DIY Mod Podge telefon fallHur man kan inreda ett mobiltelefon fall med papper och mod podge! (glitter tillval) Jag är ett stort Harry Potter fan, och eftersom min telefon (en HTC en) har mycket begränsade alternativ för kul fall, jag gjorde en själv! Ovanstående bilder visar antingen min HTC (gjort med glitter och Harry Potter sida med emblem) eller min mans iPhone fodralet (gjort med en utlänning han drog, med en svart färg gränsen istället för glitter) detta hela processen är mycket anpassningsbara så att du kan bestämma vad du vill på din telefon fall, och det fungerar med någon typ av telefon fall.

Du behöver:

1. en telefon om du vill möblera om. För min HTC ett fall använde jag en gammal silikon som var gratis när jag köpte min telefon förra året. Detta är som den en jag använd: http://amzn.com/B00B9DU41M för min mans iPhone fall jag använt en gammal iPhone Hogwarts crest fallet hade jag från när jag hade en iPhone. Att man har en inre silikon bit och yttre plast skal. Jag dekorerat bara plast skal. Att en var från här: http://www.harrypottershop.com/product/hogwarts+cr...

2. en tryckt design du väljer. Jag scannade min favorit sida av Harry Potter och dödsrelikerna, sedan tryckt på regelbundna 8,5 "x 11" tryckpapper med min skrivare för hemmabruk. Du kan använda ganska mycket något, men jag skulle rekommendera att inte skriva ut på vykort eller något för tung om ditt fall (som min) inte är helt platt på ryggen. Jag rekommenderar också skulle inte skära sidor ur dina favoritböcker som du kanske vill läsa igen någon dag ;) Min mans tryckta vi ut hans coola främmande ritning.

3. mod Podge. Jag använde glansigt som detta en http://amzn.com/B00178QQJ8 . Du kan också välja matte eller vad du föredrar! Om du väljer att använda någon glitter, skulle jag rekommendera glansigt. Annars kan inte glitter gnistra mycket. När jag gör detta igen, kommer jag förmodligen göra en matt på boksidan och glansigt på glitter. Jag vet att vissa människor gör Mod Podge hemmagjord, men jag har aldrig provat detta, så jag inte vet hur detta skulle gå!

4. penna/penna (ej avbildad)

5. mycket skarp x-acto kniv (eller liknande)

6. kartong eller plats matta för röran

7. sax

8. pensel (jag rekommenderar en skum typ pensel, men jag använde det jag redan hade)

9. Q-tips/bomull knoppar

10. handduk eller papper handduk (ej avbildad)

Tillval:

1. (extra fin) glitter i valfri färg

2. måla om du väljer att inte använda glitter, men vill en annan cologne kant

3. Cardstock (för att göra ett emblem som dödsrelikerna symbolen jag gjorde)

4. vattentät tätningsmassa

* Obs: design (men inte processen) för min Harry Potter fall inspirerades av denna på etsy: https://www.etsy.com/listing/185828435/handmade-re...

Tyvärr har hon tillåter inte dig att välja vilken sida du vill (och denna sida är min favorit del av boken). Plus, jag ville verkligen glitter på sidorna och emblem upp! Så gjorde jag mig själv. Henne ser super professionell, så om du inte känner för att göra det själv, jag är säker hon gärna att göra en för dig! Jag vet inte vilken process som hon använder för att göra hennes, men denna handledning är min metod :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY Cup Cake telefon fall

vill göra denna super söta telefon fall? Kolla tutorial här....

Tappraste krigare DIY gelé Kid telefon fall - Fimo polymerlera

Hej sötsaker! Jag är bara så i kärlek med #bravest #warriors och en av mina andra favorit karaktär är #Jelly #Kid. Jag hade så roligt att göra denna video. Vänligen som den video om gillade du det! Tack för att titta på och du "Prenumerera" på m...

DIY Glitter lim telefon fall!

Du behöver:1. tydliga fall2. vitt lim3. glitter pulver4. klistermärke för dekoreraSteg 1: Lätt att göra det!...

DIY paint sharpie telefon fall!

Målade jag det för min väns födelsedag som det lätt att göra!Utrustningen behöver klara fall, sharpie penna och dusch svamp.Så, jag vill dela denna video till er alla....

