DIY: Bärsjal från en T-shirt!Detta är det enklaste sättet att göra en bärsjal.
Ingen sömnad, bara klippa och slips.

Jag gjorde denna sele att bära min 9 månader gamla pojken på min höft.
Jag rekommenderar inte denna sele för några andra sätt att bära, eftersom inte jag är säker på att tyget kommer att hålla; så var försiktig.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY: Göra en glittrig monogram T-shirt

gör dina egna monogram t-shirt med typ!Steg 1: Vad du behöver Ett brev från ditt favorit typsnitt. Denna tutorial använder Kewl skript.BomullsskjortaSaxTejpX-ACTO knivVax papperMetalliska tyg färg och glitter akrylfärgPouncer borstePaint fackSteg 2:...

DIY för hösten DUBBADE krage SHIRT REKONSTRUERADE

BESURE ATT PRENUMERERA TILL ALLA 5 AV VÅRA KANALER FÖR GIVEAWAYS AV TYGYouTube TglashenYouTube MeshalofashionTVYouTube MeshalostyletvYouTube SaveyonfoodsYouTube The30minworkouthttp://www.meshalo.com/http://www.Etsy.com/shop/meshalohttp://www.meshalo....

DIY Craft re-syfte, upp-cykeln en T-Shirt i en snygg matkassen. Video tutorial i slutet av detta instructable!

Här är en bra tutorial för åter purposing, upp-cykling en T-Shirt i en snygg matkassen.Video tutorial i slutet av den projetSteg 1: DIY Craft re-syfte, upp-cykel en T-Shirt i en snygg livsmedelsbutiker väska.Här är vad du behöver:Gamla T-shirtSaxVide...

DIY T-shirt Avskärma att skriva ut

Detta projekt kom eftersom jag ville skapa några t-shirts för att kunna bära och representera min makerspace på Maker Faire Atlanta. Jag ville betala de uppblåsta priserna online för bara några skjortor, så jag bestämde mig för jag kunde prova att gö...

3 DIY T Shirt idéer

för mer tutorials Besök www.pinkchocolatebreak.comT-shirts utgör en perfekt bas för en cool DIY projekt. Vare sig du vill ha en annan topp, kjol, klänning eller cutout möjligheterna är oändliga. Lek med färger, strukturen på tyget och använda din kre...

DIY Cut Out Studded T-Shirt

Följ bara denna mycket enkla handledning och du kan DIY och har ett trendigt utklipp dubbade t-shirt med hjälp av en av dina favorit gamla....

HANDLEDNING | DIY Fashion: Neon knäppte T-shirt

jag älskar sömnad och skapa DIY fashion projekt för att få unika objekt i min garderob. Den DIY projekt jag tillverkade var en neon knäppte T-shirt med en billig vit mäns T-shirt från Zeeman (billigt shop i Nederländerna), neon färg från V & D och br...

Skär upp baksidan av din T-Shirt-enkel DIY handledning

rekonstruera gamla, tråkiga t-shirts av skära remsor till en "V" form på baksidan av din t-shirt och göra en sexig V. Bara lära sig grundläggande väven och det är super lätt! Din egen diy stil skjorta :)Ingen sömnad krävs, du behöver bara ett pa...

DIY Star Wars T-Shirt stenciler

Alla älskar en bra hantverk projekt, och när det handlar om Star Wars och t-shirts, det är ännu bättre. Detta ganska enkelt hantverk projekt från Shirts.com är något du kan bära med stolthet och säga, "jag gjorde det!" Star Wars: Force vaknar va...

Hur man gör en DIY sprayfärg T-Shirt

denna vecka på tråd huvuden, vi tar en titt tillbaka på vår första avsnittet med en rolig T-Shirt stencilen och spray färg jobb. Om du har någon cool DIY projekt som detta,skicka dem! skicka dem! Och glöm inte att prenumerera på vår podcast på iTunes...

Hur till rädda en DIY T-Shirt katastrof

för några veckor sedan, visade vi på tråd Heads en cool sätt att göra din egen T-Shirt designmed lite sprayfärg och en stencil. Detta visade sig vara lite tufft när vi försummat det faktum att du behövde använda acetat för stencilen. Så för att fixa...

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

DIY Basic sy Tutorial T-shirt / jacka / tröja / bygel / Normal och Raglan ärm

Hur jag syr en t-shirt? Sömnad för nybörjare. Vi visar dig hur att sy en skjorta, top med ärm, raglanärm, raglan tröja själv. Principen är alltid densamma oavsett om du är sömnad t-shirts, jackor, långa ärmar, raglanärm, klänningar med ärmar etc.Vi h...

Lätt DIY avskärmer att skriva ut på T-Shirts

Detta DIY skärmen utskriftsmetod är otroligt lätt och billig. Det bästa är det finns ingen tjafsa med flytande emulsion! Stencilerna kommer färdiga att använda och har varit mycket roligt för att anpassa olika objekt. Här är Ezscreenprints anvisninga...

DIY Oversized T-Shirt: Nr-sy

Detta instructable visar dig hur du skapar en t-shirt med allt tyg i en viss dimension och utan en symaskin!Steg 1: Få ditt material-2 gårdar av mellantunga jersey på någon bredd - om 54" eller mer, kan du göra en annan tröja!-Järn- Stitch Witchery-M...

Tee Shirt Scarf DIY

detta är min första Instructable, så vänligen inte nedlåtande mig! :-)Använd en gammal skjorta som har något annat syfte.Jag skulle kasta detta gammal skjorta bort, men jag beslutade att lägga den på ett bättre sätt!Steg 1: Du behöver... 1 tröja (hel...

DIY Flash T-shirt | Fituro

Hej alla!Min bror och jag är stora fans av Flash (TV-serie) och han vill vara som honom och han är alltid tänka på det så jag bestämde mig att göra honom en t-shirt så att han kunde låtsas att vara Flash och spela och jag visste att detta skulle göra...

DIY: Designer dupera "Worry Doll" T-Shirt

Jag älskar en designer splurge lika mycket som nästa flickan, men denna t-shirt tar kakan...Jag såg detta egendomliga små nummer på Instagram och genast blev förälskad. Min t-shirt drömmar krossades när jag klickade på "shop nu" länken och upptä...

DIY T-shirt design: sy spets upp sidor - nr

fick en T-shirt som är alldeles för stor och kanske också vara en nattskjorta? Skär den i en form montering tunika, klänning eller lång topp med spets upp sidor. Nya sömnad krävs, bara saxar och nålar/säkerhetsnålar.Jag la en väva på baksidan (aka T-...