DIY kamera Cranebara något jag byggt denna vecka. Du kan hitta mer information om det här och hur jag byggde den här: http://colvins.ca/?p=44
Relaterade Ämnen

DIY kamera Crane - The Wooster Sherlock 1,0

bygga din egen kamera crane är inte så svårt som du tror. Jag läst igenom internet för exempel och kom med en lösning som bygger på det material som jag hade till mitt förfogande. Det finns många olika stilar av kranen att göra och många olika materi...

Ultimate DIY kamera Crane

denna detaljerad handledning visar hur man bygger en mycket professionell kamera kran för omkring $40. Jag vet att det finns massor av bra DIY video på kameran kranar ute, men jag tyckte att många av dem faktiskt inte använda lager, vilket sänker pre...

DIY kamera Crane - The Wooster Sherlock 2.0 med manuell Tilt

andra Wooster Sherlock kamera kranen byggdes på de billiga för säker. Med hjälp av endast en stolpe skära ned kostnaderna. Istället för att ha en kran som gör det hela, jag bestämde mig att bygga denna modell speciellt för manuell tilt skott. Den and...

DIY Mini kamera Crane

Denna DIY kameran kran är perfekt för dem som vill ha något lätt, portabel och enkel. Denna handledning kommer att arbeta för alla storlekar av kranen. Klicka här för mer information, prov bilder och foton: http://.unitips.ca/?p=237...

DIY kamera streaming tutorial för den påsklov: hur stream bilden av din övervakningskamera till avlägsna platser (C#-källkod)

Denna artikel är avsedd att öppna dina ögon för betydelsen av övervakningssystem – särskilt i tider av nationella helgdagar – och det presenterar hur du visar bilden av din säkerhetskameror på fjärranslutna datorer och mobila enheter med hjälp av din...

Vind Muff DIY - kamera Mic (död katt) DSLR Mod

om du någonsin har spelat in video utanför på en blåsig dag, du har förmodligen upplevt vinden 'skära' din ljud när du uppspelning av träningsdata. Tja, kommer vi att fixa detta problem en gång för alla! Personligen tycker jag Detta är en av de enkla...

DIY Cunstruction Crane leksak

Detta är ett litet projekt som kom att tänka efter att göra vissa mobiler för vissa väns barn. De små pojkarna växer upp och det var mycket meningsfullt att skapa något mer komplex och njutbar. Jag skulle också vilja göra något för mina egna barn i f...

Quick Release träplatta - DIY kamera stativ montera

0:11 jag använde lite av tjockt papper för att arbeta ut inre formen på saknade snabbkopplingen plattan.0:42 jag hyvlat kanten av en träbit att börja överföra mätningarna.1:27 skära den första del ut och sand till formen.1:51 testning som pjäsen pass...

DIY Origami Crane örhängen

I detta instructable, du lära dig att göra riktigt coola örhängen av origami kranar! Innan du börjar detta instructable uppmana jag er att titta på min instructable visar hur man viker origami kranar, så du kan få lite övning förväg.Detta är en stor...

3D tryckt kamera: OpenReflex

Den öppna Reflex, en forskning om desktop 3D-utskrifter, öppen design och dataintrång.100% öppen källkod! Föll fritt att kopiera, förstå, förbättra sedan dela igen!Just nu på KISSKISSBANKBANK (franska Kickstarter-liknande) !Hjälp mig att göra en förb...

Bygga en DIY Knex Digital kamerastativ (egentligen en quadpod)

använder alla k'nex utom bulten för att ansluta kameran till k'nex. Se min youtube video om hur att göra det och använda den.Steg 1: Bygga basen Ansluta 2 blå eller svart kontakterna med en vit käpp och Lägg till 2 half-moon kontakterna med 2 blå sta...

Att man gör en DIY borstlös Gimbal med Arduino

Detta är en berättelse om mitt tredje projekt med billiga gyro och Arduino.Efter de tidigare två projekt, Lätt inverterad pendel och 3D kalligrafi, jag har tänkt på att göra Kameran Gimbal med Arduino. Då hade jag tre principer för projektet.Utrustad...

DIY High-Speed bok Scanner från skräp och billiga kameror

jag älskar böcker. Det finns några verkligt fantastiska kunskap och information dold ute i hårt för att hitta, sällsynta och inte kommersiellt gångbara böcker. Jag tycker att jag vill ha mina böcker med mig överallt. Men det är där problemen börjar....

DIY/3D tryckt stativ

Jag började detta projekt främst som ett proof-of-concept för att jag ville se om jag kan göra ett enkelt och billigt (om du äger en 3D-skrivare) eftersom jag ville ha något stort för ett möjligt framtida fotografi projekt (kamera crane). Jag ville o...

Kullager Jib Arm med motoriserad Pan & Tilt

uppdatering September 2013: det som började som en hobby har förvandlats till något ganska allvarligt. Vi förbereda lanseringen av en öppen filmiska rörelsekontroll riggen. Om du vill stanna uppe på futue av filmkonst "Gilla" oss på / / www.face...

Giant dator-kontrollerade robot Arm gjort av gamla pappkartonger

The papp Robot är en enorm dator styrd Robot Arm med A nå bara blyg av 6 fot. Den har två konfigurationer:1. klo – tre fingrade klo som gör att du kan plocka upp uppstoppade djur och smutsiga strumpor från golvet utan att behöva böja sig ner. Möjligh...

DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera

DIY kameran Array 1: Computational fotografering Primer.DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera.Du behöver inte registrera dig för att ladda ner PDF-filen eftersom jag har gjort dem tillgängliga här och här.Detta Instructable...

Hur man bygger en DIY RC Jeep med fjärrkontroll mini missile launcher och inbyggd HD kamera

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man bygger en fjärrkontroll RC Jeep med mini missillauncher. Alltid bära skyddsglasögon och göra experimentet utanför. De...

DIY mobil kamera Lens Kit

Consumer Reports körde nyligen en intressant artikel på kreativ fotografering med mobil kamera lins kit . Linserna recenserade varierade i pris från $30 till $100. Nyfiken, jag bestämde mig att se om jag kunde få ihop min egen kamera lins kit från sm...