DIY Hur man gör en Catbug telefon fallTappraste krigare Catbug! Catbug är två av mina favorit saker katter och nyckelpigor! När denna show kom ut var jag redo att dö. Detta diy kan göras i alla fall inte bara för din telefon mybe din tablet eller musik spelare. Jag hoppas du njuta av denna video så mycket som jag gjorde vilket gör det till. Vänligen som den video om gillade du det! Tack för att titta på och du "Prenumerera" på min kanal.

Denna telefon fall var inspirerad av Fimo Kawaii känslor: https://www.youtube.com/user/FimoKawaiiEmotions/videos

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

Hur man gör en silvertejp telefon fall

Steg 1: Varorna du behöverSteg 2: Hur man Måste du först anka tape.you kan hitta silvertejp verkligen anywhere.but jag hittade min på target och WalmartSteg 3: Du behöver en gammal telefon fall Kan du gå på dollar store och få en. Och det måste också...

Hur man gör en cool telefon fall!

Detta är min första instructable jag hoppas du gillar och om du vill kan du redigera denDetta är vad du behöver: valfri färg kände [Jag valde lila eftersom dess min favorit färg] för basen och jag skulle rekommendera du brun för mun och stygn, vitt o...

Hur man gör en kamera / telefon fall ut av gamla jeans

jag behövde en kameraväska så jag gjorde detta. hoppas ni gillar detAtt se mer arbete klicka härGillar du också: suitcasesounds.tumblr.com Kolla em utSteg 1: Samla material Här är vad du behöver:Ett par gamla JeansNågra andra material för ryggen (kan...

Hur man gör en Skype-telefon? TELEFON HACKA!

I dagens video kommer jag visa dig hur man gör en Skype-telefon hemma nästan gratis!Steg 1: Handgjorda Skype telefon.Handgjorda Skype telefon kommer att hjälpa dig om du fick ingen mikrofon och hörlurar, men du måste tala på Skype omedelbart. Det är...

DIY Hur man gör ett papper Crane - Origami

DIY Hur man gör ett papper Crane - OrigamiSteg 1: DIY Hur göra ett papper Crane - OrigamiDIY Hur man gör ett papper Crane - OrigamiDIY Hur man gör ett papper Crane - OrigamiDIY Hur man gör ett papper Crane - OrigamiDIY Hur man gör ett papper Crane -...

DIY: Hur man gör vacker blomma dribblare med papperskonst Quilling

DIY: Hur man gör vacker blomma dribblare med papperskonst QuillingHär är länken till videon för blommor jag har använt för till dangler... Göra em lite stor...Quilling enkelt: I denna tutorial får du lära dig att göra vackra blomma dribblare i bara n...

Hur man rengör en Samsung telefon

dag jag ska visa dig hur man rengör en Samsung telefon. Ibland, efter att ha telefonen för så lång tid, kan det få smuts och skräp inuti. När detta händer fungerar det också.Steg 1: Öppna upp din telefon. Först måste du öppna upp baksidan och ta ut b...

Hur man gör skum hår faller.

Hej, detta är min första instructable, jag hoppas du gillar den.Jag ska visa dig hur man gör skum hår faller (temporärt hår bitar). Ett billigt och roligt sätt att ändra ditt hår. Kan bäras ensam eller under syntetiska dreads. Underbara cyber hår.Är...

DIY | Hur man gör en telefon silikonfodral | Handledning

https://www.youtube.com/watch?v=uHgs8B_6c7I&feature=youtu.beSteg 1: För att göra telefonen silikonfodral du behöver! I dagens video kommer vi göra en DIY awesome telefon fall eller som många kallar den mobiltelefon stötfångare fall hemma. Du kanske u...

DIY Hur man gör en Ghillie kostym

Lär dig hur man gör egna ghillie suit billigt och enkelt med hjälp av 3D tyg. En stor DIY projekt att göra en billig 3D camo passar under $20!Vi visar dig hur man gör denna ghillie passar i 3 enkla steg:Mäta, klippa, och bandet med camo formuläret fö...

Hur man gör en sol telefon laddare ryggsäck

Hej! Detta är min första instructable så låt mig veta vad ni alla tycker!Under längst tid, hade jag velat en laddare som jag inte hade att plugga i, en jag kan lita på när jag är utanför. SÅ detta är vad jag kom med. En awesome lätt att göra sol ladd...

DIY-Hur man gör trådlösa hörlurar

/ * * /När jag var liten, tänka jag brukar hur dessa trådlösa hörlurar arbete. Vad magi gör dem arbeta! Men nu hade jag listat ut ett enkelt sätt att göra en med din egen gamla (Plug-on hörlurar) en trådlös ett. Även om det fungerar genom att ansluta...

Craft DIY - Hur man gör en Satin fjäril i några enkla steg!

Ge din listig sida en helt ny dimension med denna vackra och lätt hantverk. Titta på denna slutföra steg för steg handledning om hur man gör en sidenband fjäril i några enkla steg! Ja! Även om det kanske låter otroligt för dig, är inga andra papper h...

Hur man gör en kartong telefon

jag har alltid haft ett intresse för kartong. När jag var 7 gjorde jag en bil ur det, men jag tyckte att kartong modeller var för enkelt. Jag beslöt att göra något av kartong som var mer komplicerad. Jag bestämde mig på en telefon. Och ja, det funger...

DIY Hur man göra smällare nya Methode enkel & lätt

Hur man gör stora, högt smällare med hushåll objekt.Steg 1: Vad du behöver:Komponent:Pincett (Plaier)MatcheSkruvmejsel (något annat som har platt huvud)Eltejp (någon typ av band)Elektriska tomtebloss (säkring)SaxSteg 2: Hur man gör det:Steg 3: Stödja...

Påsk DIY - Hur man gör 3 olika ägg ljus

Jag ska visa dig hur man gör:ett ägg ljus med en riktig ägg som en formett ägg skal votive ljusett ägg ljus med en ljus mögelDessa ljus är jättefin som påsk dekoration! Naturligtvis kan du också bränna dem och de gör underbara gåvor. Det är ett rolig...

DIY Hur man gör en Aeroponics 5 Gallon hink Hydroponics System

i den här videon jag visa dig hur man gör en lätt aeroponics systemet ur en 5 gallon hink. Detta är ett enkelt sätt att starta i hydrokultur.Detta instructable är en eftermontering för ett tidigare projekt som du hittar härKolla in min blogg om du vi...

DIY Hur man Refinish en tabell

VÄNLIGEN RÖSTA MIG OM TÄVLINGEN PÅGÅR PÅ ÖVRE HÖGRA SIDA...En av de enklaste och billigaste sätten att göra en stor inverkan i ditt hem är att refinish dina befintliga möbler – eller billiga möbler – med färg. Om du ska måla dina möbler och vill fini...