DIY: pulserande Backless långklänning med SlitDIY en pulserande backless maxi klänning med slit

Vad du behöver:

1 gården av tunt

2 1/2 varv av tyg (stretch)

Pins

Drapering tejp

Sharpie

Klä formen

Symaskin

Sax

Linjaler (raka och böjda)

Krita

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY V hals långklänning med Split

Leveranser:3.5-4 varv av sticka tygtyg saxwomen's t-shirt i din storlekmatchande trådlinjalerna1/2" elastiskDenna handledning är för en flyaway främre split maxi klänning utarbetats till dina mått och med en kvinnlig tshirt för livstycket mönster bit...

DIY Power Bank för Smatphone med USB-DC 0.9V till 5V spänning Step-up Boost modul

DIY Power Bank för Smatphone med USB-DC 0.9V till 5V spänning Step-up Boost modul ochTP4056 1A Li-Ion batteri laddning modul, leksak, celler laptop 18650 och några tid semester, gör det mycket enkelt och trevligt arbete och billigt, kan du försöka gö...

DIY långklänning

Hej killar, i dagens video video jag ll Visa dig hur man gör en långklänning från en befintlig klänning eller linne. Du behöver några jersy tyg, och du måste se till att sträckan av tyget går från sida till sida. Det behöver sträcka runt din kropp, i...

1 MIN TUTORIAL | Lätt DIY läder övergripande klänning

för mer DIY handledning besök http://www.pinkchocolatebreak.comJag har krossning på läder overaller och efter att hitta rätt faux läder (som var billiga) var jag ihop med rätt material att skapa min DIY läder övergripande klänning. Byxorna är ganska...

♥ DIY nr sy MAXI klänning på 5 minuter

I denna snabba och enkla handledning Visa jag dig hur du skapar en vacker långklänning i ett par minuter. Njut av :)Följ min Youtube-kanal för snabb och enkel DIY < 3https://www.youtube.com/Channel/UC5dmQNUSfkY1wLNgXkI_pbA...

Snygg sommarklänning med en t-shirt för mönstret

jag har varit välsignad för att ha min son och dotter i lag besöker mig denna vecka. Min svärdotter, att vara ganska girly tjej och trendigt känslig, var klädd i en mycket bedårande designer t-shirt hon köpt. Efter att titta på enkelheten i designen...

Refashioned långklänning

Från en gammal tank topp till en ny-till-du långklänning!Steg 1: Samla ditt materialMaterial:Linne i Sticka jersey tyg (med liknande sträcka till kjolen så de två tygerna fungerar bra tillsammans)1,5 varv av Sticka jersey tyg (2 varv om du är mycket...

TARDIS klänning med en hatt

min Tardis klänning med en hatt. Du kan se mer info på min blogg: http://elfka.pl/?p=6074Steg 1: Inspiration För läkare som fans det finns egentligen ingenting att förklara, men för alla andra kommer jag inom kort förklara vad Tardis är och varför i...

Flickorna bomullsklänning med Shirring & volanger - handledning

hur man syr en flickor bomull sommarklänning, med shirring, volanger och ric rac trim.Samla dina leveranser, jag använde en och en halv gård 45" brett bomullstyg - pre tvättade och strukna (1,5 m x115cm brett tyg), elastisk tråd, normal tråd och att...

DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera

DIY kameran Array 1: Computational fotografering Primer.DIY kameran Array 2: Datoriserad omfokusering med bara en kamera.Du behöver inte registrera dig för att ladda ner PDF-filen eftersom jag har gjort dem tillgängliga här och här.Detta Instructable...

1 MIN TUTORIAL | Lätt DIY täcka upp Strandklänning

om du kommer till stranden denna sommaren göra säker du täcka i stil. Utan att behöva se ut som en tant gumman när kan du skapa din egen snygg DIY täcka upp Strandklänning. Jag använde en lacy flowy stretchigt tyg som hjälper du svalka dig under de v...

Perfekt klänning med Tank

Hi det! Jag är aska och jag ska visa dig hur du gör din perfekt passform klänning med din favorit linne! I min guide kommer jag att synålar ser som min symaskin bröt när jag började detta projekt :(men det är ok!Steg 1: Använda din linne som ditt mön...

Hur man mäter växelspänning med Multimeter

De som är nybörjare i elektronik, denna fråga ofta kommer i deras sinne: "Hur ska jag använda en multimeter?"Tja, har vi något för dig.Vi har startat video tutorial-serien om "Hur du använder multimeter" i vår kanal "Att vara inge...

DIY Maxi kjol till klänning

jag thrifted denna knapp-fram, halvlång kjol ett tag sedan, och verkligen gillade bär den upp högt under mina armar och bältade som en klänning. Men var detta strapless-- och inte den mest bekväma! Med några enkla förändringar, och jag förändrat kjol...

DIY Hand-borrare spole slingrande maskin med Digital räknare

när jag byggde prototyper av min uppfinning (A nr friktion cykel ljus Generator) innan massan tillverkning, jag måste testa olika typer av spolen att passa produkten, så jag gjorde denna spole maker (DIY slingrande maskin). Det är lätt att vara gjord...

Hur man gör en irländsk dans klänning med princess sömmar och sparka veck.

Jag har uppträtt i en irländsk dans trupp för ett par år och ville ha min egen twirly klänning med gnistrar och veck. Detta är den solo klänning som jag gjorde för mig själv. Mönster är baserade på Turoe Stone i County Galway på Irland. Klänningen ka...

DIY mångfärgade hampa armband med pärlor

En video tutorial om hur man gör detta DIY mångfärgade hampa armband med pärlor. Det är enkelt med steg för steg instruktioner.Klicka på bilden för att visa och njuta! Om filmen inte spelas upp Klicka här....

DIY maträtt skönhet enkel med 10$

DIY maträtt skönhet enkel med 10$Steg 1: Dimensionering flash Steg 2: Skärning och svetsning Steg 3: Vit och svart målning Steg 4: Slutför...

DIY hemgjord gömd spionera kamera med Sony Bloggie levande Full HD kamera

DIY hemgjord gömd spionera kamera med Sony Bloggie Live Full HD kamera mycket lätt, mycket enkel...