DIY CNC tillbehör (dammsamlare, kylflänsar, fötter, hänge)Jag tänkte jag skulle dela de tillbehör som jag gjort till min CNC-maskin.

De få gott om användning och de flesta är lätt att göra. Jag använde en Dremel 3D-skrivare och en Printrbot metall att göra 3D tryckta delar.

CNC är en 3040 maskin men jag använde även en Harbor Freight (Seig) Mini Mill och, naturligtvis, jag slängde i en Arduino "bara för att".

Se Steg
Relaterade Ämnen

3040 CNC gravör / Mill Motor kylflänsar

Förra året fick jag en 3040 CNC-maskin. Det fungerade ganska bra under det gångna året. Det enda som störde mig var att motorerna fick ganska varma på mycket lång jobb...Du behöver bara tre saker. Kylare, termiskt fett och torktumlare slangklämmorJag...

DIY CNC Router

Bygga din egen 3-axlig CNC router är både rolig och lärorik. Detta Instructable visar alla de steg som jag följde för att göra min DIY CNC Router. Detta är andra jag gjorde, efter att lära sig mycket från att bygga den första versionen.Detta är en my...

Kylflänsar för drivatransistorerna och tillsynsmyndigheter!

Du är probaply och förhoppningsvis kommer att lära dig att göra någon slags kylfläns för tillsynsmyndigheter eller transistorer för ganska säker gratis. Och om inte, förhoppningsvis även få en uppfattning, naturligtvis kan du ändra min idé.Jag tror a...

DIY CNC router - klassprojekt

Varje extravaganta verktyg förvärvet är att din genomsnittliga person, ett mysterium. "Vad fan behöver du det för?" handlar vanligen exclaimed. Jag behöver oftast inte specifika svar på dessa frågor till vill ha ett verktyg. Bara det faktum att...

DIY CNC Router planer: Hur man bygger

Obs: Jag Ursprungligen postat detta på min konst och hantverk blogg, Gör det med Jason, och du är välkommen att gå besök och kolla in min andra tutorials, recensioner och steg för steg ritning och målning lektioner.Ända sedan jag såg min första CNC,...

DIY CNC grafik cutter hacka

efter 40 år med gamla skolan sätt att göra saker jag äntligen tog steget in i high tech och byggt en router cnc maskin. Allt jag kan säga är wow, I 'm loving it. I en anda av att göra det mer mångsidig jag kom med en vinyl cutter hacka till skapa kli...

DIY CNC & konstruera en prisvärd CNC kit

jag har alltid drömt om att ha en CNC och fönster shoppade alla tid på internet. Slutligen, jag upptäckte Instructables och gjorde min egen att dela med andra. Nittio procent av mina delar förvärvades av skräp eller oanvända grejer. Det ser inte gans...

Generera GCode med Inkscape och MakerCAM [min DIY CNC äventyr pt. 3]

gå över en metod för gravyr en 2D design med en CNC. Detta är min tredje video som jag lära mig att använda min Shapeoko 2 DIY CNC från Inventables....

DIY CNC säkerhetsguide

jobbade med RS komponenter att lyfta fram några saker att hålla utkik efter när du bygger din egen CNC-maskin. Det mesta är sunt förnuft men det är alltid värt att diskutera och att nämna säkerhetsanvisningar. Jag presenterar för er den DIY CNC säker...

Shapeoko 2 DIY CNC Kit: Elektriska Sys. Test & Hej världen

del 2 av min Grand DIY CNC äventyr, denna gång ledningar upp nummerlistan motorer till Arduino, kalibrera och utjämning maskinen och kör Hello World. Inte nödvändigtvis i den ordningen....

Hemgjord X Y Z axel bild för DIY CNC Router fräsning

Hemgjord X Y Z-axeln Slide för DIY CNC Router fräsningHemgjord mini DIY X Y Z skjut CNC Drill hem byggt svarv Router-maskinenPerfekt för att passa den mest kritiska delen av ditt hem görs eller professionell CNC projekt.Mer bra projekt hemlagad trevl...

DIY CNC-maskin i aktion!

A DIY CNC maskin byggd med låda diabilder, gamla datordelar, rester av virke och steppers köpt på eBay. Detta projekt var mycket roligt och byggdes på de billiga. Jag har ett gäng filmer av processen. Detta lilla Instructable visar bara maskinen fakt...

Gör din egen DIY CNC

detta instructable visar församling process av min 2nd generation CNC-maskin som jag avser för att vara enkel att bygga och tyst nog att vara vänlig lägenhet. Jag har tagit exempelprojekt som jag har gjort under de första två veckorna att använda mas...

DIY CNC för 60$ (stor arbetsplats)

Hej där jag har varit här efter en lång tid, och denna gång har jag gjort ett stort projekt jämfört med mina tidigare kära. Detta är en full-storlek 250 X 300 mm arbete området CNC-maskin och mer intressanta saker är att det gjordes i 60$ bara. Jag f...

Hemmabyggd (DIY) CNC router - baserade Arduino (GRBL)

Redan för några var månader eller år, jag planerar att bygga mitt eget CNC fräsmaskin. Nu bestämde jag mig för det var tid att göra det! Jag läser mycket om andra DIY projekt och till slut jag gillade designen från Arduino CNC intstructable som jag h...

DIY Halloween tillbehör: Virka Bobble skägg!

Dessa bobble skägg är så roliga och lätta att göra! Denna tutorial är för en storlek liten, som ska passa barn åldrarna 7-10. De är det perfekta tillbehöret för en mängd olika kostymer, ett bra verktyg för pranking (heehee) och perfekt artikeln för a...

DIY Planner tillbehör

Hej alla! Jag ville dela dessa söta tillbehör med att hjälpa dig bli organiserad, vara kreativ och få saker åstadkommit genom att använda din planner. Jag kommer att visa dig hur man gör lätt, enkelt och budget vänliga accessoarer för att klä upp dit...

DIY CNC Chess

Hej alla,i denna tutorial ska jag visa dig en av mina skolarbeten som vi hade genom gymnasiet.Som du kan anta att döma av titeln, är det om chess siffror, det fanns två typer av material, aluminium och mässing.Målet med projektet var att återskapa ch...

DIY CNC i hem

Födelsen av idénI vår nya ålder av den digitala revolutionen kan ofta höras att arbete automation leder till uppkomsten av många nya kreativa yrken. Robotar och smarta maskiner för att inse en massa intressanta kreativa och tekniska idéer.3D-utskrift...