DIY Remote Gate konservöppnareEfter att bygga ett stängsel som vi beslutat att vi behöver en grind men strax efter att ha installerat det jag hade att komma ut i ösregnet att öppna den pull bilen upp komma tillbaka och stänga den. Det kan vara lättare att köpa en pre gjorde kit men du har fortfarande en hel del arbete att göra för att få det att fungera. Varför inte sätta delarna ihop själv och spara 500 spänn. Här är hur jag gjorde det.

Först måste din grind monteras på ett robust inlägg eftersom styrkan av öppnaren är mycket mer än en statisk port. Jag valde att alla terminal inlägg av betong och skapa hörnen åt portområdet.

Delar

  • Linjärt ställdon (amazon)
  • Liten bly-syra batteri
  • Solar Panel (min är Harbor Freight HF men nu de är mycket billigare online)
  • Sol laddningsregulatorn HF eller online
  • Remote relay (amazon)
  • vinsch relay (billigare online)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Raspberry Pi Gate konservöppnare

Detta är en raspberry pi projekt som gör att du kan öppna ditt garage/gate med någon form av webbläsare!Steg 1: Samla de leveranserna. Raspberry Pi - 35$Relay Board - 5$Din grind öppnare - (du kommer att vara att offra gate konservöppnare)Stor. Nu nä...

PIGate, web aktiverat garage dörr/gate konservöppnare

Bygga en avlägsen grind öppnare med hjälp av en expressjs och en Raspberry PiIntroduktionDet är något mycket tillfredsställande om du klickar på ett webbgränssnitt eller slå en knapp på en app och se någon fysisk händelse inträffar. Det är en bro mel...

Projektet cykel: cykla galgar och flaska konservöppnare från gammal cykelram

För en tid sedan besluten jag fast att det är dags för mig att återvända till ridning cyklar som jag vill ha det. de flesta - snabbt och i skogarna. Det enda mindre problemet är att jag inte har en anpassad för denna typ av ridning eller har jag någo...

DIY Remote Control Switch Kit av 2262/2272 M4 bröd styrelsen & relä för Maker

smarta hem kommer till våra liv. om vi vill smarta hem besannats, behöver vi många fjärrkontroll switch.idag göra vi kommer för att göra ett test, en enkel krets att lära sig teorin om fjärrkontrollen switch.Detta kit design av SINONING ROBOTVi har g...

DIY Remote Controller för Hexdrake

Hej, jag är David och detta är min andra instructable :).Det är en fortsättning på min första instructable, där jag visat dig hur jag byggde min lilla hexapod, Hexdrake:I detta nya instructable jag ska visa dig hur jag gjorde detta protoype controlle...

Hur man öppnar en burk utan konservöppnare

OM DU AV MISSTAG BRÖT EN KAN DU KAN ANVÄNDA EN TESKED OCH FIXA DET.JAG GÖR DENNA VIDEO FÖR ATT HJÄLPA NÅGON SOM LIKSOM JAG FÖRLORAT MYCKET TID ATT LÖSA DETTA PROBLEM!...

Hur öppna mat burkar utan en konservöppnare

Vanligtvis finns det alltid en kniv eller några verktyg men i vissa extrema situationer (kriget etc.) kan det hända att du måste använda detta eller något liknande sätt för kan öppna.Steg 1: Titta på videon!Hitta en flat sten eller en bit av betong o...

Trådlösa bildspel klickern

//RustlabsÖversikt:Det här är ett bildspel klickern jag fixat ihop för en engelsk tilldelning för några år sedan. Det är i grunden en enkel trådlös vänster musklick (för snärta genom PowerPoint-bilder under en uppsats).Story:Jag letar Tja efter sätt...

Kompakt Home automation modul baserad på Android, Bluetooth och Arduino!

Detta Instructable är att visa hur man bygger en kompakt Home automation modulen med billiga komponenter som Arduino uno, relä modul, Bluetooth-modul och som kan drivas med Android-telefon!Oroa dig inte det tar mindre än 15min att bygga denna awesome...

DIY luft värmeväxlare - från läskburkar och pvc-rör

Du lära dig hur man gör en låg kostnad, lätt att bygga och mycket effektiv luft värmeväxlare med läskburkar, pvc-rör och några datorfläktar.Syftet med värmeväxlaren är att ventilera ett rum eller hus med frisk luft samtidigt inte förlora för mycket v...

3 enkla, men Cool DIY projekt (P1)

I detta Instructable tittar vi på 3 enkla DIY projektDe är lätta och troligen kan göras från de objekt som du redan har hemma.Om du är inte intresserad av en video version av detta Instructable och den inbäddade video gör visas på din mobila enhet, h...

Altoids Garage öppnare Mod

har du någonsin önskat att du hade ett mer elegant sätt att öppna din garageportar? Min pappa köpte en ny pickup hade, men det inte den inbyggda Homelink knappen som våra andra bilar. Sin ursprungliga plan var att ta del av främre konsolen och instal...

DIY Wifi Extender - Cantenna bygga med ett stativ.

Denna antenn är en av de enklaste och billigaste saker du kunde bygga för att utöka räckvidden för ditt wifi-nätverk. Det mesta förmodligen sitter i ditt skåp just nu så det verkligen kan byggas på en liten budget.Produktstruktur:Två milo burkar elle...

"2 Player" Garage dörröppnare

Jag är inte bara en gamer, jag är en gaming entusiasten. Jag föddes samma år som Pong, jag granska spel på Game Vortex och PlayStation illustreras även skapat och undervisade en Intro till videospel utveckling kurs på L.S.U. medan jag var en undergra...

GSI Glacier flaska Cup Mod, DIY lock & locken hållare

flaska cups är ett av de vanligaste objekten i en daglig ryggsäck. De är mest populära, särskilt eftersom en 32 oz Nalgene vattenflaska sitter prydligt i cupen, vilket sparar utrymme när backpacking. Förmodligen är den mest kända av flaska kuper GSI...

DIY SPIS/VARMARE

DIY SPIS/VARMAREHej till alla. Först vill jag berätta för alla att detta är min första instructable så om jag gör några misstag, ber om ursäkt.Så vad fick mig att bygga detta projekt och lägga upp den på instructables? Jag ville ha en liten värmekäll...

Z-Wave Garage dörröppnare Switch

Välkommen till min första Instructable!Bakgrund:Jag har varit lära sig mer om hemautomation och har valt för att använda z-wave-enheter för de flesta av mitt system. Med tillägg av SQ Blaster och SQ Remote iPad app har jag kunnat göra en underbar avl...

DIY blomkruka från kan

En enkel blomkruka från en Återanvänd normal kan, som kan även bygga av barn i en mycket kort tid.Steg 1: StartVad du behöver:-BurkarKunna-öppnare-(Grinder eller sandpapper)-(Paint)Steg 2: Öppna och rengöring Öppna burken men lämna locket mycket lite...

Lätt DIY sprayfärg Stash kan - 20 minuter (eller mindre!)

Skapa en dold stash plats ur en vanlig sprayfärg kan med en konservöppnare, skjorta kartong och Varmlimma.Samla in:KONSERVÖPPNARE som gör ett snitt på sidan av burken. Tom spray färg (eller similar_ kanLimpistolSaxSkjorta kartongExacto knivLinjalenoc...