tillsa...

DIY eleganta kedja Dingla Örhängen * Taylor Swift tomt utrymme * inspirerade

Detta är min ta på örhängena som Taylor Swift är klädd i början av det tomma utrymmet video. Ge dem ett försök!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag k...

Förskönat kedja Dingla Örhängen

detta instructable är lite mer ofullständig än jag kanske brukar göra som jag var rusade ikväll för att avsluta dem i tid i morgon!Det kommer att ge en god uppfattning om hur att gå om att skapa de flesta av de element som gick in i detta örhänge och...

DIY söta guld pärlstav dinglande örhängen

Här är en söt par verkligen lätt och billig örhängen. Några pärlor kan användas för dessa. Du kan få riktigt kreativ och gör dem till din egen! Låt oss komma igång!Min Youtube video kommer att läggas i slutet av detta Instructable för visning.Jag kom...

DIY stora Hoop koppar, Guld & Silver Bling örhängen

Gav dessa som en gåva till en vän och hon älskade absolut dem!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägga till steg för steg bilder/instruk...

DIY Hur man gör hampa Macrame örhängen med gröna pärlor

En video tutorial om hur man gör dessa hampa macrame örhängen med pärlor. Du kan göra dessa för att matcha din hampa halsband och armband. Detta är en mycket enkel och snabb projekt!...

DIY helt söt pärlstav ljuskrona örhängen

Detta är verkligen lätt, söt och unika. Ge dem ett försök. Bli kreativ och gör dem till din egen!Alla min Instructables är från senaste YouTube-videor så jag inte längre har steg för steg bilder. Förlåt! =(Som jag posta nya filmer jag kommer att lägg...

Anpassade Metorite och Topaz halsband med örhängen

jag fick reda på min bästa vän var gifta i juli (så spännande!). Det var en enda familjeevenemang att hålla saker små men jag ville ändå göra något för henne även om jag inte kunde vara där. Sin ekonomi hade gett henne en anpassad ring som hade ett b...

Laserskurna DNA halsband

denna handledning visar hur man gör en DNA dubbelspiral halsband på en Trotec laser gravör. Jag gjorde det på TechShop.För det mesta är själva styckningen på laserskärare ganska enkelt. Den tuffaste delen skapar datafilen som informerar laserskärare...

Enkel cirkel Laser skär smycken

jag har sett många bitar av fantastiska laserskurna smycken, så jag beslöt att ta ett hugg på det. Detta är ganska grundläggande, men ändå kul!Jag gjorde detta på Techshop i SF!Steg 1: leveranser Du kommer att behöva skära ut formerna och några andra...

Virka en Queensday ring

vad är mer holländska för Queensday än en kung eller drottning krona? Det är därför jag (Knitbitch) beslutat att virka en ring med en krona på toppen. Ringen själv är inte alltför svårt, det är att placera den ringen på toppen utan avbrott i arbetet...

Gör din egen prinsessan Leia metall Bikini

LÄNGE SEDAN (ETC ETC ETC)...I mitt sinne, den största Star Wars kostym... är Darth Vader (från avsnitt IV-VI, gör ditt val). Men som jag inte har tusentals dollar att spendera att göra det kostym, gick jag med det nästa bästa; Princess Leias metall B...

Traktor gaffeltruck från gamla säng våren rails

ett par stålskenor från en gammal säng kom väl till pass att göra ett par av gafflar för min lilla traktor. Förutom rälsen, jag använde två billiga belastning bindemedel (dessa är mindre än $15 varje) och en kedja. Totala kostnaden bör under $50. Reg...

Tabell utvidgningen & Drill Press tabell vinsch

detta Instructable är som en "två-för-en Deal" 1) det kommer att visa dig hur jag ökat min befintliga på pelarborrmaskin tabell med hjälp av stålplåt, och, 2) det kommer att visa dig hur jag installerat en vinsch till enkelt Höj/sänk (justera) m...

DIY pärlstav kedja

Lära sig att göra pärlstav kedja i vår steg för steg video och foto tutorial. Denna permanent länkad kedja är så enkelt att skapa och det är den perfekta design lösningen för mindre ädelsten eller kristall pärlor. Vi visar dig hur i en utförlig handl...

DIY: Kedja halsband

under de senaste två veckorna började jag köpa grundläggande saker för att skapa mina egna smycken. Efter att ha fått min eyepins, Motringar, 5 meter av kedjan och hummer knäppen i mail bestämde jag mig att börja :)Så är detta en handledning om hur d...

DIY trassliga kedja örhängen

göra din egen trassliga kedja örhängen med denna DIY handledning från min blogg, tack, jag gjorde det .Steg 1: Verktyg och material:TångKedja (jag tog isär ett halsband)Hoppa ringarBokför örhänge ryggarStarkt limSteg 2: jag började genom att dekonstr...