DIY pvc flera guitar standett enkelt och billigt stativ för en eller flera gitarrer. Tar kanske två timmar att bygga.
Mod är baserad på imarunner2's pvc cykel rack.
Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY PVC enda Guitar Stand

Heavy duty Gitarrställ, kommer inte spets och kramar gitarr, med 3/4 PVC....

Min flera Guitar Stand

detta är en flera gitarr står som jag byggde nyligen. Det rymmer 2 akustiska gitarrer, en ukulele, och upp till 5 elgitarrer på samma gång. Den är gjord helt av trä och skum rörisolering. Jag (för tillfället) har bara 2 akustiska gitarrer, 3 El och e...

Flera Guitar Stand

jag såg några Gitarrställ gjorda av PVC här, och eftersom jag räddade flera bitar av trä från några ikea möbler som jag hittade på gatorna gjorde jag mig med dem.Steg 1: Layout och material Idén är ganska rakt fram, som du kan se i bilden. måtten är...

DIY lätt telefon Stand

DIY lätt telefon Stand...

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC Blowgun

Airsoft Machine Gun Sniper Rifle DIY PVC blåspistolI denna video, kommer att jag visa dig hur man gör detta awesome airsoft pistol drivs av lungorna.Det har snabb förändring klipp för snabb omlastning för sin enkelhet, det är ganska mäktig.Det ser ut...

Knex Guitar Stand

detta är Instructable på min Knex Guitar Stand jag byggt för att hålla min gitarr, musik, och plocka.Steg 1: Hals lås och notblad stå Pic 1: bild av top innehavaren och notblad hållareBild 2: Närbild på Cross stagBild 3: Lås för gitarrSteg 2: Bar stö...

DIY PVC Bow Stand - billigt och enkelt

Vad du behöver: 5-T PVC rördelar, 4-hörn PVC rördelar, 2-lock i ändarna, 1-Cross pjäs, 1 - 1 1/4 "x 1 1/2" koppling, 1 - 1 1/2 "x 2" koppling, 1 - 2 "x 3" koppling, 1 - 2' 2" PVC-rör, 2 - 10' 1 1/4" PVC-rör, PVC Cem...

Suporte para violão - cano PVC / Guitar Stand - PVC-rör

Um simples faça-você-mesmo usando Caños de PVC para criar um suporte barato para violão.Todas som mått estão ingen PDF.Detta är en enkel DIY använder PVC-rör för att göra en mycket billig för stativ gitarr.Alla åtgärder som är i PDF-format....

DIY PVC backventil (för membran rör)

Kolla in fler av våra skapelser på vår hemsida!Hej alla! Vad som följer är först hyggligt fungerande version av en backventil för min egen uppsättning av membranet rör.För lite bakgrund: jag behövde en ventil som skulle göra det möjligt för luften at...

PVC Multi Ukulele Stand

Efter att ha gjort mitt PVC enda ukulele stå bestämde jag mig för det var bra för vad det var, men jag kunde också använda ett stativ för flera ukuleles. Kanske inte alla som jag äger, men fyra eller fem.Just runt då jag såg Janis Wilson Hughes Tillb...

DIY PVC Gopro stabilisering fäste

Detta DIY video visar dig hur man gör en PVC stabilisering fäste för en Gopro eller andra små-medelstora medelstora kamerafäste. Finns också möjlighet att göra det en aning större så du kan sätta ett ljus och en mikrofon på den.För att göra detta fäs...

DIY PVC Sling & pil

I detta projekt som jag ska visa dig hur man gör en enkel slangbella pil från gemensamma hushållet levererar.Om du inte föredrar att läsa, kan du hoppa över den och titta på videon där jag har istället förklarade alla steg i detaljer.Steg 1: Vad du b...

DIY PVC Monitor Mount (~ $20)

Har du nyligen uppgraderat monitorer? Har du en överbliven gammal bildskärm som inte helt passar dina behov, men inte är illa nog att avyttra? Eller kanske du har förvärvat vissa bildskärmar sekundvisare, saknas intet annat än ett stativ? I så fall k...

Lätt DIY PVC fiskespö hållare & arrangör för lagring

Vad vi behöver: sex T bitar av PVC, fyra hörn bitar av PVC, tio fot långa PVC rör (vi använde 1,25" PVC pipe), PVC pipe lim, en sågKlippa tio, fyra tum, bitar av dina tio fot PVC rörSkär sex, åtta tum, bitar av din PVC-rör (nu blir det kortare än 10...

DIY PVC GoPro filmar Rig(for less then $20)

** denna rigg är för ljus kamera, såvida du inte ändrar min rigg för att få mer stöd **Hålla GoPro med bara händerna kan få tröttsamt och också orsaka instabila footage, detta montera underlättar en film och du får klart filmen som du vill.När du byg...

DIY PVC högtalare

Hej, ännu en pvc projekt.Denna gång im med en cool pvc högtalare. Nyligen jag gjorde en kraftfull 7.1 och där saknar det av en center-högtalareså jag beslöt att göra en mitthögtalare med pvc,gå kastade bilder och fråga mig om du har frågor.Steg 1: De...

DIY PVC Pipe Hula Hoop

Ska idag jag visa dig hur man gör en professionell rockring, inte som de billiga kiddy som du kan köpa i affären. Du kan göra dem någon storlek för att passa alla. De är bra för vuxna och barn. De är bra för att utöva och roligt för hela familjen. En...

DIY Rock Band/Guitar Hero World Tour mikrofon adapter

om, som jag, du köpte instrumenten för Rock Band och Guitar Hero World Tour, du kommer utan tvekan insett att använda xbox live headset inte jämföra med en riktig mikrofon. Men jag var inte villiga att punga ut USB-mikrofon, när jag hade vanlig karao...

DIY PVC löda rök Extractor

Jag gör en löda rök extraktet med hjälp av PVC-plastSteg 1: Skär 3mm PVC plast dukJag börjar med att skära 3mm tjock PVC plast duk i rätt dimensioner att göra rutan. Framsidan har en cirkel öppning för luften att dras.Steg 2: Frontpanel med cirkel ut...