DIY bränsle Ionizer på riktigt billigt. Fungerar verkligen.
Vad är resurserna?
Vilka är aktiviteterna som krävs för att 100% av mänskligheten ett framgångsrikt?
Hur kan vi någonsin göra det utan att någonsin advantaging en människa på bekostnad av en annan?
Hur kan vi göra hela världen och alla dess skatter njutbar tillgängliga för alla människor utan att ha en störa eller olaga intrång på varandra?
Hur kan vi reformera miljön så att hela samhället integritet inte kränks av de fria initiativ av individen eller integriteten för individen kränks av den framkallande welfaring nytta och lycka av många?

-R. Buckminster Fuller

Aloha Yall

Okej. Jag vet att du kom hit för att ta reda på mitt recept på en extremt (nästan gratis) billiga, lätt konstrueras av joe genomsnittlig bränslebesparing och utsläpp minska enhet som kommer att skära din bränsleräkning genom ett huuge belopp och nästan eliminera rök vid rengöring din motorkomponenter. Och du kommer. I abit.

Först vill jag dock historien att vara känd. Nja, min historia. Om du inte känner som läser denna rätt nu, jag förstår, men jag hoppas du kommer att bli nyfiken senare. Du kan få recept på

Avsluta din yakking och rättvis gimme da #$$ % ^! recept. (länk recept)

Orsaken bakom denna teknik och hur jag väljer att göra den massivt och lätt tillgänglig är att den har potential att faktiskt göra en skillnad i luftens kvalitet över hela världen. Användning av olja kommer att ändå, trots ökningen av bränsleeffektivitet på grund av denna enhet, jag inte tror minska. Människor kommer att helt enkelt köra mer eller blåsa mer blad... Minns när vi alla trodde datorer gör oss effektivare kommer att minska vårt arbete? Det visade sig att vi bara använt den frigjorda upp tid för att arbeta mer. Gillar det.

Nej, jag räknar med stora effekterna kommer att bli en materiella och nästan momentan förbättring av din lokala luft. Jag menar din lokala lokala luften som ditt garage när du värma upp bilen; truckpark på din fiket; busstationen; färjan; din byggarbetsplats; din leafblower (Erkänn, du har en av dessa mega luft förorenare). Detta är det sättet jag hoppas det kommer att hända. Vissa människor kommer att märka resultat av dem och deras nätverk genomföra en faktiska aktiv handling av miljö sanering genom att göra och installera en utsläpp kontroll och bränsle effektivitet enhet i sina motorer. Kanske kan detta förhoppningsvis leda till en förändring i tänkande dvs. A) I kan faktiskt göra skillnad (inte bara anspråk på att vara en närvarande trendiga "grön") B) det är god ekonomi (i plånboken, inte på vissa TV ecopundits krita ombord). En massiv nytänkande på en alla planet över lokal nivå behövs för att förändra saker. Det är mitt mål bakom min bortgång på info. Kanske kan folk känna hopp igen mitt dystra utsikterna att vara shilled av massmedia. Kanske även återupplivandet av idealism och entusiasm vi hade en gång när vi var unga? (Jag tänker på min egen åldersgrupp av B/IPPIES (Boomers / ex hippies) och förhoppningarna skamfilade här). Detta är min egen motivation. Går för att Visa kan du ta hippien av kommunen men du ta commune(ity) ur hippien. Några av oss helt enkelt vägrar att klippa våra hår (även om det blir lite tunt :-)

Jag får en självisk (sorta) och vackra nytta gör detta. Du vet hur du känner när du hjälpa någon eller göra en god gärning? Jag hoppas du minns ändå. Ja gör du. Annars skulle inte du att läsa detta, heheheh. För mig fick jag alltid på coaching Little League. Känslan jag får när jag gör, är för mig, rätt upp där i känslor leaderboard. Det jag har listat ut nyligen (från energi odling studier-se nedan) beror på känslor är riktiga AS gravitation. Nu är det inte ta mycket av ett geni för att räkna som cadillac känslor är kärlek. Resten är bara statiska. Det är så enkelt för mig nu. Jag känner mig när jag coachar barn eftersom de älskar mig! Barnen är ren och oskyldiga och deras kärlek är ren och oskyldiga och statiska gratis. Vi känner detta enkelt och mest akut. Jag vet att inte jag är fel när jag säger - alla vet detta (yadayadayada rationella sinne schrational sinne...). Åh vissa av oss (för många) gå igenom en period där vi låta livet sparka oss så mycket vi tror att detta är inte sant. Rerealize sanningen. Snälla.

Mina mentorer har lärt mig att om jag skapar nya matnyttigt, universum kommer att skänka förmåner och välsignelser tiofaldigt på mig. Detta är alltid varit fallet och förblir så. Det finns många människor som följer denna credo och jag beundrar dem som en klass. Jag ville fortsätta att göra detta. Jag har fortfarande många idéer och projekt som utvecklade i verk som jag tycker om design (i Bucky Fuller definitionen) och jag ville få dem ute. Den verkliga värld business lite har aldrig varit ett nöje för mig. Så jag bestämde mig att bara ge mönster bort. Kravlöst. Gå för det. Köra med den. Gör det till. Använda den. Ge den. Sälja den. Berätta den. Sprida den. Länka den. Översätta den. Spegla det. Facebook det. Google det. Bara Nämn E.L.V.I.S. platsen (som ett sätt att främja distribution).

