DIY sadel/Mizzoni Sneaker handledningHej alla,

Idag bestämde jag mig att anpassa en sko för en vän till mig. Skon jag skapat är ganska en blandning mellan två sko DIY tutorials jag såg nyligen, och jag tänkte varför inte bara prova det själv. Jag gjorde en blandning mellan en Missoni sko och en grundläggande sadel sko. Jag såg båda dessa skor på olika Bloggar, och jag ville verkligen att prova och tillsammans båda skorna, så en Missoni sadel sko, om det kallas sånt. Hoppas du njuter DIY och kinda kan följa den.

Tim

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY CELEBRATE kort - med handledning :)

Hej till alla. Min nya Video är '' DIY CELEBRATE kort - med handledning ''Jag använder: ett tjockt A4 papper (rosa) en normal A4 papper (grön) 2 olika akvarell (rosa och grön) ett papper hjärta (rosa) A bandet (rosa)Jag är i sociala medier:YouTube: h...

DIY Gamer Kit - IR handledning

Denna enkla handledning visar dig hur du använder den DIY Gamer Kit infraröd sändare och mottagare. När du har utnyttjat sin makt, kommer du att kunna göra egna multiplayer spel på nolltid!När du trycker på start-knappen, kommer vi skicka ett meddela...

DIY smycken BOX ORGANIZER - handledning

Hej killar! Det är DIY tid ^^. Jag vet inte ni men om jag inte har tillbehör på en viss plats, jag förlora dem i lådor eller jag minns inte vart jag sätta them.d. Så för att hålla dem i ordning, jag bestämde mig att göra detta DIY projekt med återvun...

Instant DIY jul örhängen handledning

Skapa jul prydnad örhängen i sekunder med min upcycled sista minuten gåva guide.För laster besök mer tips, tricks och DIYs min Bekännelser av en Refashionista....

DIY Gamer Kit - Summer handledning

Denna tutorial ska show du måste använda den DIY Gamer Kit Piezo summern i ditt program. Summern är vad vi använder för att göra allehanda bleeps och knarr, med smarta funktioner redan skapat i Gamer biblioteket!Programmet kommer vi att göra i den hä...

DIY lätt Notebook handledning

Göra alla vanliga sammansättning bärbara datorer ser söt och moderna med bara lite scrapbooking papper och klistermärken. Denna video tutorial visar dig hur man gör dessa DIY lätt bärbara datorer i några enkla steg. Dessa böcker är unika och speciell...

DIY sträng konst handledning

jag har sett massor av sträng konst poppar upp hela webben och beslutade att prova min hand på en bit av min egen. Jag verkligen ville inte bråka med hammare och högg ved och allt som dock, så jag använde kork ombord i stället. Lätt att arbeta med, l...

Textur Tee: en DIY T-shirt utsmyckning handledning

Liva upp en vanlig t-shirt med en snabb och enkel personliga monogram!För massor av tips besök tutorials och etiskt hållbar stil inspiration min Bekännelser av en Refashionista!...

DIY grimma klänning handledning

När min dotter blev ombedd att vara en blomma flicka i min kusins bröllop började jag en sökning efter en classy flickor grimma klänning sömnad mönster. Eftersom jag kunde inte hitta vad jag letade beslutat jag att utarbeta ett mönster. Idag delar ja...

DIY: Origami Santa Claus handledning

Lär dig hur man gör en video tutorial för papper origami Santa Claus.Detta är den perfekta origami modellen för Juldekoration.Video tutorial av Ventsislav Vasilev (Origamite)Design av Matsuno NoisVad behöver du:-en dubbelsidig färgat kvadratiska papp...

Hur man - billigt & lätt DIY Exfoliant Scrub för torr hud

i denna video tutorial jag kommer att visa dig hur man gör en naturlig ansiktsscrub och ge dig min åsikt om hur bra det fungerade för mig.De artiklar du behöver för denna mask är:Extra Virgin olivoljaStrösocker1 msk1 liten blandning skålKombinera 1 m...

DIY brudtärna smycken-pretty Handgjorda örhängen som en gåva från bruden

denna DIY brudtärna smycken tutorial är en bra idé för en bride-to-be. Om du vet något, berätta för henne om denna praktiska idé för att förbereda Handgjorda örhängen av sig själv som en gåva till hennes tärnor!Vårt DIY brudtärna smycken projekt är m...

Arbeta med ledande tyg

Arbetar med ledande tyg är kul och det är perfekt för kläder, mjuka kretsar, e-textilier och andra projekt som drar nytta av det egenskaper. Lära sig grunderna hjälper dig göra design och material val anpassade till din ansökan.Detta Instructable är...

Faux Talavera kakel Backsplash

Vi har lagt till utseendet på Talavera kakel utan att faktiskt lägga kakel på mitt hus! Du kan enkelt anpassa detta faux kakel tillvägagångssätt för alla snygga kakel utseende du vill lägga till ditt hem.Jag blev förälskad i utseendet på Talavera kak...

Gör en MC Escher Reptiles tabell

jag hade några redwood stängsel styrelser sitter runt, så jag tänkte jag skulle börja skära några stora versioner av min Escher reptiler. Först senare insåg jag att de skulle göra en ganska cool tabell. Jag skär 6 semicircular segment, och jag var iv...

Styra en Arduino med telefonen.

I detta Instructable jag ska visa hur du styr dina saker med telefonen och arduino styrelsen. Jag har kontrollerat allt från rökmaskiner för jul ljus är med detta program.Video:ledsen videon är ganska märkligt eftersom min kamera försöker justera lju...

DIY papper presentförpackning (med handledning)

Vill du lätt och vacker presentask?Jag gjorde en lätt :)För mer information, titta på min video :)Hoppas ni gillar den.Jag är i sociala medier:YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCaUHTJ6jkt08eyjcI...Instagram: https://instagram.com/diywithmoon/...

DIY pall trä träd hylla handledning

Helgen är här! Vår nya DIY hylla läraren gör för en produktiv helg projekt. Vi använda brukar shabby, gamla lastpallar för vårt material, men detta kan göras från andra källor. Bilderna i vår handledning visar trä som har slipat och lackat, och därfö...

Handledning: DIY kartong Fire Truck motor

Material:stor kartong (rekommendera använda en toalett skål storlek låda på en lokal järnaffär)verktyget knifelong linjal (eller t)pennatacky limRensa rörliga tejpvit anka taperöd konstruktion papper (rekommendera röda kort papper eller rött glitter...