DIY naken kaffe Portafiltretskapa/gör en naken Portafiltret är mycket enkelt med hjälp av en hål såg. Här hur jag gjorde min.

Verktyg används:
-50mm holesaw
-Drill
-Dremel och slipning av sten eller sand papper

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY akvarell kaffe muggar

Här kommer du lära dig hur man gör dessa härliga kaffemuggar! Stor som en gåva eller varför inte en behandling för dig själv? :)Objektet krävs:NagellackBehållare (Använd en gammal plastbehållare synder kommer att färgas av nagellack!)PapperGrill pinn...

DIY farinsocker + kaffe Body Scrub

dag ska jag visa dig hur du gör din egen lyxiga kropp skrubba hemma! Det är billigt att göra, kul och känns fantastiskt :) Jag visar i min instructable hur jag gjorde en sats och några in en gåva på flaska. NJUT!Steg 1: Samla ingredienser och verktyg...

DIY standardtabeller kaffe

Varning: Använd med försiktighet! Elektriska verktyg som används i konstruktionen av soffbordet.Material som behövs:1 ark av Plywood: (48 "X 24")1 pall: (42 "X 42")Verktyg:#305 rostfritt 3 tum x 10 skruvarElektrisk sågBorrmaskin med va...

DIY kaffe filtrerar

Idag ska jag visa dig hur man gör ett kaffefilter med hushållspapper, servett eller vävnad.Alla vet detta problem. Du vill dricka kaffe men du har inga mer kaffefilter... Vad göra?I denna video DIY kaffe Filter på Youtube jag visa dig hur du kan snab...

DIY kaffe prydnad!

Hej alla! Jag hoppas detta ger lite semester hurra till ditt träd! Jag älskar kaffe och jag älskar DIY, så jag satte två tillsammans. Läs vidare för instruktioner eller titta på min video till en visuell.Min man var snäll nog att skapa oss en gratis...

DIY kaffe skörd

växa, rostbiff och brygger eget kaffe!Steg 1: Hitta en lämplig kaffe växt Detta är kaffe växten jag köpte för $30 på eBay för några år sedan. Kaffe 'växter' faktiskt små kaffe träd och kommer att få ganska stora över deras livslängd. Mine var ungefär...

DIY kaffe tvål för bristningar

som ni vet att jag tycker om att göra tvålarNär jag såg ett recept för mjölk kaffe tvål att behov getter mjölk tvål bas, jag visste att jag var tvungen att ändra detta recept så du kan göra tvål utan att gå till snabbköpetKaffe är bra för tynar bort...

DIY hemgjord bärbara Arduino kaffe-och dalbana med temperatur indikator LED

Många saker hända bara genom att dricka kaffe. Big business framgångsrika idéer kommer medan människor chattar med kaffe. Jag älskar att ha kaffe speciellt när jag är på kontoret. Jag är ganska säker på att alla där ute älskar kaffe. Men när jag gör...

DIY-musikaliska Instrument med kaffe omrörare

Hej idag Im kommer för att göra en återanvändbar sak ur kaffe omrörare är det mycket lättSteg 1: Vad behöver du 4 kaffe omrörare, en sax, lim jag har lim så jag använder tejp men jag rekommenderar att använda gkueSteg 2: Steg 1 Skär alla kaffe omröra...

Billiga DIY kaffe Kafferostningsföretagen

Hej killar,Detta är en kort handledning om hur du ändrar en popcorn maker för att rosta kaffe. Allt du behöver ären popcorn maker som använder varmluft; Jag köpte en Severin 3751 som fungerar braen bit av koppar;rå, gröna orostat kaffe; Jag köpte den...

DIY kaffe Filter hänge ljus

detta eleganta ruggig hänge ljus är enkel och billig att göra med ett mycket tillfredsställande resultat....

DIY mandel och kaffe kroppspeeling

Hej alla! Jag ville dela en uppdaterad version av min sugar scrub! Om du gillade den första en, kommer du att älska den här! Jag älskar att använda detta hela min kropp och speciellt mina ben som shave gel. Det finns en massa olja i detta, så det mju...

Att göra en bottenlös Portafiltret

inspirerad av asc2 frågar om min hemlagade tamper instructable om min bottenlösa Portafiltret var ett DIY projekt jag tog en extra Portafiltret och på väg till techshop att se om jag kunde framgångsrikt lop botten. Detta är ett ganska enkelt projekt...

DIY sammansatta Gin

Jag är ett stort fan av gin.Smak av gin är svårt att fästa. Gin är en tall som täcks av snö. Det är lukten av solskenet på en springtime äng. Det är resinous, blommig, komplexa och allt förpackat i en awesome klar vätska. Jag ska ha det i bubblig ton...

Kraftavkännande kaffe tamperen

Om du gillar mitt projekt Vänligen rösta för det i 3D-utskrifter tävling! (längst upp till höger på denna sida) Tack!Med lite kaffe mark iaktta jag vissa svårigheter att hitta balansen när förpackning kaffepulver i Portafiltret:När det är packad, mas...

Hemgjord moderna DIY koppar kaffebryggare

detta är det första avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som kommer att innehålla olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Kopparrör hälla över enheten hålls tillsammans med epoxi, så soldatlivet utrustning och kompetens inte krävs. Eft...

Hemgjord moderna DIY Pipe kaffebryggare

detta är det andra avsnittet av vår "CoffeeScapes"-serie som har olika sätt att göra de saker som gör vårt kaffe. Denna Häll över kaffemaskin är tillverkad av en kort bit av 2 x 6, några 3/8" diameter järnrör och en glastratt.Steg 1: Levera...

Mini projekt #2: DIY vaselin & bomullstuss brand förrätter

Hej Instructables gemenskapen,här är nummer två av veckans Mini projekt. Återigen är det en ganska enkel och snabb DIY projekt: vaselin & bomullstuss brand förrätter i en vattentät behållare. Jag vet att de flesta av er har förmodligen sett dessa någ...

Kaffe collector

kaféer och restauranger kan lagra deras kaffesump så komposten kan göras av den.Detta kaffe samlare har utformats för att förhindra mögel på (våt) kaffesump.Restaurangens personal kan tömma innehållet i deras Portafiltret i denna ruta eller de kan fy...