DIY loopas halsdukverktyg:
Sax

Material:
T-shirt

Obs: Någon t-shirt stil eller material kommer att göra för att göra denna halsduk; dock sömmar en slätt, bomull t-shirt med nej sidan fungerar bäst.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man syr en mössa och Loop halsduk för alla storlekar... titta på denna Video och du Won´t sluta sy dem eftersom de är så lätt att sy! :-)

Bra mössor för barn / barn utan även vuxna. Vi visar dig steg för steg hur man enkelt sy mössa själv. Mönstret är bra för sommaren och även vinter. Du hittar vår unisex stil "DANIEL & DANIELA" på vår hemsida www.zierstoff.com, i alla storlek...

DIY Fancy halsduk kudde fallet

Denna video handlar om att göra halsduk kudde fallet hoppas ni gillar det! Gilla och dela med dina vänner och om några förslag eller frågor Kommentera nedan som och följ oss på Facebook, Google Plus, Twitter https://www.facebook.com/profile.php?... G...

DIY Infinity halsduk!

Jag älskar att kunna lagrar mina outfits med varma sjalar och att kunna göra de söta chunky scarfs hemma för att göra min färgval ännu bredare. Jag hoppas denna video hjälper dig att göra din egen!Steg 1: Saker du behöver:En vävstolVävstol PickHotand...

Mobius halsduk (aka Infinity halsduk)

nyligen har förekommit en hel del mycket dyra, låg kvalitet "loop halsdukar" till försäljning i allmänna offentliga butiker. Jag har beslutat att göra en loop halsduk, men med en twist (har har har!). Eftersom jag älskar matte, jag ville göra de...

Enklaste mössa mönster någonsin... för barn och vuxna

Är du nybörjare och skulle älska att sy något cool, söta och trendiga? Jo, har vi det perfekta mönstret för dig! Vår beanie mönster.Du befinner dig sy detta mönster många gånger eftersom det är så lätt.Våra mönster erbjuder dig 4 variationer och sägs...

T-Shirt halsdukar

här kommer du lära dig hur man gör tre olika sjalar, i den ordning som anges nedan, med samma teknik om och om igen. Var och en som bara kräver en kort mängd tid att slutföra.1) Loop halsduken2) knotiga halsduken3) Frans halsdukenSteg 1: Nödvändig ut...

Hur man gör en mager / regelbunden slips | Snabb och enkel

Hur man syr en mager halsduk från grunden. Hämta Skinny slips mönster på http://www.properfitclothing.com/#! skinnytiepattern/c933. Med detta mönster och video kommer du att kunna sy skinny band och regelbundna slipsar. steg för steg instruktioner om...

Lätt DIY! Sy från Scratch - knäppa knappen halsduk!

Göra en hög modegrad snapin-knappen halsduk från grunden. Detta är mycket lätt och en rolig gåva för semester.Steg 1: BeskrivningDetta är en stor DIY (gör det själv) projekt för semester. Håll varm med din nya high fashion snapin-knappen halsduk i vi...

Hur man gör en DIY handväska av en halsduk

Halsduk världen, har vi har satt ihop en väldigt enkel DIY halsduk handväska hacka. Detta är en sex steg hur man enkelt använda en extra halsduk hemma. De stora fördelarna med en halsduk väska är det mycket lätt, stark och lätt att göra för en dag på...

Lätt DIY sy från grunden | Hoodie halsduk

Detta är ett roligt gör det själv (DIY) sy projekt! Bra för nybörjare! I handledningen sömnad du kommer att guidas de steg om hur man gör en hög fashion designer munkjacka halsduk. Dessa snygga halsdukar är super varm och mysig för vintern. Hoppas at...

DIY USB pedallådan för live looping

jag ville prova live looping, men jag ville inte spendera $200 + på en bit av redskap som kan aldrig göra det till en spelning. Så jag satte ihop en ganska användbar rigg med en netbook, en USB-ljudgränssnitt och denna hemlagade pedallådan.Live Loopi...

DIY Chewie Monsta (Ed Sheeran) Loop Pedal

Mobius Pedal för under £150Om du läser igenom detta och tycker det är lite för mycket arbete lämna mig en kommentar, jag kommer för att göra några av bits/slutföra pedaler (med en reviderad design och några korrekt PCB etc) och sätta några på ebay om...

DIY Arm stickad Infinity halsduk

enkel handledning för en oändlighet halsduk. Tar mindre än 15 minuter! Perfekt timing för hemlagad halsdukar på grund av det oförutsägbara vädret!Leveranser:-Sax-2 rullar av skrymmande garn** http://shop.hobbylobby.com/products/edwardian-homespun-yar...

DIY kvast virkad halsduk

Så fort jag lärt mig hur man gör kvast virkade jag inte kunde vänta med att göra en kvast virka halsduk. Det tog ett tag för att göra denna scarf men det var det värt.Dessutom, även om du inte vet något om kvast virka, denna scarf kan vara ett trevli...

✴ DIY halsduk ✴

detta är ett enklare sätt att göra en slips.Är ganska enkel och snabb att göra och är en perfekt och personlig present till Fader dag.Jag gjorde det återvinning en gammal skjorta. (Ja, jag could't hitta en fulare en!)Steg 1: Vad du behöver MATERIAL:-...

DIY flanell Infinity halsduk

tror jag du håller med mig när jag säger, Pläd stenar. Det går aldrig ur stil. Fråga den skotska eller walesiska! Komma, jag vet du har i hemlighet en del av rutiga skjortor i garderoben, och du torkade bort tårar när trenden gick bort på 90-talet. P...

DIY lapptäcke halsduk

nyligen köpte jag en Liberty of London provpåse på Tokyo Quilt festivalen. När jag köpte den, jag var inte riktigt säker på vad jag kunde göra med 50 4 "x 4" rutor, men jag var så kär i färgerna och det var ett bra pris - jag kunde inte motstå....

DIY lapptäcke Vintage näsduk cirkel halsduk handledning

Är inte den halsduken bara förtjusande? Denna galna enkel make kan anpassas till någons smak och stil + det piskar upp på några minuter!...

DIY Bagagebricka med silvertejp

Har du någonsin upplevt tänker "Det är min väska" och felaktigt tog andras bagage under bagageutlämning?? Inga bekymmer. Idag delar jag en lätt att göra Bagagebricka lägga till unika i bagaget. Låt oss se hur man gör dem.Steg 1: Material som krä...