Jag vill ha många miljoner att använda denna information, bygga denna apparat, minska personliga luftföroreningar, spara lotsa degen, göra en verksamhet, återuppväcka förhoppningar, känner enpowered, känner mig helt enkelt bra att göra något. Jag vill ha den mest kärlek vibbar möjligt. Jag vill känna mig, i min djupaste själ kropp kaskaden av resplendence. Och få utplånades i skrattande tumla cykeln av goodvibes tsunamin närmar sig redan. Jag litar på universum för att skänka lämpliga välsignelser över mig. :-D

Jag ger dig den elektrokemiska flytande omskakas jonisering systemet. E.L.V.I.S. Hej jag tror dess söt och minnesvärd samtidigt med vederbörlig respekt för kungen. Dess faktiskt TM i Filippinerna där jag för närvarande bor på en liten ö med min familj odla bambu, ekologisk mat och rev.

E.L.V.I.S. TM
Elektrokemiska flytande Vortex System för jonisering.

En inline katalytisk enhet som elektrokemiskt avgifter bränsle att öka spridning genom self repulsion vilket resulterar i mer fullständig förbränning. E.L.V.I.S. reducerar sot; upplöser insättningar, ökar hästkrafter; Rengör utsläppen och förbättrar bränsleekonomin. E.L.V.I.S. gör din gamla motor rock som ny.

Vetenskapen

Vissa metaller, under speciella miljöer kan övertalas att donera elektroner (negativt laddade subatomär virtuella partiklar). Dessa fria elektroner fäster sig vid molekyler av ledande vätska eller gas som de kommer i kontakt. Detta orsakar dessa molekyler bli katjonaktiva (förvärva en negativ elektrisk laddning). Eftersom som avgifter avvärja, när denna vätska (säga kolvätebränslen) är finfördelade i en spray, denna tendens resulterar i spridda en mer fint och allmänt moln. Detta gör mer kontakt med syremolekyler och ökar effektiviteten i förbränningen. Detta ökar den totala mängden värmeenergi (BTU) tillgängliga, hindrar sot (oförbränt bränsle) bildning som konsumerar någon föregående sot. Detta översätter omedelbart till mer ren hästkrafter från mindre bränsle.

Dessa principer elektrokemi (över ett sekel gammal) har varit i enheter både gemensamma, (ex. batterier), och klassificeras (ex. raketmotorer). Jet Propulsion Labs 1984 rapport för NASA - NPO 15715 - minska sot i dieselmotorer - om effekten av laddade bränsle på sot minskning slutsatsen som debiteras bränsle som framställs mindre sot vid förbränning. Deras rapport 1998, NASA - NPO 20219 - ELEKTROSTATISKA spridning av bränsle droppar att minska sot - jämföra elektrostatiska jonisering vs. atomisering av bränsle slutsatsen - "Elektrostatisk laddning är överlägsen mekanisk centrifugering kombinerad sot kärnbildning minskning och förbättring av avdunstning"

Exklusivt för E.L.V.I.S., den avgående bränsle strömmen är inlindade i en hög hastighet virvel som flätor vätskan invärtes till en högre energi imploderade stat. När släpptes av bränslepumpen detta uppdämd orsakar energi en extra yttre impuls till bränsle molekyler förutom sig själv avvärja effekterna av som avgifter.

Elektrostatiska bränsleteknik jonisering har testats i stor omfattning och är för närvarande används av företag, myndigheter och militära styrkor över hela världen. Prisvärda nivå konsumentenheter med hjälp av denna princip har inte varit allmänt tillgänglig fram till E.L.V.I.S.

För alla detaljer gå till www.the-elvis.info

Se Steg
Relaterade Ämnen

Foto Light Studio för små reflekterande föremål såsom smycken :) Billigt, bärbara, återvunnet material, och bäst av allt, det fungerar verkligen!

Fem år efter att lära sig hur man gör fina silver och brons smycken, öppna min egen etsy shop, köpa en Paragon smycken ugn, alla verktyg, en OTT ljus och en Canon Rebel, jag var äntligen redo att investera i en ljuslåda att korrekt fotografera de ref...

Ögonglober för specialeffekter, Halloween eller animatörerna riktigt billigt.

jag har alltid varit riktigt in specialeffekter. Mitt drömjobb skulle vara en specialeffekter ingenjör. En av de artiklar som jag alltid velat göra var super realistisk ögonglober du ser i skräckfilmer. En motivation för detta är att jag vill få in a...

Guitar Amp Tilt stativ - "Afrikanska stol" design - enkel, liten, stark, lätt, gratis eller riktigt billigt

Guitar Amp Tilt stå - alltför lätt - enkel, liten, stark, gratis eller riktigt billigt. För alla storlek ampere, även stora skåp med separat huvud. Se bara styrelser och ledningar storlek och du behöver för nästan all utrustning du vill ha.Steg 1: Ba...

