DIY roligt garn ArtJag köpte garn för att lära sig att virka och sticka men det fungerade inte så! Jag tror jag är för lat för virkning och stickning. Men garnerna var tvungen att vara bra så jag om att göra några garn konst. Jag har sett fiber konst, garn innan men visste inte mycket om den. Jag hade kul göra garn konst och älskade hur de blev :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY roligt Wall Art

Jag älskar att använda gemensamma former för papper-cut vägg konst, särskilt trianglar. Men jag ville prova en annorlunda form den här gången.Jag har varit tänkande och tänkande men kunde inte komma med en enkel men ändå cool form tills förra veckan....

DIY Ombre Penny Art Project!

DIY Ombre Penny Art Project!Detta är en super rolig vetenskap projekt för barn!Stora lilla tillbaka till skolprojekt-- eller möjligen en rolig elementär vetenskap rättvis presentation!Du behöver småpengar! Vi använde 96!En ram, inga glasvissa tyg......

DIY sträng art

Detta är en DIY sträng projekt jag gjort för mina systrar bröllop. Hon bad mig att göra ett tecken för hänrycka av receptionen. Jag ville göra det något speciell och ursprungliga. Jag sökte överallt för idéer och älskade utseendet på sträng konst. Al...

DIY: Tovade garn halsband

Garn är varm, trevlig på touch och det är eleganta, idag kommer jag visa dig hur man gör en snygg halsband från garn i några lätt att följa steg. Detta projekt kräver lite crafting färdigheter och några timmar en gång du har alla sak för det.Låt oss...

DIY Bubble Plastic Art

Här kommer du lära dig hur man gör konst med återvunnet förpackningsmaterial! Bubbelplast! Vem älskar inte bubbelplast??Du behöver:Vatten + karamellfärgSprutaBubbelplast!Papper (ta bort överdriven färg)(Stenar för att hålla bubbelplast om det finns l...

DIY randigt garn tofflor

Randigt garn är en av mina favorit saker. Men är ibland det svårt att få de färger du vill ha... eller det är alldeles för dyr för en bra anpassad färgat garn... LÖSNING! Färga din egen. Detta instructable visar hur man färga ditt eget garn, och seda...

Lätt DIY stryker Wall Art!

Ta en bra titta på bilden... Vad ser du... En vacker metall väggkonst...Rulla ned till finna ut hur man gör denna super super lätt vägg art... :-DSteg 1: Ta en ordentlig titt Gotcha! Berätta sanningen... du kom till nästa steg tänker detta är metall...

DIY geometriska Wall Art Home Decor

Jag har sett allt runt på internet. Kan det vara så lätt som alla gör att vara? Svaret är ja! Inte bara är detta projekt super lätt, kreativ, och roligt det ser super cool när du är klar! Jag gjorde detta i ett hörn av mitt kök och det blev bra!Steg...

DIY prickiga Wall Art!

Hej alla! Detta är en annan DIY skapelse som är bra för att anpassa du sovrum eller verkligen något av era. I grund och botten gjorde jag en abstrakt brev och dekorera den med prickar som jag faktiskt gjort med ett suddgummi. Självklart skulle du anv...

DIY dekorativa garn bollar

Letar du efter en enkel höst dekoration? Här är en inte-så-snabb men enkel och cool garn inredning kan du prova för denna höstsäsongen.Även om det tar en dag att göra dessa färgglada garn dekorer men när du är klar ska gör dem det må bra.Kolla in kom...

DIY geometriska Wall Art

Gör din vägg ett mästerverk med din egen konst! Detta instructable visar dig hur man gör en enkel och billig väggdekorationer. Idén att göra detta väggdekorationer plötsligt dök in i mitt huvud!Steg 1: Material som behövsDu behöver:Att göra vägg kons...

DIY: Severus Snape Art

Hej! Jag skapade en lätt Severus Snape Art!Jag ville arbeta på en speciell video hyllning till Alan Rickman alias Severus Snape i "Harry Potter" Saga.Hoppas du kommer gilla det!Celine's WonderlandYouTube.com/mirandolovonia...

DIY Emoji Nail Art

Emoji naglar är roliga, trendiga, söt och moderiktiga. Även om mönster kan tyckas utmanande, består de huvudsakligen av en-stroke streck och punkter, vilket gör denna design lätt att följa längs med.Du behöver gul, svart, vit, röd, blå och rosa nagel...

DIY Vinyl Wall Art

jag bor i en lägenhet och gräva göra storskaliga konst.Lägenheter, dock är oftast en smärta att måla och sedan måla till mörkläggning din awesome färg och en särskilt stor smärta när du flyttar så ofta som jag gör.Jag gillar att ha ljusa, intressanta...

DIY tidningen Nail Art

Hej! Jag lär dig hur man gör tidningen naglar! Det är super enkelt och super kul! Perfekt för de som vill börja göra nailart! Nu låt oss gå!Vad du behöver:En tidning (för att förstora)En flaska med ljus nagellack - (vit, beige, silver, rosa... Du väl...

DIY Halloween tillbehör: Virka Bobble skägg!

Dessa bobble skägg är så roliga och lätta att göra! Denna tutorial är för en storlek liten, som ska passa barn åldrarna 7-10. De är det perfekta tillbehöret för en mängd olika kostymer, ett bra verktyg för pranking (heehee) och perfekt artikeln för a...

Handgjorda gåva idéer: Hur man gör DIY Pop Up födelsedagskort

Handgjorda Presenttips är så speciell är inte de? Det finns inget som personlig som lära sig hur man gör DIY Pop upp födelsedagskortför dina vänner, familj och nära och kära. Lätt papper hantverk idéer som denna lätt gratulationskort idé för nybörjar...

DIY magnetiska kryddhylla

jag tröttnade på min plain, gamla, dumpy lazy susan kryddhylla tar upp plats på min köksbänk, så jag beslöt att göra en väggmonterad magnetiska kryddhylla.för mer bilder och DIY roligt, gå hit: angelpeach838.wordpress.comSteg 1: Köpa material 1. blad...

DIY dyk skiffer

instruktioner om hur man gör en 3-pager dyk griffeltavla av vardagliga material. (Allt du behöver: disketter, penna, slang för akvarium)Dont vill spendera på en $5,00 dyk griffeltavla? eller helt enkelt DIY roligt? Detta är en mycket lätt att göra pr...