DIY anpassade screentryckta Alfred Hitchcock T-ShirtJag har skapat en tutorial på att göra en egen Alfred Hitchcock screen tryckta t-shirt!

Jag fick alla varor på www.ezscreenprint.com inklusive Standard Basic Kit och Speedball skärmen tryckfärger. Jag hittade en vit unisex t-shirt av märket Bella.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY anpassade t shirt

ska jag visa dig hur du kan skapa (eller stjäla) någon design och överföring till en skjorta (även svarta tröjor) allt som behövs är-ett-bläckstråleskrivare-överföringar (finns på walmart)-bakplåtspapper-järn-x-acto eller razor-Tom skjorta-TidSteg 1:...

HANDLEDNING | DIY Fashion: Neon knäppte T-shirt

jag älskar sömnad och skapa DIY fashion projekt för att få unika objekt i min garderob. Den DIY projekt jag tillverkade var en neon knäppte T-shirt med en billig vit mäns T-shirt från Zeeman (billigt shop i Nederländerna), neon färg från V & D och br...

Gör din egen Diy anpassade Eraser frimärken.

Denna helgen hade jag prova på att göra min egen diy frimärken med suddgummin. Jag gjorde en liten bit av grafik i skolan och jag har undrat nyligen om det fanns ett sätt att göra min egen egna stämplar. Visar sig slätt, vanlig körning av mill suddgu...

DIY anpassade Rockabilly bröllop skor

Min man och jag kommer att fira vårt 20-årsjubileum i år. Och eftersom vi fick aldrig ha en smekmånad, eller mycket av ett bröllop första gången för den delen, vi ska förnya våra löften och ha lite kul i Las Vegas. Nu har vi två barn bor hemma fortfa...

DIY anpassade kretskort (PCB tillverkningen)

idag som jag ska visa dig hur du gör din egen anpassade PCB (tryck Kretsloppet bräde). Allt du behöver är några material och verktyg som a: PCB styrelse, en flaska av järnklorid, en mini drill, en liten behållare, en flaska tunnare och vissa plast pi...

DIY: Designer dupera "Worry Doll" T-Shirt

Jag älskar en designer splurge lika mycket som nästa flickan, men denna t-shirt tar kakan...Jag såg detta egendomliga små nummer på Instagram och genast blev förälskad. Min t-shirt drömmar krossades när jag klickade på "shop nu" länken och upptä...

DIY anpassade boken tidskriften

Jag älskar journaler och bärbara datorer. Jag har massor of'em men jag har aldrig gjort någon. Jag använder journaler och anteckningsböcker mestadels för att skriva ner min dagliga scheman och hantverk relaterade materialen. Jag köpte alltid tidskrif...

DIY anpassade Mousepad

DIY MousepadSaker som behövs:►Foam väska.►Piece jeans. (din önskad storlek)►Chalk, penna, penna.► Sax.►Board.► Sko lim.► Tråd & en stor nål.►Textile färg och en pensel.► LinjalSteg 1: Gör storleken och formen på MUSMATTAN.Få din styrelse, en bit av j...

DIY anpassade tavelramar

undvika de höga priserna för att köpa egna ramar genom att göra egna. Det är lättare än du tror.Steg 1: IntroduktionInget hjälper förbättra utseendet på ett fotografi, teckning, print eller andra teckningar än en bra bildram. Ramar är tillgängliga i...

DIY kedja förskönat T-shirt

Allt du behöver för detta snabba hantverk är en t-shirt, ett billigt halsband, vass tång, sax, nål och tråd.Steg 1: Steg 1: förkorta bitar av halsband till önskad längdHelt enkelt korta bitar av halsband till din önskad längd.Steg 2: Steg 2: sy på ax...

DIY anpassad telefon fall

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en anpassad telefon fall själv - för lite att inga pengar. Om du använder detta fall istället för en köpt en, då det kommer att vara återvinning eftersom ärendet inte kosta dig något och du använder ga...

DIY lätt personlig grafisk T-Shirt

Liksom de flesta fashionitas älskar jag alltid en bra t-shirt som har färg, stil och wow faktor i vissa design. Här är hur du kan göra din egen grafiska t-shirts att kalla din egen!Steg 1: Vad du behöverVad du ska göra din egen personliga bild t-shir...

DIY Hur man målar T-shirts

Måla din egen t-shirts är ett bra sätt att ha kul och göra en fet, personliga uttalande. Det finns massor av olika sätt att måla din skjorta, så jag ville gå över ett par idéer för hur man gör.Jag var nyfiken om vanlig färg skulle fungera bra på t-sh...

DIY'n skiten ur en t-shirt!

Det finns många sätt att skapa en logotyp på en T-shirt, och detta inbegriper några som nämns i andra instructables. Du behöver:1. före tvättas solid färg t-shirt (valfri färg),2. svart permanent spritpenna (medium fin punkt),3. akrylfärg,4. textil m...

SUPER lätt - DIY anpassade Cabochon hänge

Hej alla! Jag ville visa dig hur lätt det är att göra anpassade hänge med glas Cabochoner, tomma ramar och Mod Podge Dimensional Magic. Detta är en super lätt och billig hantverk som gör utmärkta presenter. Detta är också ett bra alternativ om du int...

DIY anpassade branding järn

Jag ville ha ett sätt att varumärket några av mina projekt. Jag vet att du kan beställa anpassade brännjärn som passar på slutet av en trä brännare. Tja, jag har inte en trä brännare, och anpassade strykjärn kan vara ganska dyr, så jag bestämde mig a...

DIY anpassad kalender/planerare bok!

Hitta en kalender bok eller planner kan vara stressigt och svårt... Många butiker bära inte ens dem om det inte är i slutet av året. Många gånger är köpa människor (särskilt studenter) kalender böcker för skolan endast att behöva nya några månader se...

DIY anpassade Holiday strumpor

Steg 1: Välj ditt Fabric Huvud på över till din favorit lokala tygaffär online tyg lagra eller ta tag i det gamla tröja du aldrig bära längre och ge den ett nytt syfte!Jag valde två mönster med en samordnande brun för manschetten. Min var en ull/akry...

DIY anpassad TABLET hållare för bilen

denna handledning ger kunskap om BUILIDING en skräddarsydd hållare för UR TABLET med MECHANIX 2 leksak SETSteg 1: MATERIAL som används 1. MECHANIX 2 leksak SET2. LITEN BIT AV SVAMP3. FEVICOL 25g. LIMSteg 2: Skapa UR struktur Skapa UR egen struktur en...