DIY Paracord multiverktyget bälte hängareHej stötarna! Idag, Visa ill er hur man gör detta riktigt cool projekt! BTW, detta är min första instructable.

Kan börja!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett Paracord Rescue bälte

detta är min första Instructable och jag skulle uppskatta dina röster i Paracord Contest!Jag kommer att visa dig hur du skapar ett Paracord Rescue bälte. Medan armband kan vara användbara innehåller de helt enkelt inte tillräckligt sladd för en verkl...

Paracord vandring bälte

jag njuta av vandring och att vara i naturen men jag hatar att ha klämma in min fickorna fulla av de saker som jag gillar att ha enkel tillgång till samtidigt ut på lederna. Jag skapade detta enkla system för snabbt fästa och släppa mina favortie ver...

Behöver ännu mer sko utrymme? Använd en bälte hängare

Jag använde en bälte hängare som jag hängde från en fiske tråd att organisera 6 par Sommarskor.För vissa använder jag 3 M kardborrband remsor.Denna idé spara mig en massa utrymme så jag ville dela den med dig....

DIY bälte hängare

Super lätt och enkel och tar ca 10 minuter!Jag hittade en liknande idé på Pinterest, men hade inte material att göra på det sättet, så jag improviserade med vad jag hade och detta är hur jag gjorde det, sparar utrymme och gör bälten lättillgängligMat...

DIY Bride Guide: Brudtärna hängare

Hej! Jag är Maverick12 och jag är en DIY brud.Jag ser dessa bedårande bilder med hängare som har alla tärnor namn skrivet på dem. Jag hade inte tid att beställa några i, så jag bestämde mig att göra dem.Steg 1: leveranser Här är de varor du behöver.G...

DIY I2C LCD-Display med ingångar

Den typiska parallella LCD används med en Arduino (16 x 2 eller 20 x 4) har 16 stift. Endast 6 I/O pins krävs på Arduino, men tänk om du kunde få det ner till två I/O stift, och har fortfarande de stift som är tillgänglig för andra enheter?I2C gränss...

DIY lätt Verktygsbälte

Här är en lätt sätta upp till skapa en stor diy toolbelt ur skrotar runt huset.Steg 1: leveranserHär är vad jag använde för att skapa min DIY VerktygsbältePar gamla jeansskrot tygsaxsymaskinSteg 2: Skär Material Jag började genom att skära materialet...

Paracord Prussik bälte

detta är hur man gör ett justerbart bälte av paracord (andra rep fungerar också, men du inte vill riktigt tjocka rep..) med en Prussik Knut som spännet.En liten definition:En Prussik Knut är knuten till en annan större rep och kan skjutas upp och ner...

Slips/bälte hängare

år min band och bälten har varit en enda röra i garderoben. Looping band över dukar hangers gör det svårt att hålla saker organiserade och mitt bälte bara landa var som helst.Titta online och i butik, jag kunde inte hitta en rack eller arrangör jag v...

Paracord våtdräkt hängare

våtdräkt axlar börjar visa några slitage! Dags för en uppgradering!Steg 1: Verktyg krävs Skruv pistol/borr, hand såg, ljusare, sax eller något att skära paracord & något spetsiga för att driva paracord genom hålen.Steg 2: material Ganska enkel lista...

DIY Paracord FID (Permalok-liknande nålar)

Denna handledning visar hur du gör din egen paracord fid för under en dollar och med minimal ansträngning. Jag bestämde mig för att prova min hand på att göra min egen paracord fid (Permalok "som" nålar). Jag tittade på två olika metoder, en av...

DIY Paracord armband med en magnetisk spänne

Ibland är det skönt att ha ett paracord armband med en buckel som är smal å ena sidan och mycket snabb och tyst att öppna å den andra. Du kan till exempel lagra mer paracord än med en normal buckel.Här kommer jag visa dig ett enkelt sätt att bygga en...

DIY Paracord killar

kan du lägga dem på nästan vad som helst! Plånböcker, nyckelringar, blixtlås eller även ryggsäckar! Jag älskar att göra dem och hoppas att ni uppskattar vilket gör dem också.Steg 1: leveranser Red Paracord ben och head12 inchesSvart paracord kropp oc...

DIY mycket anpassningsbar bälte kvarn

Detta instructable är ment för personer med erfarenhet inom teknik.Vi använde följande maskiner för att göra våra bälte kvarn:SvetsmaskinLaserskärare (trä hjulet och remskiva)FräsmaskinBälte sågSvarvVinkelslipDet är också möjligt att bygga bälte kvar...

Mini projektet #3: DIY Paracord Dispenser

Hej Instructables gemenskapen,på dag tre av veckans Mini projekt visar jag du lite liv hacka för att organisera din paracord använder du inte spolar.Jag använder denna metod oftast för att ordna bitar av paracord av några meter/varv längden som är kv...

Enkla bälte hängare

jag tag sedan jag kom med ett mycket enkelt sätt att hänga ett bälte. Jag hade nyligen att göra en ny, så jag tänkte jag skulle dokumentera och dela processen. Njuta av.Steg 1: Objekt krävs Behöver du följande:-Liten platt huvud skruvmejsel-Split rin...

DIY uppvärmd bälte

Jag har länge velat göra ett litet och bekvämt, diskret värmekälla som kan använda både hemma och på bussen eller på kontoret. Det bör vara styrd från någon källa av energi, förbrukar väldigt lite ström och lång sikt på batterier. Den bör ha värme fö...

DIY LM386 gitarrförstärkare (bergsprängare)

Detta är en full slutsteg som du kan göra iPhone dockningsstation gitarrförstärkare eller litet ljudsystemvara kreativ make awesome höljen för projektetJag gjorde denna täcka av en Toyotamotorolja kanSteg 1: Delar som du kommer för att behöva:LM3861u...

Ultimate Survivor Paracord bälte med akut Pack spänne (Under $20)

Paracord bältet. Vad en sublim pjäs av utrustning, men hur dyrt att köpa. Inte nu längre! I detta instructable, jag ska visa dig inte bara hur hand-göra ett paracord bälte, men hur man gör en överlevnad pack spänne från en Altoids Smalls tin och husg...