DIY bärbara hobby delar arrangörSom en hobby, jag har en hel del elektroniska delar att bygga min kretsar och jag har alltid svårt att hitta vad jag behöver eftersom mina delar är blandade. Så, jag tänkte på att göra en delar arrangör som är trevlig, öppen, naturligtvis bärbara och billigt också. Det är enkelt och snabbt.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY bärbara förfalskade pengar detektor och ficklampa

Istället för att köpa en av dessa dyra förfalskade pengar detektorer, gör din egen med ett par ultraviolett LED ett coin cellsbatteri och 3D skriva ut de delar i steg 2, som passar fin och ombonad i din plånbok/väska.Två 3D tryckta delarna är ungefär...

Billiga lätt DIY bärbara

Jag hade mycket roligt att göra dessa billiga DIY bärbara datorer. De användes som en del av min groomsmen gåvor på mitt bröllop. Oroa dig inte, jag gav killarna andra grejer också! Följ med min instructable och jag hoppas du gillar att göra dessa så...

DIY bärbara datorer 2 sätt

Hej! Jag ska på vissa resor senare och alltid vill hålla ordning, så jag skapade dessa super söta DIY bärbara datorer. Så, jag ville visa er alla. Låt oss komma igång!Steg 1: Notebook 1: utsmyckningFör den här anteckningsboken, vi helt enkelt dekorer...

DIY bärbara swing

Jag är en student vid HOWEST i Belgien studerar industridesign.Nyligen hade vi fått till uppgift att göra gunga att du enkelt kan ta till en plats (ett träd eller ett stöd balk etc...) och ställa upp snabbt och lätt.Jag var tvungen att se till att gu...

Ultimate DIY små delar arrangör Caddy

Jag byggde denna stationära arrangör caddie för att hålla alla små delar och elektronik komponenter jag har samlat för min tinker område. Denna enhet har 20 små caddies med lådor, tre större caddies under, en hylla för att hålla utrustning och en sto...

DIY bärbara elektriska sorce {från gamla delar}

Jag fick gamla sladdlös dammsugare, jag försökte fixa det men bara "friska" delar var batterier och laddare så jag använde dem för att göra en bärbar strömförsörjning. Laddaren har en 3,5 mm hankontakt så jag trådbundna Batterien till en 3,5 mm...

Iron Man Arc Reactor Video tutorial, DIY bärbar

uppdaterad: Jag gjorde en annan bågreaktorn och en mycket detaljerad handledning på youtube.Här är några anvisningar som hjälper dig att bygga Tony Stark bågreaktorn från Iron Man filmen. Jag läst / sett en hel del andra DIY bågreaktorn tutorials och...

DIY Bärbar Bluetooth högtalare 30W, BT4.0, passiva radiatorer

Hej alla! Så i denna tutorial ska jag visa dig exakt hur jag byggde denna (sant) 30W RMS bärbar bluetooth högtalare! Delar till denna högtalare får du ganska enkelt och billigt, och det kommer att finnas länkar till allt som behövs. Allt i detta proj...

Skjorta krets: DIY bärbar bakbord kretsar

Skjorta-banan är mjuk wearable bakbord med modulära DIY circuit komponenter som kan snäppas på skjortan av bäraren. Motivationen bakom skjorta krets är att utmana "svart låda" paradigm där STEM utbildning ofta levereras. Detta görs genom att gör...

DIY bärbara 5Vdc USB Solar Power (.. pågående..)

UPPDATERING 6 MAR: HEJ DÄR DETTA INSTRUCTABLE VARA VÄNTANDE TILLS JAG FÅR MIN NÄSTA MODUL FRÅN ANDRA EBAY SÄLJARE. TACK FÖR VISNING OCH LIKNANDE.BESKRIVNINGAnvänder solenergi och [uppdatering på Feb 12: ett tillägg dc-dc step-up eller omvandlare är b...

$5 DIY bärbara akvarium

Hi det! Jag älskar akvarier. Att se dessa ljus med växter, ger strukturer och naturligtvis fisk i dem ut inner-barnet i mig. Men har du någonsin velat få ett akvarium som du kan visa nästan var som helst? Jag visar dig hur man bygger en liten och por...

DIY bärbar Solar Powerbank (w / 110v uttag & USB-portar)

Denna vecka vi bygger SlimPanel, en intelligent allt-i-ett lösning för bärbara solenergi produktion. SlimPanel har alla nödvändiga komponenter inuti en bärbar 1 tum inhägnad. I grunden är det en stor men bärbara powerbank som kan driva 220v/110v appa...

DIY bärbara USB Solar Charger ($20-4 portar)

Dreamed för att göra en billig och "Extremt pålitlig" bärbara USB-sol laddare? Här är en sammanfattning av handledning, avslöjar hur jag gjorde mina med en budget mindre än $20!____________________________________________________________________...

DIY bärbara Wedding Photo Booth

när man planerar för vårt bröllop bestämde vi oss att det skulle vara bra att använda en fotoautomat som vår gästbok. Efter att titta på hyreskostnader beslöt jag att ta det på mig att bygga min egen, och eftersom jag gillar projekt som detta jag tyc...

DIY bärbara LED belysning Panel

En bärbar LED belysning panel kan verkligen komma till hands för fotografi och video arbete, så idag ska vi göra en DIY version som ännu är super bra, lätt att göra. Så jag ständigt tar bilder och video från saker arbetar jag på, projekt, mat, av mig...

Hålla katt mat skålar snyggt och diskret med detta DIY sällskapsdjur skål arrangör

Cat matskålar, i mitt hus hur som helst, verkar vara i ständig rörelse. Och sedan finns det vad jag diskret kallar "haloeffekt", som i: hur i halo deras mat fick som långt ifrån deras maträtt?Så att hålla en viss ordning och att få min DIY på, j...

DIY bärbar Mini Monitor

I detta projekt ska jag visa dig hur jag använde en 1280 x 800 drivs LCD-Kit för att bygga ett batteri bärbara mini monitor som är användbara för din DSLR kamera, din Raspberry Pi eller förlänga fältet visning av din dator. Låt oss komma igång!Steg 1...

DIY bärbar sol USB-laddare

Hej killar,Så jag är ny här till instructable och detta är min första instructable. Det är en bärbar löstagbar sol USB-laddare. Som är bärbar och solpaneler är avtagbar (att vara kompakt). Med denna lätt krets kan du också ladda telefonen medan den ä...

DIY bärbara LED strobe

jag och mina vänner gillar att ha kul i sommar. Vi vilja lura runt med musik när vi campar. För att dessa parter mer benägna till professionella som har jag gjort bärbara 9V LED strobe. Till min förvåning ger det verkligen en stor effekt. Jag hoppas...