DIY Halloween 2008 kostym tävlingsbidragen--pirater, älvor, & A Dirt Devil!, FaerySpell skapelserhär är min kostym poster för DIY Halloween tävling, 2008. De är alla handgjorda av mig--pirater, älvor och mycket mer! (Jag ingår både anpassade kostymer för andra, och de gjorde för mig själv och min familj :)
Relaterade Ämnen

DIY Halloween Beetlejuice kostym

det är nästan Halloween så jag känner mig inspirerad att skapa så lätt DIY Halloween kostymer när Halloween metoder snabbt ibland är det svårt att hitta en outfit som är ur lådan och lätt att hitta. Istället för att spendera massor av pengar på det....

DIY Halloween kostym / DIY Fox maskera

Jag Visa DIY gör det själv steg för steg halloween kostym - Fox Mask!Om du er sett för lätt DIY Halloween mask, då har du kommit till rätt ställe! Jag älskar masker, de är en stor hit med barn och vuxna.Tack för fantastiska stöd. Ni är den bästa, HAP...

Skelett DIY Halloween kostym & smink - skär upp T-Shirt

om du letar efter en enkel DIY Halloween kostym, vad sägs om ett skelett? Du behöver bara en t-shirt, ett par sax och jag ska visa dig hur man skär den (och sätta på smink)!Det är svårt att komma upp med en cool kostym idé varje år och jag hatar ner...

Halloween 2008 flygande tefat

detta är en post i gör: tidningen 2008 DIY Halloween tävling. Jag byggde ett nästan 9-10 fots diameter flygande tefat som flyttar upp och ner ca 4 fötter med en utlänning som hoppat ur som fatet landade.Förslaget var kontrollerad av en 1,5 tums hål 1...

"Klass Clown leverans" Halloween Illusion kostym

Hej!När Halloween närmade sig detta år, ville jag skapa en "illusion kostym" för eleverna på min skola. Jag tog min inspiration från flera postat på YouTube, specifikt "box" kostymer. Eftersom jag är känd som klass-clownen, tänkte det...

EDWARD SCISSORHANDS Halloween smink/kostym handledning

Edward Scissorhands Halloween smink/kostym tutorialSteg 1: hud.1. först I gäller Lumene Naturalcode BB-foundation för mitt ansikte.2. jag också använda pulver.Steg 2: Hud del 2.3. 4. 5. och 6. Jag använder vit ögonskugga och jag använda den till a, b...

EXTREMT sista minuten DIY Halloween kostym idéer!

Hi guys! Så jag vet att det finns fortfarande gott om tid för halloween men om du inte har tid att förbereda en kostym eller du är inbjuden till en sista minuten fest, i den här videon kommer att jag visa dig några super enkla idéer för att göra en k...

"Midge" bur dans Lil' Lady DIY Halloween kostym

Halloween är min favorit semester som jag kan vara något jag kan tänka mig. Det har varit en familjetradition så länge jag kan minnas att tänka på och skapa de mest originella kostymerna i firandet på min farmors födelsedag. Efter hennes bortgång, mi...

DIY Halloween kostym! Monarch butterfly | Under 3$ med soppåsar!?

Hi guys! Vi är officiellt i Halloween månad så jag beslutat att ge dig denna riktigt prisvärd Halloween kostym. Allt ni behöver är några färg plast rullar i svart, orange och vitt. Att göra det extra billigt jag beslutade att använda soppåsar men de...

Jem kostym - Halloween 2008

detta år jag gick alla ut för Halloween och valde att göra Jem från den klassiska 80-tal tecknat.Jag började genom att köpa peruk och signatur Jem örhängena på ebay. Japp, hittade jag ett par folk på ebay som gjort kopior av de star-liknande rosa örh...

DIY Halloween kostymer! Sista minuten idéer

Kolla in hur man gör fullt dessa kostymer genom att klicka på denna länk:1. unicorn2. Ty Beanie Baby3. M & M godis4. kägla godis5. Mcdonald's Logo6. skötsel Björn7. Essie nagellack flaska8. luffare9. sak 110. bat Girl...

DIY Minion Halloween maskot kostym

denna minion kostar ca $6 att göra. Jag använde vit affisch styrelse, varmt lim, skum, filt och jean. Jag gjorde detta för min son, han ville också vara Sonic som du hittar på denna webbplats också. Sonic tog min ett tag, denna kostym tog bara ett pa...

Dalek kostym för Halloween 2008

detta mindre av en förklaring av hur du och mer av en massa bilder på min kostym som en slags visar du hur det gjordes.Jag inte planera framåt och ta bilder som varje slutfördes. Förlåt....

2008 DIY Halloween tävlingsformulär

bara lärt mig om tävlingen på dagen i tidsfristen. Jag hoppas det inte är för sent att komma in. Jag utklädd till Hellboy och skapade alla rekvisita och protetik själv....

DIY Spooky Asteroiden kostym

Trick-or-treaters är inte de enda att göra ett framträdande utanför denna Halloween. NASA rapporterar att en asteroid uppkallad Spooky på 31 oktober är inställd att zooma precis förbi jorden! I ett försök att fira detta utrymme rock Halloween utseend...

LittleBits projekt: Halloween streckfigur kostym

Besök den littleBits projektets sida för mer DIY projektidéer.Med bara några snaps kan du använda littleBits för att göra omedelbar interaktiva wearables: gör din egen ljus-up stick figur kostym, glödande dinosaurie hoodie och mycket mer!Detta projek...

Lätt nr sy Clown Halloween hund kostym

denna kostym är super enkelt och super billigt. Det bör ta ungefär 30 minuter att göra och bör kosta runt $5.Vill du ha mer sällskapsdjur DIY godhet? Kom och besök min blogg!Steg 1: Verktyg & material Du behöver – en bit av craft skum, en pom-pom, nå...

Halloween Puppy kostym - häst & Jockey

det är Halloween kostym tiden för hundar igen & denna gång jag har en valp! Jag ville göra en kostym för Dexter att jag kunde fästa koppel för att inte vara svårt att bära och vi ur tugga utbud. Jag blev förälskad i "jockey" kostymer som jag...

Halloween varuautomat kostym

med ett antal kartonger, massor av sprayfärg, nio slinkies, en bit av plexiglas och lite godis, jag gjorde min son en varuautomat kostym till Halloween. På grund av vikten av behandlar, jag var tvungen att tömma godis av diskret öppning varje paket i...