DIY Återvunnet laptop coolerJag hade ett litet problem med min laptop det var att få till varma och stängande ned.

Så jag insåg att jag skulle behöva få en laptop kylning pad, jag hade en titt runt och de var inte billigt.

Då kom jag ihåg att jag hade en hög med små 24 Vdc fans och ett par elkällans som kommer att göra jobbet.

Så jag grävde dem för att se vilken storlek de där jag arbetade, jag skulle kunna använda 3 av dem, så den nästa brant var att komma fram till ett sätt att hålla dem på plats.

Jag arbetade ut ett par idéer i V carve pro.

Vad jag kom med som ni kan se är två stycken återvunnet tid jag hade liggande, jag skär 3 fickor för fans att passa in, med hål som är i samma storlek som fläktblad, båda bitar av timmer speglas så fansen har en tät passning och detta gör trä klämman tillsammans fint.

Jag la några skruvar för att se till att det håller ihop.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Återvunnet hantverk: Hur man gör DIY kartong arrangör

Jag har alltid haft en speciell charm om DIY Återvunnet hantverk eftersom att göra bästa av avfall hantverk flytta gränserna för din fantasi för att skapa en ny och fräsch ta på lätt och DIY Pysselidéer. Med mig leva denna tid kan du njuta av din kre...

Bambu Laptop Cooler

Min första laptop cooler gjordes av ett företag som namnet brändjärn, min kostnad kom till ca $47. Efter det bröt tittat jag runt en bättre mer varaktig lösning. Metall och trä verkade som en bra idé...Bambu kylare redan finns på marknaden har en kon...

Lätt Laptop Cooling Stand

i detta instructable jag kommer att visa hur man gör en enkel, trä laptop cooling stand. Denna laptop stand hjälper till att hålla din laptop cool genom att upphöja det och öppen under design. Detta innebär att din laptop överhettning när du kör ett...

Hur man gör DIY extern Laptop HDD Sata hård Drive USB mycket billiga

Hur till göra DIY extern Laptop HDD Sata Hard Drive USB-mycket billigt och lätt göra det ai ditt hemMaterial som behövs:15 x 120 mm och 2 Flexiglass klart i 4mm thicknes15 mm x 60 mm x 2 Flexiglass klart i 4mm thicknesGlueGun välja band mäktiga Bond...

Laptop Cooling Stand (med en 2 x 6)

Min HP Zbook är en anständig laptop, men att placera den på sängen eller i mitt knä medan använder den tenderar att få det varmt. Så jag började använda en bit plywood som ett stativ men det såg inte bra och det var för tunga att bära runt från en gå...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

Den DIY Cheapskate Laptop Stand via TheClosetEntrepreneur.com

Uppdatera (2008-11-19): jag har skapat en utskrivbar PDF-mall som du kan använda för att hjälpa till med kartong skärprocessen. Måtten på mallen är något annorlunda än instruktionerna eftersom jag beslutat att göra de främre krokar som håller den bär...

DIY Återvunnet hantverk: Bästa ut av avfall torkade blad & kvast hem dekoration Craft

Hej vänner! Låt oss ta upp en annan träff DIY Återvunnet hantverk idé! Torkade blad och kvastskaft hantverk är något som ingen kan tänka sig att göra. Ja! En vacker heminredning idé som kan göras med hantverk leveranser som är mest ofattbara ska anvä...

Extremt enkel hangar laptop cooling stand

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en hängare till en laptop cooling stand.Steg 1: Vad du behöver Behöver du:En tråd hängareoch vissa starka wire clippers (mitt andra par bucklig på bladet)Steg 2: Den verkliga saker Nu med du tr...

Billigt och lätt laptop cooler

Hej dag lär du hur du gör din egen billiga och effektiva laptop cooler!du behöver.-tång.-sax-kompass-1-3 fans-kartong-skona USB-kabel-några platt topp bultar och muttrar ca 0,5 mm diameter-tejpoch det borde vara det! kan gå vidare till nästa steg.Ste...

DIY Laptop Cooler

en plexiglas konstruerade notebook cooler utrustade med spiffy upplysta fans för några trippy sen natt surfing/gaming safari...Steg 1: Att få vissa saker tillsammans... Behöver du lite saker, så gräva runt i din delar låda för följande objekt:-en swi...

DIY super budget laptop cooler

College barn är bröt och det är jag. Jag arbetar min macbook till varje byte har. Idag bestämde jag mig att ge det en hjälpande hade och försöka hålla det så cool som möjligt.Den totala budgeten var bara ender $10,00Steg 1: Material du behöver. 1. Sh...

Den DIY Laptop Cooler

bygga din egen laptop kylare som drivs helt av din bärbara dator för mindre än $18 USD detta är inte en enkel instructable och om du inte har en bra uppsättning verktyg du bör nog inte försöka det eftersom dess anständigt tidskrävande på grund av vil...

DIY geometriska Laptop/iPhone dekal

Att göra en egen dekal för din teknik behöver inte vara dyrt eller komplicerat.Du behöver egentligen bara 3 saker att slutföra detta projekt!Du kan också använda dessa instruktioner för att placera en handgjord dekal på någon yta. Jag rekommenderar d...

DIY återvunnet papper skål

Uppdatera ditt sinne genom att utforma något grönt i helgen! Samla alla varor som anges nedan och följ denna kompatibel för att göra denna cool återvunnet papper skål.Skålen kan du hålla dina stoppar organiserade eller som ett center, så gör en!Steg...

DIY Aluminium Laptop Stand

Idag kommer vi att göra en aluminium laptop stativ som är billiga, hållbara, cool och kul att bygga. Detta är min första instructable.Steg 1: Samla dina verktyg och förnödenheterVERKTYG:-Wire cutter-Limpistol-Lödkolv-Metall bildar rasp eller industri...

Lätt Laptop Cooler

ett tag sedan min laptop beslutat att ha värme problem som resulterade i fläkten på det mesta. Detta bör nog titta på men under tiden gjorde jag en monter som tillåter luft att cirkulera under den. Det finns inga rörliga delar, ingen ström behövs, oc...

Hålla din laptop cool med kök objekt

Det finns ingen anledning att köpa USB-powered fläkt för att hålla din bärbara dator cool. Denna enkla hacka kommer att öka luftflödet runt din bärbara dator och hålla det svalare.Saker som behövs bredvid din bärbara dator:Stor skärbrädaTorkstllSteg...

DIY-ESC Water-Cooling Radiator (för RC båtar)

detta är en mycket enkel DIY som visar du hur gör en trevlig och effektiv water-cooling radiator för din RC båt råden utan medverkan av geekish BRACKA formen, högteknologiska CNC-bearbetning eller jakt exotiska fåglar i Afrika. Bara lite Andra lag av...