DIY Paracord armband med en magnetisk spänneIbland är det skönt att ha ett paracord armband med en buckel som är smal å ena sidan och mycket snabb och tyst att öppna å den andra. Du kan till exempel lagra mer paracord än med en normal buckel.

Här kommer jag visa dig ett enkelt sätt att bygga en liten magnetiska buckel inom några minuter.

Först behöver du några leveranser:

  • Paracord! En bit som passar runt handleden (svart) och några sladd för stygnen (kamouflage).
  • Två magneter. Jag använde magneter från en geomag uppsättning. Du kan också använda Neodym-magneter, men jag hade inte dem tillgängliga.

För det andra behöver du en några verktyg:

  • en lättare att bränna ändarna
  • en penna för att sträcka ut i ändarna av paracord
  • ett par tång
  • en kniv (du kan använda varje kniv, men jag gillar min Mercator ;)...)
  • sax
  • en platt yta det does't brännskadan
Se Steg
Relaterade Ämnen

Paracord armband med Monkey Fist knappen

jag såg paracord armband av Stormdrane ett par månader sedan, och var tvungen att göra vissa; en natt, medan insomniacking, jag blev inspirerad och hade en uppenbarelse: Varför inte göra ett paracord armband, med ett Monkey fist och loop som en nedlä...

Unika paracord armband med träpärlor

"varit runt om i världen två gånger, pratade med alla en gång, finns det inte något jag inte kan göra, inte för höga himlen ingen havet för grovt. Lärt en hel del lärdomar i mitt liv. Aldrig skjuta en stor kaliber man med en liten kaliber kula. Någon...

Paracord armband med magnetiska SNAP!

Hej alla detta är en ny paracord armband som jag kom med. Den har en magnetisk kick att hålla armband på.proffs-snabba att ta av och pånackdelar-kan ramla av iblandanteckningar-om jag gör det igen kommer jag att använda krympslang i stället för tejp...

Paracord armband med Survival Kit: Designa ditt på akut bugg ut armband utrustad med en första hjälpen-kit, ved för att tändas, fiske förnödenheter, verktyg, kompass, kniv och mycket mer.

Ett survival kit armband är en bärbar band av Paracord (550lb) med ditt egna val av överlevnad redskap vävt in i eller är knutna till bandet. Bär den på din handled/fotled eller anpassad göra dem att lägga till en Bug-out-väska eller nyckelring.Varfö...

Paracord armband med integrerad fisk ben redskap slips

när jag fick min prispaket från stora utomhus tävling jag var oerhört glada. Två saker fångade direkt min blick; Paracord och fiskben redskap band. Jag fick omedelbart att arbeta på ett paracord armband, men halvvägs genom jag fick en idé; "Varför in...

Paracord armband med Skosnöre

för detta instuctable jag kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband av Skosnöre detta kan vara lätt och kan vara lite svårt. Men oroa dig inte det ska vara enkelt.Steg 1: Få det igång Bara wrap spets runt handleden två gånger, sedan knyt e...

MYCKET enkel Paracord armband med dubbel Fishermans Knut

här är en mycket enkel armband du kan binda. Det kräver inte någon vävning, bara en dubbel fisherman's knut. Den innehåller också ca 5 fot av-kabel, men du använda förmodligen mer.Snälla rösta på mig i den Paracord tävling!Steg 1: Dubbel Fisherman's...

[DIY] PEARL armband * med tutorials

[DIY] PEARL ARMBANDHej! Min käraMin nya peoject är ett armband från PearlsJag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUH... (prenumerera mig)Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?... (Lägg till mig)Instagram: https://...

Två färgade Paracord armband med spänne

detta är ett roligt och enkelt sätt att göra 2 färgade para sladd armbandjag jag fik den här idén nätet efter att jag såg para sladd awesome funktioner för sin lilla storlek.Om du tittar på människan vs Wild kommer du att se att Bear Grylls bär dessa...

Hur man gör en enda färg överlevnads armband/paracord armband med spänne

Under hela denna tutorial kommer jag att visa dig hur man gör den enda färg Baby Cobra överlevnads armband. Vad betyder det! Bra på min hemsida över på www.ParaVival.com är det vår version av Salomons standard bar stil överlevnads armband.För häftigt...

Paracord armband med spänne för frikoppling sida... EASY

Paracord Bracelets are one of the coolest things on the planet. Paracord kommer i hundratals färger/mönster, har tusentals användningsområden, och leveranser och oändlig mängd kul för dem som vet hur man gör dem! Vet inte hur man gör dem ännu? Du har...

Misslyckade försök - stege Rack Paracord armband med ved för att tändas och fiske kit.

Detta är den färdiga armbandet.Jag tydligen spetsad låsbeslaget fel och storlek inte på den ordentligt. Jag hade min jigg in för cirka 9,25 inches (min handled är det 8,5) och det slutade med att vara ytterst knapp på den minsta delen av min handled....

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...

Super lätt Paracord armband

HejSÅ jag ville göra min första någonsin paracord armband & det var inte super lätt, jag har aldrig gjort något liknande förut eller någon form av rep arbete & tillbringade många timmar titta på videor & läsa instructables. Det fanns så många...

Fishtail Paracord armband

Hur man gör en Fishtail Paracord armband med bilder. Du behöver ca 10 fot av paracord, och ett Paracord spänne. Du behöver också en lättare och en sax. Detta kommer att ta 10 till 15 minuter när du har din försörjning.Steg 1: Fishtail Paracord armban...

Lätt två färg Paracord armband

dag ska jag visa dig hur man gör ett paracord armband med en knut för ett spänneSteg 1: Levererar du behöver Behöver du två 5 ft bitar av paracord, sax, en lättare och vissa pincett.(Obs: du behöver också en viss längd på paracord beroende på din han...

Överlevnads armband med lina

jag först såg dessa armband här på instructables och tänkte att de var helt awesome - så jag beslutat att göra en själv. Den första jag försökte göra var Paracord armband med ett spänne för frikoppling sida. Men det blev aldrig rätt längd så jag gjor...

Att göra en Bi-Tone Paracord armband

följande är några enkla instruktioner om hur du skapar ett paracord armband med antingen en eller två olika färger av sladd. Dessa armband är slitna för mode och också tjäna ett syfte i outdoor-branschen. När armbandet är demonterad, du kan använda g...

Brett Paracord armband

detta är min första instructable och jag hoppas du njuta av den.Jag kommer att visa dig hur jag gjorde ett brett paracord armband med en sida release spänne. Detta är också en bra plan för en krage för du hund.Steg 1: Välj dina färgerFörsta steget är...