DIY nail wrapsEftersom det är halv semestervistelse, bestämde jag mig att måla mina naglar, eftersom jag inte får i skolan. Men är jag värst på målning mina egna naglar, så jag bestämde mig att göra vissa nail wraps istället. Okej, jag har inte gjort dem mycket prydligt, men de är bättre än att göra mönster direkt på mina naglar! Här är hur man gör dem :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY papper nail wraps

Denna idé kom till mig ungefär ett år sedan. När jag första försökt det, trodde jag det var ganska galen och inte var säker på om det skulle fungera. Det blev bra, så jag har beslutat att dela teknik för min första instructable.Trots att vara gjorda...

Hur till applicera Jamberry Nail Wraps

Jamberry Nail Wraps är ett roligt sätt för att uttrycka dig genom nail art som aldrig förr! De håller mycket längre än nagellack, och kommer inte chip! Så låt oss komma igång tillämpa några vackra "Jamicures!"Steg 1: Saker du behöver -nail wrap-...

Hur tar man bort Jamberry Nail Wraps

i min senaste kompatibel visade jag hur att tillämpa Jamberry spik sköldar. I den här, kommer jag att visa hur att ta bort dem!Steg 1: Saker du behöver -nagellacksborttagare / aceton / gnugga alkohol-bomullspinne / pad / bollEller-alkohol torkaSteg 2...

Primark Nail Wraps: Hur de skall tillämpa

en mycket enkel video om hur man ansöker nail wraps!...

DIY Bun Wraps

Lär dig hur man gör dessa ganska DIY hår Bun Wraps med Annelise och Julia. Du ska sporting sötaste bun i stan! Detta är lätt att sätta ihop och skulle vara ett fantastiskt hantverk för barn part eller spela datum. Happy pyssel!För båda stilarna behöv...

DIY Nail dekaler

om du är som mig (någon som inte är ambidextrous) då du förmodligen vet hur svårt det är att måla design på naglarna med din icke-dominanta hand. Det är redan tillräckligt svårt att måla din dominerande hand en heltäckande färg, än mindre en intrikat...

DIY Wire Wrapped ädelsten Ring

För några veckor sedan min bästa vän gav mig en massa överblivna pärlor och stenar, ja... för mig var de skatter! Bland alla pärlor och stenar fångade dessa 2 ovala ädelstenar mina ögon. Jag var tvungen att använda dem för att göra något trevligt......

DIY-Cord Wrap

Idag vill jag visa dig hur man gör en sladd wrap i under 1 minut.Du behöver:-en bit trä-en sträng (.. .instead av strängen, kan du använda en gummisnodd...)-en trä borr-min video Sladden Wrap :-DDet är ganska enkelt!...

DIY: Wire Wrapped Dragonfly

En gång jag såg denna tråd förpackade trollslända på Pinterest. Jag kan inte vänta med att göra denna enkla men läckra tråd förpackade trollslända själv. Det är super lätt och roligt att följa!Steg 1:1 MM koppar trådTräpärlorTång setSteg 2: Gör kropp...

DIY Nail huvud tabell

jag älskar användning av spik huvuden i inredning. I mitt sökande efter en spik huvudet trim tabell jag kom över flera bra alternativ, men bara kunde inte magen prislappen. Det är fantastiskt för mig att några av dessa tabeller kosta så mycket, när d...

DIY Nail Stickers

Steg 1: Saker du behöver en plastpåse nagellack av någon färg klar nagellack för top coat naglarna ett verktyg för designSteg 2: design med dina verktyg eller pensel skapa någon design du vänligenSteg 3: när den är helt torr noga skala det av och pla...

DIY frukt spik design

Hej killar! I dagens DIY nail art tutorial, kommer jag att visa dig en snabb sommaren guide till att skapa en massa olika frukter nail art designs. Du kan välja att bära en eller två av dem som accent naglar, eller du kan kombinera dem alla tillsamma...

DIY Nonchip nagellack

Hatar du att ha flisas nagellack? Vill du spendera massor av pengar på manikyr som varar tre dagar? Har du söta ögonskugga färg du vet du ska aldrig bära? Vi känner personligen hur dyrt det är att upprätthålla gorgeous, manikyrerade naglar. Att är va...

DIY läder Wrapped Bar

jag nyligen fick pendlare cykling bugg och började pendling på 10 mil tur och retur (natursköna vägen) medan i skolan i Nashville. Om allt jag såg på Internet jag ville på min cykel och sedan började arbeta på att hitta DIY för dem gjorde jag en list...

DIY Vintage blommig Nail Stickers

kan du måla några punkter på ett papper? Kan du trimma dina naglar? Om du svarat ja på båda dessa frågor, kan du också, ha ganska blommig naglar! Så ibland ser jag några riktigt coola spik konst på nätet och jag försöker göra det på mig själv och det...

DIY Wrap kjol

Jag laddade upp en ny video till min YouTube-kanal för några dagar sedan, om du inte har tecknat är det ett bra sätt att se nya filmer jag lägger ut varje vecka. Förra sommaren wrap dessa kjolar var överallt, varierar i pris från $15-$50,00. Att vara...

DIY Wrap klänning + hur man sy ärm

Redo att börja en kreativ hobby i sommar? Låt mig vara din virtuella lärare och visa dig hur man gör en DIY wrap dress och hur man syr ärmar!. Peace & Love dockor!Handla tyger på Jo-Ann genom att klicka här: http://bit.ly/1Gks1XLHandla rött Matt tyg...

Gift Wrap DIY

om du vill göra egna gåva wrap i år, eller bara lägga till en touch av fantasier till din gåva, stenciler kan vara en stor hjälp för att uppnå ditt mål. Och allt är möjligt med Tom stencil mallar till ditt förfogande. Följ dessa steg för att skapa di...

DIY nailart utan verktyg! Nail Art Design - DIY projekt

Denna nail tutorial är perfekt för nybörjare, steg för steg och du kan enkelt göra det hemma! Så glöm nail art verktyg, ta några nagellack och låt oss DIY naglarna med dessa bedårande nail art designs. Ja, nagelkonst kan vara så lätt och enkelt!Nagel...