DIY Nail dekalerom du är som mig (någon som inte är ambidextrous) då du förmodligen vet hur svårt det är att måla design på naglarna med din icke-dominanta hand. Det är redan tillräckligt svårt att måla din dominerande hand en heltäckande färg, än mindre en intrikat design. Det är därför jag vill ta tillfället i akt att dela denna enkla metod att få design på naglarna utan alla röran! Sedan den 4 juli är väldigt väldigt nära, beslöt jag att göra en design på det. Låt oss få rätt till det!
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY nail wraps

Eftersom det är halv semestervistelse, bestämde jag mig att måla mina naglar, eftersom jag inte får i skolan. Men är jag värst på målning mina egna naglar, så jag bestämde mig att göra vissa nail wraps istället. Okej, jag har inte gjort dem mycket pr...

Styckning DIY Vinyl dekaler för bilen med skrot Vinyl och Silhouette porträtt skärmaskin

Vi fick nyligen en silhuett porträtt skärmaskin som del av Instructables bygga nattprogram. Jag kunde inte vänta att se vad denna maskin kunde göra som artist på stencilen. Den goda nyheten är att detta är en fantastisk maskin! De dåliga nyheterna är...

DIY Nail huvud tabell

jag älskar användning av spik huvuden i inredning. I mitt sökande efter en spik huvudet trim tabell jag kom över flera bra alternativ, men bara kunde inte magen prislappen. Det är fantastiskt för mig att några av dessa tabeller kosta så mycket, när d...

DIY Nail Stickers

Steg 1: Saker du behöver en plastpåse nagellack av någon färg klar nagellack för top coat naglarna ett verktyg för designSteg 2: design med dina verktyg eller pensel skapa någon design du vänligenSteg 3: när den är helt torr noga skala det av och pla...

DIY frukt spik design

Hej killar! I dagens DIY nail art tutorial, kommer jag att visa dig en snabb sommaren guide till att skapa en massa olika frukter nail art designs. Du kan välja att bära en eller två av dem som accent naglar, eller du kan kombinera dem alla tillsamma...

DIY Nonchip nagellack

Hatar du att ha flisas nagellack? Vill du spendera massor av pengar på manikyr som varar tre dagar? Har du söta ögonskugga färg du vet du ska aldrig bära? Vi känner personligen hur dyrt det är att upprätthålla gorgeous, manikyrerade naglar. Att är va...

Hur tar man bort en Gel manikyr

Gel manikyr är i ropet dessa dagar. Gelish och Shellac varje erbjuda klienten långvarig, chip-gratis manikyr som lovar bo lägga flera veckor i taget! Min erfarenhet med gel manikyr var allvarligt en besvikelse.Sanningen om gel manikyr:Gel manikyr chi...

Ställa in en spik salong/studio hemma

Hej! Detta instructable kommer att berätta hur du kan ställa in din egen studio/nagelsalong hemma. BTW målat jag nyligen mina naglar... Här är en bild av dem... PLZ berätta för mig om du gillar eller ogillar dem i kommentarerna... De är rosa och glit...

Upcycled jul prydnad

Vad gör du med Tom toalettpapper rullar. Hummm... kasta bort dem? Nej du hantverk med dem... det finns många saker du kan göra med Tom toalettpapper rullar och jag är här för att visa dig en på min. När du är klar kommer ingen vet det kom från ditt b...

DIY geometriska Laptop/iPhone dekal

Att göra en egen dekal för din teknik behöver inte vara dyrt eller komplicerat.Du behöver egentligen bara 3 saker att slutföra detta projekt!Du kan också använda dessa instruktioner för att placera en handgjord dekal på någon yta. Jag rekommenderar d...

DIY Vintage blommig Nail Stickers

kan du måla några punkter på ett papper? Kan du trimma dina naglar? Om du svarat ja på båda dessa frågor, kan du också, ha ganska blommig naglar! Så ibland ser jag några riktigt coola spik konst på nätet och jag försöker göra det på mig själv och det...

DIY nailart utan verktyg! Nail Art Design - DIY projekt

Denna nail tutorial är perfekt för nybörjare, steg för steg och du kan enkelt göra det hemma! Så glöm nail art verktyg, ta några nagellack och låt oss DIY naglarna med dessa bedårande nail art designs. Ja, nagelkonst kan vara så lätt och enkelt!Nagel...

DIY söt pastell våren Nail Art

I detta DIY, kommer vi att gå igenom en söt pastell våren Nail Art design. Detta är bra för både nybörjare och avancerade spik konstnärer, så oroa dig inte!Steg 1: produkterDu behöver:4 olika färger av spik lack (färger och märken är upp till dig)Anv...

DIY smycken: Nail polska stänkte knappen Ring

minns The Carrie Diaries nagellack väska? Carrie fick så kreativ med nagellack för att försköna sin väska att det inspirerade mig att skapa en annan DIY fashion projekt med detta. Använda en ring base, stora knappen och min favorit nagellack visade d...

DIY papper nail wraps

Denna idé kom till mig ungefär ett år sedan. När jag första försökt det, trodde jag det var ganska galen och inte var säker på om det skulle fungera. Det blev bra, så jag har beslutat att dela teknik för min första instructable.Trots att vara gjorda...

DIY tidningen Nail Art

Hej! Jag lär dig hur man gör tidningen naglar! Det är super enkelt och super kul! Perfekt för de som vill börja göra nailart! Nu låt oss gå!Vad du behöver:En tidning (för att förstora)En flaska med ljus nagellack - (vit, beige, silver, rosa... Du väl...

DIY Angry Bird Nail Art med Sharpie markörer

Detta är en söt och lätt Angry Bird nail art handledning som tar mycket lite skicklighet. Jag gjorde dessa på min 9-åriga dotter. Hon har uppenbarligen mycket små naglar så det var verkligen svårt att göra detta på hennes naglar men det är fortfarand...

DIY Emoji Nail Art

Emoji naglar är roliga, trendiga, söt och moderiktiga. Även om mönster kan tyckas utmanande, består de huvudsakligen av en-stroke streck och punkter, vilket gör denna design lätt att följa längs med.Du behöver gul, svart, vit, röd, blå och rosa nagel...

Nail kudde version DIY

om du suger med en hammare på detta är gadgeten för dig. Bara hacka en musmatta... Inga mer svullna tummen och säker nog för mig att använda. Perfekt för hemmafru också.!.Steg 1: Ändra en gammal musmatta Ta du gamla musmatta och skär en rektangel ca...