DIY kajak kärror (från en barnvagn)Medan jag ute efter för att köpa ny kajak, började jag tänka på DIY-tillägg och tillbehör. En sak jag ville göra var bygga en kajak vagn för när det finns en bit från bilen till vattnet. Det var ren tillfällighet som den dagen jag tog hem kajaken, jag hittade en barnvagn av papperskorgen medan gå ut med hunden. Här är stegen jag tog för att göra en kajak vagn från vagnen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Sawfish, en Osänkbar, lätt, skum kajak (23 kg). Gratis DIY kajak planer, järnhandel båt

Vill du verkligen en kajak? Vill ha en så dålig du kan smaka den, men inte kan råd med en, eller tror att du inte har kompetens att bygga en? Sedan har jag några frågor till er.Kan du skära en knaprig bagel med en kniv, stapla block, sticka en smörgå...

DIY kajak paddel DROPP ringar

Billiga kajaken jag köpte kom med en tvådelad paddel som droppade vatten över mitt knä och sprang ner mina armar första gången jag tog ut på vattnet. En liten bit av web forskning visade att man kan köpa "droppa ringar" att sätta på din paddel s...

DIY kajak Trolling Motor (YAK Board)

jag har varit kajakpaddling i några år nu och njuta av det ganska lite, men ibland (speciellt när jag fiske) jag inte känner för paddling. Det finns gott om kajaker där ute som är inställda för trollingmotorer men de kosta brukar en vacker slant så j...

DIY kajak Led-lampor

Det är mycket lätt att göra detta.Artikelns behövsLimpistolVattentät lysdiodsrand från ebay12V 6800ah litiumbatteriKostnaden för projektet $40 totalt.Steg 1: Lysdiodsrand Led strip har en klibbig baksida till den redan, du kan skala och placera detta...

Vertikala kajak lagring

Jag har en 13-fots kajak och trångt garage och horisontella lagring (med en trissa system avsedda för en cykel) var problematiskt. Lyckligtvis har mitt trånga garage ett trevligt höga tak med takbjälkar, så jag kunde få min kajak vertikalt, minimera...

Havsskum kajak, osänkbara skum kajak alla kan bygga, 16 pund och åtta fötter kul

kan du skära en knaprig bagel med en kniv, sticka en smörgås tillsammans med mayo, riv ost, skär tunt tyg med sax, sträcka rynkor ut lakan och rulla färg på en vägg? Då kan du bygga denna båt!Jag har byggt sju små kajaker under åren, alla har varit f...

Hur man syr en liten Gusseted barnvagn väska

jag behövde en liten väska att fästa min jogging stroller som skulle hålla mina nycklar, mobiltelefon och solglasögon (för en vuxen och två barn). Min barnvagn, en Bob Revolution, kom med en väska, men jag måste sluta och nå waaaay till tillträde den...

Sy och limma kajak

Även om jag hade faktiskt aldrig Paddlade kajak innan, en dag jag beslutat att göra en sy och limma kajak. För en icke-paddlare jag vet inte varför, men det hade att göra med en rodd klass jag hade tagit en gång, och jag ville komma ut på vattnet på...

Cargo Cykelkärra DIY

Tittade på en massa DIY cykelkärror, och de verkade för onödigt komplicerat att bygga. Jag tror du är bättre att starta med något existerande och ändra den.Steg 1: Börja med barnen CykelkärraBörja med detta. Jag har sett dessa trailers från $20-$100...

Kajak vagn, liten, lagringsbar vara, billiga.

Jag paddlade den berömda "stora floden Rumble" (http://www.riverrumble.org/) 2013 och planerar att paddla både 2014 stora floden Rumble och St. Croix paddeln (http://www.riverrumble.org/ i år. Flera stannar på förra årets paddel krävs lagra båta...

PVC-rör + tarp kajak

I fältet för utomhusaktiviteter, har kajakpaddling tagit tag i samhället på grund av dess användarvänlighet inledning, fysisk tillgänglighet och mångsidighet. Handling av kajakpaddling är särskilt tillgängliga för alla typer av människor, potentiellt...

Kajak steg Cart

ett alternativ till DIY PVC cart - lätt att göra, även fungerar som ett steg för lastning / lossning och fälls för bekväm transport / förvaring. Det blir inte enklare än så här.Steg 1: Folding steg pall Behöver en kajak vagn, jag letar efter alternat...

DIY Solar Tracker

IntroduktionVårt mål är att introducera unga studenter till teknik och lära dem om solenergi; genom att ha bygga dem en Helios som en del av kursplanen. Det finns en insats i engineering till push energiproduktion från användning av fossila bränslen...

Kanot/kajak Caddy mod från en Jogging Stroller

detta är en kanot eller kajak bärare modifierad från en jogging stroller. Vagnen köptes på en garage saie och bara krävs en liten bit av omformning för att skapa transportören. Denna särskilda märke gjordes av drömmare Design och kallas Fitness First...

DIY Cykelkärra last (från barn/Kid Cykelkärra)

Jag har sett flera DIY cykelkärror last och jag hade en brinnande önskan att bygga en egen. Märkligt nog, har jag ingen riktig anledning för att behöva en. Men jag låta inte det stoppar mig. :)De flesta av DIY släpvagnar har en icke-justerbar plattfo...

DIY Vedeldad badtunna Cedar

Vi slutade nyligen våra liv i staden att leva utanför nätet i bergen i Idaho där kommer vi att bygga ett hem från scratch off grid (kolla in vår blogg och äventyr här!). Sedan bygga ett hem kommer att beskatta på kropp och själ, beslutade vi att förs...

DIY guld doppade Mason burkar

DIY guld doppade Mason burkar lägga den perfekta metalliska touchen till ditt hem och gör underbara bröllop centerpieces som inte bryta banken.Original inlägg av Vicky Barone: http://blog.vickybarone.com/2014/09/29/diy-gold-dipped-mason-jars/Steg 1:...

DIY 5500mW Laser gravör / Cutter

[Spela Video]Om du frågar någon DIY hobby ist som mig, vad är på deras önskelista, är chansen ganska hög att de ska säga en 3D-skrivare eller laser skärare/gravör. Gravör/laserskärare är otroligt cool, och likt 3D-skrivare.Två år tillbaka, jag letade...

DIY alkohol spis-primus från läskburkar

Hej! Detta instructable handlar om att göra alkohol primus ugnen av soda konservburkar. Det lika lätt att göra som perfekt det fungerar! Super billig, kompakt, snygg, hjälper denna handgjorda alkohol spis du koka vatten eller ens laga lite mat i vand...