DIY huvud monterad DisplayI detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en DIY huvud monterad display (HMD) som använder en raspberry pi och en 7 tums komposit eller HDMI-skärm.

UPPDATERING: 20 000 visningar!

Vänligen rösta för det här projektet i Formlabs tävlingen, om jag vann den 3d-skrivaren jag skulle använda den att göra fall för mina projekt och göra tid förfaller video och lägga upp dem på en youtube-kanal var 1-2 veckor!

Uppdatera! Detta projekt var i adafruit blogg för #piday!

http://www.adafruit.com/blog/2014/09/19/make-a-hea...

Ledsen för att inte ha en bild för varje steg. Jag har avslutat projektet innan jag tog bilder för den instructable.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY 3D huvud-monterad-Display med din smartphone

jag snubblade nyligen över OpenDive 3D-glasögon från Durovis.Stefan Welker denna fina lilla leksak och tillverkas plan öppen källkod.Det är en huvud-monterad display som Oculus klyftan men istället för att använda en dedikerad display kan du använda...

Uppslukande HMD (huvud monterad Display)

IntroduktionVem har inte spelat ett FPS och önskat att de kunde ha en HUD overlay i verkliga livet? Kanske några av er, men jag är säker sann nördar läser detta har! Jag tittade och inget passar min budget, så jag bestämde mig att bygga en. Hellre än...

Hur man gör en GMD (pistol monterad Display) i arbete

hur man gör en GMD (pistol monterad Display)Detta var inspirerad av instructable DIY VR och nyligen VR GUN http://www.engadget.com/2009/06/21/diy-vr-game-gun-packs-built-in-motion-tracking-optional-mullet/Det har varit 18 år sedan "Gräsklippare Man&q...

Billiga & lätt huvud-monterad kamera

Vi har haft lite problem där jag bor med bilförare som kör för nära till cyklister, så jag beslöt att video min dagliga cykeltur till jobbet varje dag. Lång historia kort, det var mer rationellt att använda en huvud-monterad kamera än för att bifoga...

Sopa Cam (aka huvud monterad kamera)

ett snabbt och enkelt sätt att bygga ett huvud monterad kamera.Detta var fixat ihop ett par dagar innan en dragon boat race som ett sätt att Visa paddlarna vad sopa ser i ett lopp.Något simliar skulle kunna användas i en mängd olika sporter för att g...

DIY Vintage bageri Display Cart

DIY Vintage Display kärra för ett bageriJag hade möjlighet att bygga detta roliga Visa varukorg nyligen för en av mina kunder. Hon ville Visa bakverk och andra objekt för sitt bageri samt använda den för en serviceområde och ta för catering eller and...

DIY 7 Segment Display

Anledningen till detta Instructable är eftersom jag fann det mycket svårt att hitta en tutorial på hur man gör en 7 Segment Display.Jag vet, alla använder de fancy integrerad displayer, Kingbright eller vissa andra välrenommerade elektronik fabrikant...

Samsung redskap VR - huvud-monterad kabelhantering

Jag fick nyligen min Samsung Gear VR för min Galaxy S6 och jag växte trött på kablar slår mitt ansikte och jag snubbla över dem från mina hörlurar. Jag ville hitta ett kreativt sätt att hantera den lång kabeln (10') någonstans som var monterad på Gea...

DIY huvud sele (+ fotled sele)

En huvud sele är en rem för huvudet. Det kan se ut S & M tillbehör men ha tålamod med mig.Det är ett bra sätt att träna och stärka nackmusklerna. Låt oss göra en!Steg 1: Material och verktyg som behövs För detta bygga behöver du:tunga nylon remvissa...

DIY I2C LCD-Display med ingångar

Den typiska parallella LCD används med en Arduino (16 x 2 eller 20 x 4) har 16 stift. Endast 6 I/O pins krävs på Arduino, men tänk om du kunde få det ner till två I/O stift, och har fortfarande de stift som är tillgänglig för andra enheter?I2C gränss...

DIY halsband innehavaren / Display (lätt)

hur man gör en super söt och super enkelt halsband Visa / hållareMaterial som behövs:-Duk styrelsen (kan ersättas med trä eller kraftig bit kartong-hittade min på dollar stor-Häftstift / push-pin-Tjock kartong-Scrapbook papper och/eller färg för att...

IPad HUD huvud upp Display (TfCD)

Detta är ett experiment för en HUD head up display med cystit ljus. Denna enkel inställning av en iPad och Fresnel lins gör prognoser för alla bilder eller filmer. Vi projekterade ett vägvisningssystem program att testa möjligheterna att genomföra de...

Kartong - DIY Smart Eyewear

Kartong - billigt Augmented Reality verktyg (Naturligtvis för nördar)Kartongen är en Do-It-Yourself SmartGlass (kallas också optisk huvud monterad Display, men det är mindre sexig) med hjälp av en mobiltelefon och enkla material som kartong.Några kun...

Nova-en DIY Oculus spricka!

Hej, Instructables! Idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen DIY Oculus Rift kallas The Nova!I detta instructable, jag kommer att gå du igenom utformningen av The Nova headset, byggprocessen av nämnda headset och huvudet spårning tekniker anv...

DIY Google glas AKA "Beady-i"

Lupp flexibla sida-pannband wearable display. I've got my beady eye on you.............................................................................................................Under 2009 postat jag en Instructable på hur man gör ett par glasög...

Glasögon monterad bildskärm till ett öga - vända dig till en Borg

UPPDATERING 15 mars 2013: Jag har nyare bättre version av detta nu i en annan Instructable:Tro det eller ej var det verkliga syftet med detta projekt inte att spela på att vara en Borg.Jag behövde göra någon form av wearable head up display som också...

250 klass FPV Drone Under $350

Så du vill bygga en första person vy quad copter men vet inte var du ska börja? Tja eftersom du klickade på detta instructable jag sitta tillbaka få en penna och papper ut för anteckningar och få redo att lära dig. Detta kommer att bli en lång instru...

Head Mounted Dispaly (HMD) hacka/modifiering att göra en större skärm

Hej... på min första instructables jag vill visa dig hur man hacka/ändra den monokroma HMD från vilda Planet.Denna ändring gör hela mindre och gör det du känner, att du sitter i en biograf!Nackdelen är, att du har att uttrycka det mycket nära ögat, s...

Virtuell verklighet Teleconferencing enhet med Google kartong

Virtuell verklighet Teleconferencing enhet med Google kartongSkapad av John Choi | 2015Detta projekt är en video teleconferencing enhet med två webbkameror för stereoscopic vision placerad ovanpå en 3-axlig motorized plattform, kontrolleras av en huv...