DIY små möbler!HEJ TILL ALLA!

idag im kommer att visa dig hur man gör denna typ av små möbler med hjälp av fantasin.

de kallas brukar bandsåg lådor men jag har inte en så använder jag bläddrar såg.

de är för satt det några örhängen, mynt, oavsett på liten storlek. min boxxes är små för min bläddrar såg kapacitet. i att mer skärförmåga din bandsåg kunde klippa är det de större kan du gå på denna proyects.

alla mina lådor kommer från dessa block av lastpallar. Det är därför du kan se några hål i naglarna som de var inne innan * instructables har en hel del proyects för hur man demonterar pallar, wee bara kommer att använda big block kuber av trä.

njuta, utforska, förändra, skapa dina egna modeller och ha kul!

för denna lådor återvunnet du kommer för att behöva några träslöjd verktyg paletter och fantasi. men att vara specifik. Här kommer din lista

* bläddrar såg eller bandsåg. (jag använder bara bläddrar såg)

* lim

* sand papper

* pall block

* kreativitet

Se Steg
Relaterade Ämnen

Nya DIY köksmöbler

Damer och herrarmin fru behövde mer utrymme i köket och jag tänkte att jag skulle dra nytta av ett oanvänt utrymme genom att bygga en anpassade möbler.I videon visar alla steg jag har gjort att bygga den.Hoppas ni gillar den....

DIY: Hittade möbler, innan & efter

En liten paint kan vända din container hitta på nolltid!Du behöver:Möbel du vill göra mycket bättretillräckligt färg i en färg du gillaren tillräckligt bra penselkanske sandpapper, beroende på hur motiverad du känneräven tillval, någon slags sak (pap...

DIY skrivbord byggd med palett

du har alltid velat ha en urban atmosfär på din lägenhet/rum... palett letar efter vad du en! Glaset och rad trä kommer att perfekt matcha. Arbeta med palett, kanske du vill besöka: http://bit.ly/VvqNFw och http://bit.ly/WMEV80Steg 1: Köp/Sök materia...

DIY tidningen/bok stativ som är tillverkat av paletten

du har alltid velat ha en urban atmosfär på din lägenhet/rum... palett letar efter vad du en! Detta stativ kan vara färg i olika färger och är lätt att göra.Steg 1: Köp/Sök material Behöver du:2 x paletten (jag köpte min paletter på en lokal återförs...

Litet hjärta Box

Min dotters 10: e födelsedag kom upp och jag undrar vad man ska göra för henne när jag råkade på DIY små möbler av redboxdesign och visste att det var den. Full kredit går till honom/henne för de ursprungliga steg, som jag anpassat något.Jag kommer i...

DIY utomhus trädgårdsmöbler

Med enkel tillgång till verktyg och material för DIY entusiaster, har att göra utomhus trädgårdsmöbler blivit en växande trend som många gillar att ta på som ett alternativ och prisvärt alternativ för utemöbler.Med några grundläggande elverktyg och p...

DIY Disney skåp, kartong möbler

Hur man gör en möbler bara med papp eller kartong, detta är en disney-modellen möbler skapade med papp, det är en lätt hantverk som du kan DIY.Kom ihåg att prenumerera på min kanal: https://goo.gl/p5oFizSteg 1: Steg för steg videoMaterial jag använt:...

DIY hantverk: hur man gör en kartong möbler för dator Handledning

I detta hantverk ska vi skapa en möbel att hänga på väggen. Dess en lätt hantverk och mycket användbart att du kan DIYMaterial du behöver:-Kartong dubbel våg-Heta silikon-Vitt lim för trä-Tejp papper-Målning-Spray lack-Servett decoupage-Hängare möble...

DIY möbler polska

Här är ett bra alternativ till konventionella möbler polska att göra alla dina möbler glans.Steg 1: leveranserHär är vad som behövs för DIY möbelpolishcitronsaftolivoljajarSteg 2: Blanda ingredienser Börja med att hälla 1/4 kopp citronsaft med 1/2 dl...

Hoppas att bröstet Dollhouse och DIY möbler!

Glad sommar alla! Jag är så glad att dela denna roliga sommarprojekt för hela familjen!Detta hopp bröstet Dollhouse och DIY möbler kostar mindre än 30 dollar för att skapa, och gav min familj bestående minnen, och timmar av ändlösa lek! Låt oss komma...

DIY kartong hörnet möbler - återvunnet hantverk - handgjorda möbler

Det här är en tutorial som jag undervisar en kartong möbler görs.Denna gång är det en hörnet bokhylla med dörrar, och jag är inspirerad av det blå skåpet Yuya, är det en dyrbar vintage möbler.Materialet jag använt är:-Dual channel kartong-Varmt lim-V...

DIY Snabb Beröring upp för möbler

Jag gör en hel del möbler reparation och röra. Touch up kan vara svårt ibland. Professionell touch upp leveranser kan vara riktigt dyra. Men använder jag en blandning av artiklar från markörer och akvareller att färga och måla. Min en måste ha är ton...

DIY egen Stencil och fläcken möbler!

-Stencilen och fläcken möbler med en skräddarsydd stencil!Här är lite alarmerande före och efter...Steg 1: Skaffa möbler objekt. jag började med ett nattduksbord som var i allvarligt dåligt skick.Lim, bucklor, stötar, vattenfläckar, klistermärke goo....

DIY: Möbler målning som en Boss

Hej där och Välkommen till min allra första instructable! Jag bestämde mig att skriva om något nära och kära till mitt hjärta, möbler målning! Jag älskar att göra möbler make-overs eftersom jag tror på andra chans. Kanske är din möbler pjäs redo för...

DIY gör bivax polska för möbler

Bivax polska är bra att använda på många olika projekt, oavsett om du avslutar möbler, skydda metall verktyg eller att göra trä lådor glida lättare. Det räcker för att säga, ha några bivax polska å är definitivt en bra idé! Det finns många olika sätt...

DIY stativ Dolly med pappersmuggar & möbler reglagen

En tripod dolly hjälper dig göra slät film när du flyttar din kamerastativ och film. Om du inte har en stativ dolly, har vi en enkel lösning för dig. Använda reglagen för möbler eller pappersmuggar!Steg 1: Sätta tre möbler reglagen eller pappersmugga...

Att välja trä för DIY möbler projekt

De flesta hem centra bär två arter av byggande timmer - en av tre icke strukturella arter brukar kallas SPF (Gran/tall/Gran) och douglasgran eller Southern Yellow Pine beroende på din plats. SPF är ljusare i färgen, billigare och oftast kommer i mind...

Hur till DIY en proffsiga kassettak tak för <$800 in=""></$800>

Vi byggde vårt hem tillbaka under 2011. De flesta av våra pengar gick mot platsen och mark kontra anpassade alternativ. Min fru och jag fortsätta projekt som ger huset ett anpassat utseende, vi kan DIY, och få den största valuta för våra buck.Jag är...

DIY Draisienne (hacka av IKEAs frosta avföring av Andreas Bhend och Samuel N. Bernier)

i november 2012, Core77 gjorde en artikel på sin blogg om ett av mina projekt, en samling av 3D tryckt lampskärmar gjorde att reparera IKEA lampor. I slutet av sidan, författaren (Ray) gjorde ett förslag:"Om Andreas Bhend nyligen sett IKEA hacks ingå...