DIY Breakout för rensas ytan montera ICmed införandet av ytan montera komponenter kommer minskningen av elektronisk komponent återvinning och återanvändning. Men som en hobby jag fortfarande starkt lutande mot återanvändning av rota ICs. Varför kan du fråga, när det kostar drygt $5 för IC och breakout styrelsen. Tja, varje dollar räknas och väntetiden för sjöfarten. Ännu viktigare se jag bara det som en utmaning mot det "throw-away" samhället.

Innan detta projekt måste jag varna dig att det är mycket mycket mycket långtråkig arbete, med en massa "ett steg framåt, två steg tillbaka".

Se Steg
Relaterade Ämnen

Avancerade hσrd: Snabb och enkel lödning av ytan montera komponenter

enkelt löda ytmontering komponenter som den minsta lysdioder och SOIC storlek ICs. Gör din egen bryter ut styrelser.Eftersom fler och fler dopp ICs är att vara ställd ut, finns några av dem nu endast som ytmontering enheter. Skapa en anpassad mönster...

DIY låg kostnad Porjector tak montera

jag köpte nyligen en Epson projektor för hemmabio. Jag sökte runt och hittade att projektorn taket fästen är ganska expansiv. Jag beslöt att göra en själv. Den totala kostnaden är mindre än $15.Material:Från Homedepot:1. LDR industrier 1/2 i. Svart j...

DIY-xESC Adapter för ytan radioapparater

först av allt, detta är inte en ESC. Dess en adapter som gör att använda icke-reversibla råden som de som används i modell flygplan med en yta radio eller pistolgrepp radioapparater. Den går mellan Rx och ESC. Detta DIY bygger på Arduino. Även om det...

Lödning ytan montera utan en lödning pistol

så jag har jobbat på en ny teknik för åter smälta lödtenn på ytmontering enheter. Problemet kuddar är att vissa har under chip sig som inte kan nås med en pistol. Normalt skulle du använda en varm luftpistol för att värme hela upp, eller en ugn, men...

Behandlingen ytan montera Resistor koder

till skillnad från genom hål resisors som använder färgade band för att fastställa värdet, ytmontering motstånd har siffror och ibland bokstäver. Jag lär dig hur du tar de bokstäver och siffror och fastställa värdet.Tittar på bilden ser du 4 motstånd...

DIY tidningsställ omvandling till en Kvitsle bokstöd ljud Boom Box

KVITSLE BOKSTÖD ÄR AWESOME!Jag är och IKEA montering service professionellt och passionerade fläkt DIY och alla färdiga att montera tricks och tips så länge som deras fantastiska.Möbler montering och IKEA nästa dag leverans av platta förpackningar or...

DIY betong:: Stepping Stone fossila

i detta Instructable får du lära dig ett mycket snabbt och enkelt sätt att göra dina egna konkreta fossila (leaf intryck). Leaf intryck kan vara fina detaljer i större skala konkreta arbete, eller kan du följa dessa instruktioner som-är att göra språ...

DIY LED bok läslampa och ficklampa

Hej alla! I detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen DIY läslampa, som du kan montera på boken du läser. Denna lampa är praktiskt om du vill läsa en bok i en bil eller i mörker utan att störa någon annan.Denna lampa är ljusa nog att be...

Arduino I2C Master och Breakout

Efter framgången med min Arduino Uno I2C befälhavaren ombord började jag tänka att jag skulle kunna förbättra styrelsen. Tja... gör det mer utbyggbar för en sak, och tillåter mig att använda styrelsen för andra saker också. Jag tänkte om jag skulle k...

Animatronic Iron Man Mk III kostym

Iron Man kostymer har varit mycket populär nyligen och nummer ett frågan jag ofta får frågan är "Hur kan jag lägga animatörerna till min kostym?" Min vän Greg ville lägga animatörerna till sin MkIII glasfiber kostym så han bad för min hjälp och...

Laser boll

se upp LED Cube det finns en ny sheriff i stan och hans namn är Laser boll...Sanningen ska fram är det faktiskt en laddningsbar fjärrkontroll och programmerbara Laser boll... whoa!Så vad är en Laser boll?Jo är det ungefär som Dödsstjärnan... OK, kans...

Slutföra kretskort Lab & POV visitkort

Introduktion_______________________________________________________________________Men det finns många Instructables på någon aspekt av hur man gör kretskort, är här annorlunda. Det är en instructable om hur man gör de saker du behöver att göra krets...

Omfattande Guide till elektroniska brödunderläggen: en Meta Instructable

Brödunderläggen vet ibland som prototyping styrelser eller proto styrelser är ett snabbt sätt att arbeta upp och experimenterar med elektroniska kretsar. Set av brödunderläggen kretsar var ursprungligen kretsar byggd på riktigt trä brödunderläggen. V...

Gör din egen anpassade Arduino kompatibel

jag älskar Ardunio. Jag älskar saker som folk gör med dem och jag älskar att göra min egen. I augusti förra året publicerade jag en Instructable om hur man gör ditt eget frimärke storlek Arduino kompatibel. Detta Instructable visar dig hur du gör en...

Skapa en bärbar bågreaktorn

Vem vill bli miljardär-genius-power generator Tony Stark? Jag gör det! Eftersom de miljardär och geni är lite utom räckhåll, tänkte jag jag kunde åtminstone göra en cool bågreaktorn att bära och låtsas.Och eftersom jag nyligen köpt en CNC-kit från my...

Ring Blocker / telefonförsäljare tillslut

Vissa dagar verkar det som telefonen slutar aldrig ringa. Nummerpresentatör säger alltid "Toll Free Call" eller några andra dumheter. Jag ville ha ett sätt att bara släppa dessa samtal. Jag skulle använda en Arduino att titta på Nummerpresentatö...

Stänga slingan på ytmontering lödning

Temperaturen verkar vara den enklaste sak i världen att kontroll. Slå på spisen och Ställ in den temperatur du vill ha. Slå på ugnen på morgonen och Ställ in termostaten. Justera det varmt och kallt vattnet för att göra duschen precis rätt. Lätt! Men...

Hur man löda

St definieras som "sammanfogning av metaller genom en fusion av legeringar som har relativt låga smältpunkten". Med andra ord, använda du en metall som har en låg smältpunkt att följa ytorna som skall lödas ihop. Överväga att lödning är mer som...

Desktop Slayer magnetiseringsmaskinen med en närhet ljus.

Inte panik.Som skrämmande som det kan låta för att bygga din egen miniatyr Tesla coil, Id vilja försäkra er om det inte är verkligen så svårt. Här ligger i alla de enkla stegen som så småningom kommer att ge din egen trådlösa desktop toy.Bara en note...