DIY lödkolv monterad löda dispensernär jag lödning, insåg jag att det är svårt manipulera 3 saker med 2 händer och att löda (en av dem) bara behöver sättas framtill på lödkolven, så jag beslöt att göra en enkel löda dispenser monterad i lödkolven som kan användas med oly ett finger , och detta ökade därifrån.
allt du behöver är en lödkolv (naturligtvis) och en cykel broms slang (jag använder den eftersom jag hade det liggandes och om du ant att köpa det är billigt också eftersom det är metall inuti, tipset är också metall och det är flexibel och återgår till den ursprungliga position att slösa inte löda).
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY lödkolv STAND

Detta är en enkel lödkolv står som du kan göra i ditt hem av skrot.Jag har lagt upp en video på youtube om hur man gör stativet.här är länken och jag hoppas du gillar den... och vänligen dela den om du gillar den. Det kommer att vara till stor hjälp...

DIY 3D huvud-monterad-Display med din smartphone

jag snubblade nyligen över OpenDive 3D-glasögon från Durovis.Stefan Welker denna fina lilla leksak och tillverkas plan öppen källkod.Det är en huvud-monterad display som Oculus klyftan men istället för att använda en dedikerad display kan du använda...

DIY lödkolv från husgeråd

Denna handledning är att bygga din egen bärbara lödkolv från enkla saker som du bör kunna hitta någonstans i ditt hushåll. Jag ber om ursäkt för att inte ha några bilder att visa, men du bör kunna följa med lätt. Om du har några problem att utföra st...

DIY död stjärniga godis Dispenser

Idag ska jag visa dig hur gör din egen död stjärna candy dispenser för omkring $15! Alla material kan fås från lokala butiker och projektet kan göras på en helg!Material:Touch Candy Dispenser: $8 (jag har fick min från mål till försäljning, men om du...

Hur man gör en Mini batteri Powered lödkolv

https://www.youtube.com/watch?v=EHrDLSy_ojk&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en mini batteri Powered lödkolv du behöver! I dagens video jag ska visa hur man gör en DIY mini lödkolv som körs på två AA-batterier.Steg 2: Det är mycket lätt och kosta...

Gör en lödkolv!

Hello! Detta är min första instructible så ni får ursäkta eventuella misstag som jag kan ha gjort. Detta instructible är på en diy lödkolv! Varför spendera en uppemot 20 dollar när du kan göra en för cirka 4 dollar!Steg 1: material 2 startkablar,6 vo...

Hur man använder den talande ES6928P röst erkännande System_Stand-ensam/nej PC REQ skulle

Hej alla! Välkommen till min Instructable!Tack för att ha en gåskarl. Ungefär åtta månader sedan, bestämde jag mig att en av mina nya satsningar skulle vara att skapa en röst erkännandesystem som kunde vara utbildad manuellt, och utan att ha till grä...

15 minuters DIY hund avfall väska Dispenser

Jag hoppas du njuta av detta Instructable. Om du tycker att det är värdig, snälla rösta på mig.Låt oss skippa skitsnacket. Bokstavligen. Ibland är det frestande att lämna din hund bajs där det faller, speciellt om det är din egen trädgård eller om du...

DIY huvud monterad Display

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en DIY huvud monterad display (HMD) som använder en raspberry pi och en 7 tums komposit eller HDMI-skärm.UPPDATERING: 20 000 visningar!Vänligen rösta för det här projektet i Formlabs tävlingen,...

DIY kall värme lödkolv

eller hur jag lärde mig att älska ohm.Ohm... ohm. få det? dess en elektrisk skämt... se... Glöm det.Ja gott folk, du kan också göra din egen kall värme lödkolv!Varför spendera $19.95 för dina egna surt förvärvade pengar när du kan göra din egen från...

DIY varmluft lödkolv

Finns även på min hemsidaCharper's Hot Air lödkolvEtt enkelt DIY projekt på ett college student budgetDetta projekt härrörde från önskan att föra bort (och kanske en dag åter löda) surface mount komponenter. Det är entireity (bilder och alla) tog det...

DIY varmluft lödkolv med 12-18volts DC vid 2-3 ampere

detta är min första eva utstationering av en DIY artikel på webben. Så ursäkta mig för några stavfel grejer, protokoll osv. Följande instruktioner visar hur man gör en arbetar lödkolv varm luft lämpar sig för alla användningsområden som kräver lödnin...

DIY, Under-the-bänk-monterad hσrd Station

jag flyttade nyligen residence, och jag var tvungen att bygga upp min hem arbetsbänk från grunden. Jag var lite begränsad för utrymme.En av de saker jag ville göra var att ändra min lödkolv så att det kunde diskret, skruvas på undersidan av min bänk....

Tripod monterad DIY elektronisk Drum Cymbal

efter att se några Instructables på här, och inse hur mycket billigare det vore att göra min egen snarare än att köpa en extra cymbal för min elektroniska trumset, jag bestämde mig för att göra en, och är nöjd med resultatet. Den är nu monterad på et...

Hemgjord Drill bänk monterad Stand DIY tryck borrar

Drill bänk monterad stå är perfekt för att hålla din borrmaskin stadig under användning och möjliggör mycket mer exakt borrning än handhållna drift. Inledning: Detta är en ny justerbar tryck drill står perfekt för hand gjorda, och viktigt är du hem k...

DIY miniatyr vatten Dispenser

DIY mini vatten kylare / vatten dispenserhttps://www.youtube.com/watch?v=OD72lw7CEMQ...

DIY: Hemlagad schampo Dispenser

Innan kasta bort din oanvända Köln flaska. Det är bättre vi göra nya sak med olika användbara.Steg 1: Saker vad du behöver.-Outnyttjade Köln flaska med lock-Sladdlös skruvmejsel-Skärare-power lim-Sax-skruv som borr (jag inte har liten borr)-limpistol...

DIY billigt och lätt sätt att tenn din PCB med lödkolv

När jag var en nybörjare i PCB utskrift, och lödning jag alltid haft problem som lödtenn är inte hålla sig på rätt plats, eller kopparen spår paus, få oxideras och många fler. Men jag fick bekant med många tekniker och hackar och en av dem var, förte...

DIY: 100W LED ficklampa monterad i PVC-rör

I den här videon kommer jag att göra super ljusa 100W LED ficklampa i PVC pipe bostäder.Huvudsakliga delar köpte från ebay. Du kan enkelt hitta dem genom att skriva denna text på ebay söka låda:-100W COB LED chip;-100W LED reflektor, objektiv, lins f...