DIY Mod Podge

saker du behöver... Vitt limVattenCup/burkPenselhttps://www.youtube.com/watch?v=JncNCo7AuUoSteg 1:Blanda 2 delar vitt lim med 1 del vatten, och det är det!...

DIY telefon fall: geometriska print & dubbar! (LÄTT & BILLIGT)

Hi!!Idag vill jag ge dig denna coola DIY. Det är super enkelt och billigt, som alltid.Du behöver:-En klar/vit telefon fall (Sök på ebay)-Nagellack eller akrylfärg-Vissa dubbarKänn dig fri att skapa den design du: ändra färgen, formen... Denna handled...

DIY telefon fall!

Lätt att göra det!Du behöver:-Gamla fall / tydliga mål-Nagellack-Akrylfärg-Glitter-Mod Podge eller hemgjord Mod PodgeLåt oss börja göra genom att följa min video!Tack.....

Telefon fall diy

diy telefon fall.min telefon täcka hade pennan bläck markerar så om du vill dölja dem målade jag det med gamla torkade spik färg.till Nail polish remover i den torkade målar att öka sin volym....

DIY Hur man gör en Catbug telefon fall

Tappraste krigare Catbug! Catbug är två av mina favorit saker katter och nyckelpigor! När denna show kom ut var jag redo att dö. Detta diy kan göras i alla fall inte bara för din telefon mybe din tablet eller musik spelare. Jag hoppas du njuta av den...

DIY marmor telefon fall

någonsin sett ett riktigt söt telefon fall i butikerna, men det var för dyrt???Jo det brukar hända längre!Gör din egen!Detta marmor telefon fall är ett billigt och enkelt sätt att få en stor telefon fall, med objekt som varje flicka kommer att ha i h...

DIY telefon fall anpassning

jag är en helt konstnärliga person som älskar att ge allt en personlig touch, och jag är alltid rädd att jag har gjort fel val när får telefon fall, så jag vilja dekorera dem. Detta är i grunden hur för att dekorera en telefon fall för att passa din...

DIY anpassad telefon fall

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en anpassad telefon fall själv - för lite att inga pengar. Om du använder detta fall istället för en köpt en, då det kommer att vara återvinning eftersom ärendet inte kosta dig något och du använder ga...

DIY virka telefon fall

Hej vänner!Detta projekt är ett virka telefon fall jag gjorde nyligen till min telefon. Jag älskar virkning och och göra allting med virka.Har lite ledig tid?? Detta är en enkel virkning fall att prova. Jag har hållit designen enkel och elegant. Jag...

Återskapa telefon fall

Steg 1: Trött på en gammal ärende? Fick jag mycket trött på min gamla fall, så jag bestämde mig för att vara kreativ och bara låta mig göra jobbet.Steg 1: hitta några gamla fall du inte ville sinne utsmyckning. (var noga med att fråga en vuxen först...

Mod Podge komiska skor/sandaler

Mod Podge komiska skor!Varje par är olika och fantastiska!Jag blev inspirerad av några skor någon postat upp på min newsfeed på facebook, och tänkte jag skulle prova det själv. Efter mycket googla hittade jag flera anpassningar av denna design. Men v...

Mod Podge smycken

Steg 1: material Trä block pärlorBrun elastisk stringEn mängd tidskrifterMod PodgeSaxTändareSteg 2: Mätning av armbandet Ska du sträng pärlor tillsammans och vira den runt handleden att bekräfta det passar. I mitt fall använde jag 6 stort trä block p...

Rainbow knappen telefon fall

för att göra detta fantastiska DIY knappen telefon fall, du behöver:Rensa iPhone fall (eller ett klart fall som passar din telefon)Super Glu (eller någon form av stark permanent lim)Knappar i olika storlekar och färgerSealerBorste för sealerSteg 1: S...

Tryckte blommor eller blad telefon fall

Min mormor brukade trycka blommor när jag var liten. Det är ett förtjust sommar minne till mig, plocka Queen Anne's Lace vid kanten av sin friggebod. Jag har alltid haft en soft spot för denna blomma.Jag har lite av en kåda besatthet. Kåda, när helt...

Mod Podge att shiz!, en minne/shadow box av episka proportioner.

Yep, upptäckte jag mod podge, det är fantastiskt.Mitt första projekt var att göra en shadow box för min pojkvän från våra senaste campingtur.Jag ville bli av med trail kartan vi hade eftersom jag är en packrat och kasta inte något är det sentimentala...