DIY Drill Press hembakade Pressdrill mycket billigt med Skjut mekanism CNC

DIY Drill Press hembakade Pressdrill mycket billigt med Skjut mekanism CNCMaterial och verktyg:2 st 25 mm linjär kullager Motion uthärda CNC2 st SHF25 storlek 25mm linjär järnväg axel2 220 mm - 25 mm linjär järnväg CNC främjande1 st 300 mm x 80 x 42...

DIY $1 PIC 12f675 JDM programmerare (billigt och lätt)

Hej alla jag är igen gör något. och det är med PIC'S!Nästan alla vill inte ha en stor Arduino i sina projekt eller att styra en rgb ledde med Arduino uno?Njut av komprimera dina projekt med PIC och Attiny också. men i detta wwe kommer att göra en PIC...

Riktigt billigt kasta stjärnor

kanske det enklaste sättet att göra en metall kasta star.Steg 1: Vad du behöver A kan av något (tonfisk fungerar bra)En lite öppnare (på bilden)En konservöppnareSteg 2: första... Klippa ut en del, än gå rakt över och skära en annan. Göra det över til...

DIY Bluetooth MicroPCI Express från Billigt £1 USB-adapter.

Detta är min första instructable, det kan vara användbara för andra medlemmar som vill göra sina egna billiga Bluetooth-lösning för sin laptop.Vissa människor kanske tänker, varför inte bara använda dongeln i USB-uttaget istället för att gå till allt...

DIY Avatar kostym! (för billigt!)

Bli en Avatar!Jag gjorde detta i under 20 spänn och det var alla är favorit på Halloween festen jag deltog!Vad du behöver för blir upp/body paint:CutipsSvart ögonskuggaLjus blå ögonskugga (eller ansikte måla)Mörk blå ögonskugga (eller ansikte måla)Vi...

DIY iPhone Tripod Mount - enkelt och billigt!

Efter beter massor av instructables på olika sätt att göra ett stativ montera för min iphone som jag bestämde mig för jag var tvungen att uppfinna min egen. Den primära funktionen som jag ville ha var förmågan att ha ett säkert fäste som inte tvinga...

DIY RÖKARE lätt och billigt

jag byggde min rökare med två krukor brännaren inuti är en rostfri hink och yttre trä potten i är gjord av gamla pallar...

DIY biobränsle batteri

detta instructable visar att sura livsmedel som frukt är gott och elektriska! utnyttja kraften i frukt! utnyttja det!Steg 1: material dessa är billiga, återanvändbara, och eco och mag vänlig material. och chockerande.fruktzink barkoppar barmultimeter...

Lätt, bekräftade arbetar åska eller våren trumma ** här fungerar verkligen! **

jag inte kunde hitta tillförlitliga planer på webben för att bygga en fungerande thunder trumenhetens. De flesta planer innehöll trummor som hamnade inte fungerar eller var inte verkligen en thunder trumma ändå. Följ dessa enkla steg för en ultra lät...

Helautomatisk knex pistol! (det fungerar verkligen)

Hey guysDetta är min helautomatisk knex bössa skjuter ca 15 fot och det är verkligen helt automatiskt! Steg 1: avtryckaren göra 2 i dettaSteg 2: på kartnålen Detta är push-pin1) göra vad du ser2) Lägg dem tillsammans med en vit stav (metallic)3) gör...

Enkel penna shooter (fungerar verkligen bra)

Detta är en penna shooter jag gjorde en dag och beslutade att lägga den på instructablesSteg 1: Saker som behövs dessa är de enda saker som behövs1. 1 barellel kan något ihåligt2. 2 eller 3 gummiband3. tejp gör det bättre4. ammo massor av ammunition...

DIY sol telefonladdare ($5 batteri gratis - uppdaterad!)

Här är en riktigt snabb och enkel handledning om att göra en "bärbar sol telefonladdare", det bara tog mig 5 minuter att göra en! Den drivs av ren solenergi. Enheten är utformad för att passa i din ficka, den också kommer med en inbyggd stå! Fun...

DIY trä Earbuds

Hej alla! I detta Instructable ska jag visa dig hur du gör din egen par av trä hörlurar. De ser bra ut och är riktigt billiga! Jag fick min inspiration att göra vissa DIY earbuds från treyes4 och inspiretomake. Men i stället för utbränt punktsats dju...

DIY-lasergravyr

Som tillverkar elektronik blev mycket billigare, är mer teknik mer tillgängliga för beslutsfattare, så att vi kan skapa något vi skulle vilja.En av de saker jag mer brinner är lasergravyr. Jag gjorde lite efterforskningar innan jag bestämde mig för v...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

DIY kniv skärpan kit

de flesta kniv skärpan kit som du kan köpa kan skada eller repa din kniv. Proffs rekommenderar alltid en uppsättning slipa stenar, som Arkansas stenar, brynstenar eller waterstones. Men storlek dessa stenar ofta köra $40 + och ännu mer för en bra en....