DIY-korsett Jeansmin dotter ville ha ett par jeans som jag var på något sätt kommer att spendera den sorten pengar på. Så istället vi bestämde oss att göra dem och dela vårt arbete!

Låter komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY konst Jeans: Ge gamla Jeans nya liv!

Detta är min första instructable, så klippa mig något slack på eventuella misstag. Jag ska visa dig hur du däck ut bleknade jeans i cool konst jeans som visar din personlighet! Hoppas du njuter!Steg 1: Samla ditt material Måste du först samla in ditt...

DIY Designer Jean fållen på en Budget

Hemming jeans för att passa dina Innerben kan vara en svår uppgift, och sedan har du kvar alltid med en "ny" kant som ser sin plats i dagens värld av nödställda jeans. Här visar jag hela processen, från hemming till smärtsamt, så du kan ta itu m...

DIY ❤ virka nödställda denim shorts från gamla jeans! Steg för steg

Hey guys! I dagens video visar jag dig hur göra ett par virkade denim kort med ett par gamla jeans. Det är den perfekta DIY för denna kommande sommar!Det första du behöver göra är pålagd dina jeans och besluta hur mycket du vill klippa. Jag väljer at...

DIY jean handväska

för den här läraren jag kommer att göra en väska från ett par gamla jeans. Detta projekt skulle också kunna arbeta med en jeanskjol. Först måste vi få ihop allt vårt material.Steg 1: Först måste ett par gamla byxor, shorts, eller ens en jeanskjol. Ja...

DIY Jeans att Sling väska!

Hey Guys!Så här är min senaste DIY. Visade ett par gamla Jeans en lyftsele påse.Du kan titta på hela videon här:Jag hoppas du gillar det! Om du sedan gör dela! Det finns mer DIY kommer upp: www.facebook.com/TheDIYIndian/...

DIY nr-sy JEANS väska

Hur man gör en nr-sy jeans väska med din gamla par jeans byxorSteg 1: Vad du behöver:Ett par gamla jeansEtt par saxHett lim/tyg limSteg 2: Nr sy JEAN väska Mäta en passande längd från midjan och skär bort benen efter din markerade linjen sedan skar u...

DIY läder Cosplay korsett

Detta är hur jag gjorde en faux läder korsett för renässans festival.Steg 1: Steg 1: titta på videon!...

DIY Bustier gjord från gamla blå Jeans

Hej stötarna! Jag gjorde en bustier från gamla jeans! Jag är så upphetsad att dela detta projekt eftersom det var så roligt att göra. Så, vad du än gör inte kasta ut de gamla jeans så fort, upcycle dem! Återanvända dem och göra något coolt. Jag gjord...

DIY drapering en korsett / Bustier

Vill du lära dig att drapera ditt alldeles egna korsett eller bustier? Tja, gå med mig och jag kommer att visa dig hur.En video om hur att drapera en bustier eller korsett.Vad du behöver: 1/2 gården av muslin drapering tejp eller små band stift sax k...

DIY läder korsett/Bustier från läder byxor

Hur man gör en läder bustier/korsett från skinnbyxor.Hur man gör en läder bustier/korsett från skinnbyxor.Vad du behöver:Rensa härskare (valfritt)böjda härskare (valfritt)1 par skinnbyxornylontrådläder nål (behovet)Sharpiesaxsymaskinläder lim (valfri...

DIY nödställda Jeans

Distressed jeans är söta, men riktigt dyra. Här är hur du gör din egen samtidigt hålla kostnaden ned.Steg 1: material Allt du behöver är...-jeans-sax-söm ripper-pincettSteg 2: Skär Jeans Plocka det område som du vill titta bedrövad, och skär två elle...

DIY - Pimp upp dina jeans skjorta

du vill Pimpa upp din jeans skjorta?DU behöver: dubbar, perls, sax och ett garn.STEG: Bara sy olika perls och lägga reglarna på ärmarna på skjortan jeans. READYYYY!!!www.lakukita.wordpress.com...

DIY krossa blekta Jeans

blekt denim trenden är fortfarande sparkar och såg lätt att tryout på ett par jeans som behövde några återuppliva. Med lite inspiration från några fria människor jeans jag har sett, bestämde jag mig att experimentera med dubbar för att ge dem mer av...

DIY söta Jean handväska

Jag är säker på att alla har minst 1 par jeans som är omodernt! Till något som är aktuell mycket lätt kan du återvinna de gamla jeans. I detta instructable jag ska visa dig hur man gör en jean handväska i några enkla steg. Det tar ca 10-15 minuter fö...

DIY Cutoff Denim Jean Shorts handledning

i denna tutorial får du lära dig att göra några nödställda denim jean cutoffs av levi's hög midja jeans jag köpte på en sparsamhet butik....

DIY Jeans och spetsar handväska

De flesta av mina craftings är mycket inspirerad av min mormor. För några månader sedan skickade hon mig en massa vackra snören. Jag hade några jeans tyg, så tänkte jag på att göra en jean och spets väska (som vi alla vet att jeans och spetsar gör en...

DIY hantverk: påsar återvinns jeans (mycket lätt) - Innova hantverk

Kasta inte bort din gamla jeans, du kan återanvända dem gör dessa söta påsar.Mer hantverk lätt [här]Följ mig på Facebook: https://www.facebook.com/InnovaCrafts...

DIY: Återvunnet Skinny eller Flare Jeans

någonsin haft ett par jeans som du älskar från knäna upp? Eller älskar fickor och skriva ut men hatar stilen och det sätt de passar?Detta kommer att visa dig hur man fixar det.Steg 1: Material och verktygDu behöver:Ett par jeans som passar din midja...

DIY Fashion | Hur man förvandlar Jeans till Jogger byxor

Detta är ett roligt sätt att återvinna din gamla byxor! Allt du behöver ribbing, sax, byxor och en symaskin!Steg 1: BeskrivningDenna vecka på gör det själv mode vi visar dig hur man förvandlar din gamla jeans eller byxor till jogger byxor med en trev...