DIY primitiva keramik bränning



Keramik i dag är alla omkring dig. Skålar och tallrikar som mat serveras på insidan av elektronik som jag skriver med och du läser på toaletter där innehållet i dem skålar och tallrikar returneras. Men har du någonsin tänkt på var de kom ifrån? De flesta keramiska du äger förmodligen gjordes automatiskt av maskiner och eldas i El eller gas ugnar, men dessa är allra senaste innovationer som har bara funnits i ett par hundra år eller så. Mänskligheten har tillverkat keramik för tiotusentals år med hjälp av enkla trä bränder, och idag, jag kommer att visa dig hur man gör just detta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Min mysiga DIY flanell skjorta klänning Refashion

När jag känner mig krasslig det är inget som jag gillar bättre än snuggling i min mysiga DIY flanell skjorta klänning refashion och slappar i sängen med en kopp te och en bra bok eller tre.Ta ett par flanell skjortor och piska upp din egen sköna gosi...

DIY Skater kjol klänning

titta på video (youtube > missalexi > diy skater kjol klänning)...

DIY Installation PIVOT spänning stabilisator och grundstötning kablar i bilen

Idag har jag ska visa dig hur du DIY Installation PIVOT spänning stabilisator och jordning kablar i Toyota Vios.Jag köpte 2 träffar, bil spänning stabilisator, Pivot Raizin VS-1 för RM145 och jordad kabel HKS Mega tjocka 8GA 5-punkt för RM65. Baserat...

DIY hög spänning sonden för digitala multimetrar

jag var i ett behov av en hög spänning sond för min multimetrar att kontrollera olika kondensator banker och hög spänning DC laddning kretsar. Efter kontroll för professionella, insåg jag att jag kunde göra en från vissa reservdelar från mitt labb.Al...

DIY kjol till klänning Refashion

varje gång då jag ska slå en enorm våg av kreativa safter. Kanske är jag manisk. Eller bara Add förmodligen både... Hur som helst, jag träffade en av dessa ökningar i mitten av förra veckan och har haft ganska lite kul hänge sig åt min listig sida. J...

Måste ha: DIY Chic tub klänning

intensifiera chic med denna lätt blåsigt tub klänning....

DIY Dalek Armor klänning

Kanalisera din inre onda robot och hantverk själv en awesome Dalek Armor klänning! Det ska se bra ut med lätta upp Dalek hjälm, alltför:Jag använde:Svart klänning från Goodwill. Jag föreslår att du använder en klänning i medelkraftig, mörka färgade m...

DIY enkel Cabriolet klänning

Vill du göra en klänning som kan bäras 12 + sätt men är egentligen bara en klänning? :) Tja, nu kan du med lätt-att-göra konvertibla klänningen! Om du har redan perfekt cirkel kjolen, läggs denna klänning bara två ytterligare (långa) remmar till kjol...

DIY Morticia Addams klänning för Halloween!

Hey guys, här är hur du gör din egen Morticia Addams (familjen Addams) klänning!Hoppas ni gillar det!...

DIY 57mm Automotive spänning mätare

jag har letat på att plocka upp en automotive spänning mätare för min bil som jag hade nyligen ett batteri som går död på mig. Jag kunde inte hitta en på http://www.thingiverse.com/ så jag bestämde mig att göra en upp mig själv i Sketchup.Steg 1: Mat...

DIY: Primitiver Sign

min bror fick min mamma en av dessa tecken på JCPenny en en annan en på kohl's de kostar honom 50$ varje och jag trodde jag kunde göra en som skulle ha mer sentimentalt värde eftersom jag hade it Ii gjorde detta ut allt av skrot trä jag hittade i mit...

DIY T-Shirt klänning

T-Shirt klänningar är bra för lata! Du kan förvandla stora tröjor till en söt outfit, bära dem med över knä stövlar och en tröja eller min personliga favorit, stjäla din partners favorit t-shirt och göra den din egen! :)Steg 1:Titta här!...

DIY tyll klänning

PRENUMERERA PÅ MIN KANALhttp://www.youtube.com/subscription_center?add_use...Denna vecka är Project Runway utmaning var om att skapa en alternativ bröllopsklänning. Amanda var minfavorit så kommer definitivt DIY hennes klänning under de kommande veck...

DIY Rainbow tröja klänning + DIY beskurna byxor inspirerad av Rihanna

Neon grön afrikansk Print tröja klänningPaixão Fortes http://bit.ly/1RLxPwfTyg från http://www.budgetstoffen.nlKöpa den DIY sexig svart klänning Tutorial här: http://bit.ly/20osNN1Kolla också in dessa tutorialsDIY Rainbow tyg https://www.youtube.com/...

Klänning - konvertibla bröllop stil - av diyheart.com

Enkel och prisvärd DIY bröllop klänning som kan konvertera till olika stilar!Steg 1:Fastställa din 3,5 meter av satin tyg (45" bredd) för kapning. Om du vill ha en fylligare klänning, använda 60" bredd tyget med samma instruktionerna.Mät från di...

DIY godis klänning (heliga musikaliska B@man)

Tja Hej! Vill du vara söt söt och ljusa onda apple i en rosa klädda man öga? Eller bara vill göra en färgglad (halloween) klänning? Sedan sluta här och låt mig berätta hur jag gjorde min ;-)-Detta är min första DIY också, jag gjorde klänningen och se...

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY Emergency Power Bank med AA batterier och USB-DC-spänning Step-up Boost modulEtt AA-batteri är en standard storlek enda cell batteri-cylindriska torr. AA batterier är vanliga i bärbara elektroniska enheter. Ett AA-batteri består av en Elektrokemi...

DIY trä Emergency Power Bank av TP4056 Li-Ion laddning och USB-DC-spänning Step-up Boost modul

DIY trä Nödkraftssystem Bank av TP4056 Li-Ion laddning och USB-DC spänning Step-up Boost modulen mycket billigt ca 10 USD för 3 modude (+ Protector batterier modul), trä låda DIY, 2 celler laptop 18650 och mer bas verktyg, få tid söndag, kan du göra...

DIY nuvarande spänning controller MOT spänning controller variac reostat

vill inte prova denna AT hem eller med försiktighet.Rent vatten eller destillerat vatten har ingen lösta mineraler eller salter vilket resulterar i dålig elektronöverföring. När ren eller destillerat vatten kontaktar mänsklig hud, späds mineraler och...